Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

zeus1985 05-09-2006 22:46

Do kasacji ;p

Fiszbin 05-09-2006 23:01

@ Zeus

miło się wspomina, ale ostatnio rozmawiając z Kajulcem(człowiek z Doom Brigade, był tam już na Iridii, myśle że go pamiętasz- na azurze grał jako Dark Klanni)wspólnie stwierdziliśmy że tych czasów już niestety nie ma i że juz nie wrócą. Teraz nastały czasy wielkich cwaniaków którzy grają w Tibie żeby wbijać levele,wygrywać wojny, robić PA i generalnie być elorap zi@@.

Jaggerjack 05-09-2006 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 975589)
Moja postać na Azurze pamięta ciężkie czasy panowania Hawka i jego mejtów.

@ Legiion
Pamiętam dość dobrze czasy wojny kiedy Szwedzi nazywali sie Vegenance a Polacy Silent Force, ale grywałem już troche wcześniej ;)

Ja pamiętam jeszcze najspokojniejsze czasy Azury. Najlepszą gildią było Anno Domini, w której był nawet Przemo Ent. Grali jeszcze tacy gracze jak Pokame, Avanti Sorcerer, Tie Fighter itd. To były czasy. ;(

A pozatym była moja ukochana rodzinka De'lago:
Franco, Lucas i Sapo.

Gogo152 05-09-2006 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaggerjack (Post 975713)
Ja pamiętam jeszcze najspokojniejsze czasy Azury. Najlepszą gildią było Anno Domini, w której był nawet Przemo Ent. Grali jeszcze tacy gracze jak Pokame, Avanti Sorcerer, Tie Fighter itd. To były czasy. ;(

A pozatym była moja ukochana rodzinka De'lago:
Franco, Lucas i Sapo.

Heh też to pamietam:) do tej pory mam na kompie Sossar song czy jakos tak:D

Jaggerjack 05-09-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 975722)
Heh też to pamietam:) do tej pory mam na kompie Sossar song czy jakos tak:D

Ta wszystko praktycznie zaczęło sie sypać po hacku Sossara. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.

Najwyzsza prawda 05-09-2006 23:40

Do tej popierdolki co to ma nick Yavimava.Nie denerwuj sie tak bo ci okularki spadna prawiczku.Obrazac kazdy moze tylko po co,co to masz slabe nerwy i cisnienia nie trzymasz czy jak??
Adi,Last i Xhue wyobraz sobie nie sharuja konta gra kazdy sam.Ale jakos widze nie zaprzeczasz ze u was polowa sharuje tylko atakujesz wyzej wymienionych jegomosci to swiadczy tylko o jednym.
Chopaki z Dofu mowily ze dostales bana na ventrillo co dalej gadasz takie glodne kawalki jak to w Wanted robiles?Na forum widze dojrzewasz i nawet zes pare bluzgow napisal oj Yavi Yavi widze ze stajesz sie mezczyzna,pewnie tez juz swojego pierwszego papierosa zapaliles.
Tam do tego co nie sharuje Raula, co to mowisz ze kosci sobie lamiecie co wy jestescie jakas sekta czy poprostu zwykle glupki?

Maxxonek 05-09-2006 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 975671)
@ Zeus

miło się wspomina, ale ostatnio rozmawiając z Kajulcem(człowiek z Doom Brigade, był tam już na Iridii, myśle że go pamiętasz- na azurze grał jako Dark Klanni)wspólnie stwierdziliśmy że tych czasów już niestety nie ma i że juz nie wrócą. Teraz nastały czasy wielkich cwaniaków którzy grają w Tibie żeby wbijać levele,wygrywać wojny, robić PA i generalnie być elorap zi@@.

Chociaz na Azure wracalem czesto, to rzadko bylem tu dluzej ;p Ale milo wspominam te czasy xD /opowiadanie Yaviego na GC xD/

Gogo152 06-09-2006 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaggerjack (Post 975725)
Ta wszystko praktycznie zaczęło sie sypać po hacku Sossara. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.

Odejscie Ambellyn z serwera:) i potem zaczeło sie gówno!

@ Doom Brigade
Hmm to były czasy podejrzewam że jakbyście doszli do władzy jak Wanted to wasz Aboleth~~ byl by kims w rodzaju Gamm~~

Jaggerjack 06-09-2006 00:09

Zresztą to ,że Sossara hackeli a Ambellyn przestał grać nic by nie zmieniło.

Czemu?

Ponieważ było, jest i będzie coś takiego jak Draz~.

zeus1985 06-09-2006 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 975671)
@ Zeus

Taaa pamiętam xD i jego słynne kicki i dedy ;p to był polew na maxa, ale koleś był całkiem spoko ;) Chyba nawet ostatnio z nim gadałem i z jego kumplami ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 975726)
Do tej popierdolki co to ma nick Yavimava.Nie denerwuj sie tak bo ci okularki spadna prawiczku.Obrazac kazdy moze tylko po co,co to masz slabe nerwy i cisnienia nie trzymasz czy jak??
Adi,Last i Xhue wyobraz sobie nie sharuja konta gra kazdy sam.Ale jakos widze nie zaprzeczasz ze u was polowa sharuje tylko atakujesz wyzej wymienionych jegomosci to swiadczy tylko o jednym.
Chopaki z Dofu mowily ze dostales bana na ventrillo co dalej gadasz takie glodne kawalki jak to w Wanted robiles?Na forum widze dojrzewasz i nawet zes pare bluzgow napisal oj Yavi Yavi widze ze stajesz sie mezczyzna,pewnie tez juz swojego pierwszego papierosa zapaliles.
Tam do tego co nie sharuje Raula, co to mowisz ze kosci sobie lamiecie co wy jestescie jakas sekta czy poprostu zwykle glupki?

Mów mi jeszcze.... Dobra, daje Ci Ignora ( jeżeli się da ), nara plebsie.

Cors Ent 06-09-2006 01:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 975537)
@Cors
A nie dawno (jak nie byles w DoF i ta gildia potepiala cie za to jaka podjales decyzje w pewnej sprawie) twierdziles ze szanujesz Draza za to jakim byl przeciwnikiem i za to ze wygral z toba...

szanowałem go za to ze dobrze grał w tibia i potrafił wygrac z nami wojne

trace cały szacunek patrzac jak teraz pogrywa jak rozwydrzony bachor któremu starszaki zabrali zbawki
zachowanie tego goscia po prostu jest ponizej wszelkiej krytyki
zreszta co bede sie rozwodzic - widac jak jest

fea_umarth 06-09-2006 02:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 974588)
Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada zostawiamy to Dofowi niech sie tu onanizuja nie widzisz jak im dobrze idzie.
Btw.jak zescie Morsona trapneli na Edron na dragach zescie bloczyli all statki w Thais,Venore i ANkh(a nie bylo wtedy jeszcze please bring).Wiec nie pier...lcie mi tutaj o zasadach lamusy jestescie i tyle.Ty smieszny Yavi pokaz mi kto sharuje w obecnym Wanted,przyglupie jak nie wiesz to trzymaj ten pysk zamkniety.
Bo sharerzy ogolnie w dof znani to Raul,Sandra,Rahuco,Onlly,SAthan i Shanoz (ale to sie nie liczy bo oni tylko z 3 bracmi),Tegax,Hufoxon,Radzikk.

amen(przez pewnien czas inny owner)
dragiem draz sie chwalil e ma passy do draga od 65lvl biegal na akcje jak mial bana i let ,ktory padl nim kolo db
elit crusher chuck noris wbil ostatnie 12 lvl (mam ssa jak urb mowi ze elit sharuje)
exmind nowy owner
grimm ktorys z kolei owner
last varior 3 dedy i draz poiwedzial ze bedzie go huntowal az wroci stary owner
morson mayon 2 ownerow
grit-monster 2 ownerow
ice'crow no to chyba kazdy wie ze 'bro' sie nawet z tym nie kryje
qazo char przechodzil z rak do rak
ventar sigon za dobrych dobrych czasow gral nim franko
weraxin 2 ownerow
xhue jak kazdy z elblaga
malo? jest jeszcze paru ale nie mam pewnosci

Raul de Azura 06-09-2006 08:17

@najwyzsza prawda

ja tylko potwierdzalem to co napisal shanoz tloku... w ogole za kogo ty sie uwazasz, trzasneles sobie idiotyczny nick i wozisz sie po tym forum jak taczka gnoju. pewnie w rl lamus a przed monitorem mastah. PITIFUL !

Sathan Bell 06-09-2006 08:56

Co do historii Azury wiele sluszalem o waszych membersach ktozy juz odeszli jak gralem na arcani i furorce zawsze opowiadali co to sie uwas nie dzieje wiec dlatego postanowilem dlonczyc do grona poniewaz uznalem to za ciekawa przygode i sie nie mylilem ;]

Pozdro By Sathan

Saxe 06-09-2006 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 975770)
szanowałem go za to ze dobrze grał w tibia i potrafił wygrac z nami wojne

trace cały szacunek patrzac jak teraz pogrywa jak rozwydrzony bachor któremu starszaki zabrali zbawki
zachowanie tego goscia po prostu jest ponizej wszelkiej krytyki
zreszta co bede sie rozwodzic - widac jak jest

Ta, ja sam stwierdzilem ze Drazowi Tibia sie juz znudzila i przed odejsciem chce zrobic maly roz*izdziaj i przy okazji zje*ac kariere ludziom w jego gildii. Jakby Draz sie staral to juz by mial lvl z 180+ ale widac ze chlopakowi nie zalezy.

Jaggerjack 06-09-2006 09:34

A Franco De'lago - który owner z kolei nim gra?

Dandrag 06-09-2006 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 975740)
@ Doom Brigade
Hmm to były czasy podejrzewam że jakbyście doszli do władzy jak Wanted to wasz Aboleth~~ byl by kims w rodzaju Gamm~~

Lepiej zostaw Doom Brigade. Takich założycieli jak w tej gildii to nigdy nie poznałeś tak na prawdę..i nie poznasz bo nie stać Cię na taki zaszczyt. Co do Abola to zawsze wystarczyło z nim pogadać, ewentualnie ktoś z założycieli poszedł z nim na pifko i wszystko przywracał do normy. Brakuje tego Db..

Pozdrawiam,
Dan~

zeus1985 06-09-2006 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 975879)
Lepiej zostaw Doom Brigade. Takich założycieli jak w tej gildii to nigdy nie poznałeś tak na prawdę..i nie poznasz bo nie stać Cię na taki zaszczyt. Co do Abola to zawsze wystarczyło z nim pogadać, ewentualnie ktoś z założycieli poszedł z nim na pifko i wszystko przywracał do normy. Brakuje tego Db..

Pozdrawiam,
Dan~

Gorzej było z Erru i Suq'ata ;)

Kan Isiltinuviel 06-09-2006 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth (Post 975774)
amen(przez pewnien czas inny owner)
dragiem draz sie chwalil e ma passy do draga od 65lvl biegal na akcje jak mial bana i let ,ktory padl nim kolo db
elit crusher chuck noris wbil ostatnie 12 lvl (mam ssa jak urb mowi ze elit sharuje)
exmind nowy owner
grimm ktorys z kolei owner
last varior 3 dedy i draz poiwedzial ze bedzie go huntowal az wroci stary owner
morson mayon 2 ownerow
grit-monster 2 ownerow
ice'crow no to chyba kazdy wie ze 'bro' sie nawet z tym nie kryje
qazo char przechodzil z rak do rak
ventar sigon za dobrych dobrych czasow gral nim franko
weraxin 2 ownerow
xhue jak kazdy z elblaga
malo? jest jeszcze paru ale nie mam pewnosci

HAHA Fea z całym szacunkiem ale jako członek DoF nie powinieneś zamieszczać posta podobnej treści.

@Cors
Nie ośmieszaj się... Ile razy słyszałem że Draz jest "Twoim człwiekiem"
Potem znowu mu wrzucałeś i powrót do puntku wyjścia. Musisz go bardzo kochać prencie...

Mrok 06-09-2006 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 975726)

Niech zgadnę, masz szerokie bary, krótką szyję i łysą głowę. Jeździsz niemieckim autem i używasz "wyrazów". Jak ktoś ma okulary, to go walisz w mordę, bo co będzie burak chodził po mieście bez Twojego pozwolenia. Wypijasz litra i nawet się nie przewracasz, a panienki na twój widok same się rozbierają. Twoje hobby - siłownia, alkohol i telefony komórkowe.

fea_umarth 06-09-2006 13:08

nieee no Kan jak koles postatawia udowodnic ze woda jest mokra i w wantedo nikt nie sharuje

Gogo152 06-09-2006 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 975879)

Pozdrawiam,
Dan~

Abola znam z rl podobnie jak alka , greymira, suq'ate... I wiekszą reszte gildi znałem z Tibi.....:baby:

Dandrag 06-09-2006 14:28

Nacieszyłeś sie znajomością a teraz zapraszam do szkoły. Jeżeli dobrze sie orientuje to rok szkolny sie zaczął. B) I mnie to rybka czy znasz ich na rl czy w Tibii. Ciekawe jaki oni mają do Ciebie stosunek..

Najwyzsza prawda 06-09-2006 14:56

Mrok ta zgadles dokladnie mnie opisales.
Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.Zreszta wystarczy popatrzec sobie na wasze foty z tych pedalskich zjazdow.Same chlopy wypija po 3 piwa i majtki sciagaja i se dupy fotografuja,jeszcze zazwyczaj jakies napisy na kartki tam daja i to jest wedlug ciebie kawal dobrej zabawy??
Z tym wygladem to tez racja kawal chlopa z ciebie pewnie jestes jakis sportowiec-chodziaz???I ta karnacje pewnie macie za listonosza cygana??
NA inteligenta tez nie wygladasz wiec juz nie wiem kim jestes.

Anum 06-09-2006 14:57

<off topic>
Ja bym obstawiał bardziej, że abo by był jak draz :O.
</off topic>

Ozan 06-09-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 976052)
Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.Zreszta wystarczy popatrzec sobie na wasze foty z tych pedalskich zjazdow.Same chlopy wypija po 3 piwa i majtki sciagaja i se dupy fotografuja,jeszcze zazwyczaj jakies napisy na kartki tam daja i to jest wedlug ciebie kawal dobrej zabawy??
Z tym wygladem to tez racja kawal chlopa z ciebie pewnie jestes jakis sportowiec-chodziaz???I ta karnacje pewnie macie za listonosza cygana??

LOL Owned
zi0mus jestes mym idolem <3
szczera prawda co do tych fotek , lapsy jakich malo lol :D

zeus1985 06-09-2006 15:16

Cytuj:

Tym postem rzegiąłeś pałe frajerze.

Mysliciel 06-09-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozan (Post 976071)
LOL Owned
zi0mus jestes mym idolem <3
szczera prawda co do tych fotek , lapsy jakich malo lol :D

Pokaz swoja kurwa fotke lamusie. Kurwa jestes pewnie gorszym lamusem niz oni. Przynajmniej oni sie nie swtydza pokazywac siebie a nie jak wy ped.. jeb,... !!!!

Maxxonek 06-09-2006 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 976054)
<off topic>
Ja bym obstawiał bardziej, że abo by był jak draz :O.
</off topic>

To wtedy bym wrocil na Azure i robil za mieso armatnie xD muahah xD

Igragorn 06-09-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth (Post 975959)
nieee no Kan jak koles postatawia udowodnic ze woda jest mokra i w wantedo nikt nie sharuje

lol nie potrzebnie sie tak rozpilsales , mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'

Sathan Bell 06-09-2006 15:44

POKAZ SWOJA TWAZ jak qrwa wisniewski hahah

Mysliciel 06-09-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell (Post 976128)
POKAZ SWOJA TWAZ jak qrwa wisniewski hahah

o sorki sathan :P ale zle przeczytalem twojego posta :P i wczesniej bylo co innego napisane ;P

fea_umarth 06-09-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igragorn (Post 976108)
lol nie potrzebnie sie tak rozpilsales , mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'

moze i tak ale koles chcial zeby pokazac ludzi ktorzy sharuja u was

Horrigan 06-09-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok (Post 975929)
Niech zgadnę, masz szerokie bary, krótką szyję i łysą głowę. Jeździsz niemieckim autem i używasz "wyrazów". Jak ktoś ma okulary, to go walisz w mordę, bo co będzie burak chodził po mieście bez Twojego pozwolenia. Wypijasz litra i nawet się nie przewracasz, a panienki na twój widok same się rozbierają. Twoje hobby - siłownia, alkohol i telefony komórkowe.

Ja mam aktualnie lysa glowe, czy to cos zlego? Zreszta to nie jest moj wybor...

Cytuj:

Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.

Kazdy wie? Ja nie wiem, dzieki za info. Poznalem Raula na rl i do piet mu nie dorastasz, sadzac po charakterze twoich wypowiedzi.

Mysliciel 06-09-2006 16:04

:Psorki za wszytko :P HAIL DOF :P

Gogo152 06-09-2006 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 976014)
Nacieszyłeś sie znajomością a teraz zapraszam do szkoły. Jeżeli dobrze sie orientuje to rok szkolny sie zaczął. B) I mnie to rybka czy znasz ich na rl czy w Tibii. Ciekawe jaki oni mają do Ciebie stosunek..

Stosunek ich do mnie to osobna sprawa. Poprosatu mowiłeś że nie miałem "zaszczytu" ich poznac B)

Raul de Azura 06-09-2006 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igragorn (Post 976108)
mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'

wiesz co to znaczy pouczac? w moim tekscie wyrazam opinie i nikogo nie pouczam, wroc do gimnazjum

@Najwyzsza Prawda

ewidentnie bije z ciebie zazdrosc - jeden z siedmiu grzechow glownych xD

wiesz co... nie wstydze sie siebie a te wg ciebie "pedalskie zjazdy" chcialbym zeby byly organizowane czesciej, bo kiedys nie bede wspominal Tibii tylko jako miesiecy spedzonych przed monitorem. tobie zostalo ukrywac sie za swoim nickiem i wyzywac tylko ludzi jacy to sa brzydcy, mali, lysi, niewysportowani, niewyksztalceni. Pokaz czym jestes lepszy od nas !!!! a nie z ukrycia oceniaj ludzi, ktorych w zyciu na oczy nie widziales, z ktorymi nigdy nie gadales.

Mrok 06-09-2006 16:50

Najwyższa prawda@

Tam twoje miejsce jest http://www.wszechpolacy.pl/

zeus1985 06-09-2006 17:19

@Moderatorzy
Niech ktoś już da bana koleżce z nickiem "Najwyzsza prawda" bo stanowczo przegina...

Kleskov 06-09-2006 17:39

Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda?

Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie

Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01.