![]() |
Do kasacji ;p
|
@ Zeus
miło się wspomina, ale ostatnio rozmawiając z Kajulcem(człowiek z Doom Brigade, był tam już na Iridii, myśle że go pamiętasz- na azurze grał jako Dark Klanni)wspólnie stwierdziliśmy że tych czasów już niestety nie ma i że juz nie wrócą. Teraz nastały czasy wielkich cwaniaków którzy grają w Tibie żeby wbijać levele,wygrywać wojny, robić PA i generalnie być elorap zi@@. |
Cytuj:
Ja pamiętam jeszcze najspokojniejsze czasy Azury. Najlepszą gildią było Anno Domini, w której był nawet Przemo Ent. Grali jeszcze tacy gracze jak Pokame, Avanti Sorcerer, Tie Fighter itd. To były czasy. ;( A pozatym była moja ukochana rodzinka De'lago: Franco, Lucas i Sapo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do tej popierdolki co to ma nick Yavimava.Nie denerwuj sie tak bo ci okularki spadna prawiczku.Obrazac kazdy moze tylko po co,co to masz slabe nerwy i cisnienia nie trzymasz czy jak??
Adi,Last i Xhue wyobraz sobie nie sharuja konta gra kazdy sam.Ale jakos widze nie zaprzeczasz ze u was polowa sharuje tylko atakujesz wyzej wymienionych jegomosci to swiadczy tylko o jednym. Chopaki z Dofu mowily ze dostales bana na ventrillo co dalej gadasz takie glodne kawalki jak to w Wanted robiles?Na forum widze dojrzewasz i nawet zes pare bluzgow napisal oj Yavi Yavi widze ze stajesz sie mezczyzna,pewnie tez juz swojego pierwszego papierosa zapaliles. Tam do tego co nie sharuje Raula, co to mowisz ze kosci sobie lamiecie co wy jestescie jakas sekta czy poprostu zwykle glupki? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Doom Brigade Hmm to były czasy podejrzewam że jakbyście doszli do władzy jak Wanted to wasz Aboleth~~ byl by kims w rodzaju Gamm~~ |
Zresztą to ,że Sossara hackeli a Ambellyn przestał grać nic by nie zmieniło.
Czemu? Ponieważ było, jest i będzie coś takiego jak Draz~. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
trace cały szacunek patrzac jak teraz pogrywa jak rozwydrzony bachor któremu starszaki zabrali zbawki zachowanie tego goscia po prostu jest ponizej wszelkiej krytyki zreszta co bede sie rozwodzic - widac jak jest |
Cytuj:
dragiem draz sie chwalil e ma passy do draga od 65lvl biegal na akcje jak mial bana i let ,ktory padl nim kolo db elit crusher chuck noris wbil ostatnie 12 lvl (mam ssa jak urb mowi ze elit sharuje) exmind nowy owner grimm ktorys z kolei owner last varior 3 dedy i draz poiwedzial ze bedzie go huntowal az wroci stary owner morson mayon 2 ownerow grit-monster 2 ownerow ice'crow no to chyba kazdy wie ze 'bro' sie nawet z tym nie kryje qazo char przechodzil z rak do rak ventar sigon za dobrych dobrych czasow gral nim franko weraxin 2 ownerow xhue jak kazdy z elblaga malo? jest jeszcze paru ale nie mam pewnosci |
@najwyzsza prawda
ja tylko potwierdzalem to co napisal shanoz tloku... w ogole za kogo ty sie uwazasz, trzasneles sobie idiotyczny nick i wozisz sie po tym forum jak taczka gnoju. pewnie w rl lamus a przed monitorem mastah. PITIFUL ! |
Co do historii Azury wiele sluszalem o waszych membersach ktozy juz odeszli jak gralem na arcani i furorce zawsze opowiadali co to sie uwas nie dzieje wiec dlatego postanowilem dlonczyc do grona poniewaz uznalem to za ciekawa przygode i sie nie mylilem ;]
Pozdro By Sathan |
Cytuj:
|
A Franco De'lago - który owner z kolei nim gra?
|
Cytuj:
Pozdrawiam, Dan~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHA Fea z całym szacunkiem ale jako członek DoF nie powinieneś zamieszczać posta podobnej treści. @Cors Nie ośmieszaj się... Ile razy słyszałem że Draz jest "Twoim człwiekiem" Potem znowu mu wrzucałeś i powrót do puntku wyjścia. Musisz go bardzo kochać prencie... |
Cytuj:
|
nieee no Kan jak koles postatawia udowodnic ze woda jest mokra i w wantedo nikt nie sharuje
|
Cytuj:
|
Nacieszyłeś sie znajomością a teraz zapraszam do szkoły. Jeżeli dobrze sie orientuje to rok szkolny sie zaczął. B) I mnie to rybka czy znasz ich na rl czy w Tibii. Ciekawe jaki oni mają do Ciebie stosunek..
|
Mrok ta zgadles dokladnie mnie opisales.
Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.Zreszta wystarczy popatrzec sobie na wasze foty z tych pedalskich zjazdow.Same chlopy wypija po 3 piwa i majtki sciagaja i se dupy fotografuja,jeszcze zazwyczaj jakies napisy na kartki tam daja i to jest wedlug ciebie kawal dobrej zabawy?? Z tym wygladem to tez racja kawal chlopa z ciebie pewnie jestes jakis sportowiec-chodziaz???I ta karnacje pewnie macie za listonosza cygana?? NA inteligenta tez nie wygladasz wiec juz nie wiem kim jestes. |
<off topic>
Ja bym obstawiał bardziej, że abo by był jak draz :O. </off topic> |
Cytuj:
zi0mus jestes mym idolem <3 szczera prawda co do tych fotek , lapsy jakich malo lol :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pokaz swoja kurwa fotke lamusie. Kurwa jestes pewnie gorszym lamusem niz oni. Przynajmniej oni sie nie swtydza pokazywac siebie a nie jak wy ped.. jeb,... !!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
POKAZ SWOJA TWAZ jak qrwa wisniewski hahah
|
Cytuj:
o sorki sathan :P ale zle przeczytalem twojego posta :P i wczesniej bylo co innego napisane ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:Psorki za wszytko :P HAIL DOF :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Najwyzsza Prawda ewidentnie bije z ciebie zazdrosc - jeden z siedmiu grzechow glownych xD wiesz co... nie wstydze sie siebie a te wg ciebie "pedalskie zjazdy" chcialbym zeby byly organizowane czesciej, bo kiedys nie bede wspominal Tibii tylko jako miesiecy spedzonych przed monitorem. tobie zostalo ukrywac sie za swoim nickiem i wyzywac tylko ludzi jacy to sa brzydcy, mali, lysi, niewysportowani, niewyksztalceni. Pokaz czym jestes lepszy od nas !!!! a nie z ukrycia oceniaj ludzi, ktorych w zyciu na oczy nie widziales, z ktorymi nigdy nie gadales. |
|
@Moderatorzy
Niech ktoś już da bana koleżce z nickiem "Najwyzsza prawda" bo stanowczo przegina... |
Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda?
Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |