![]() |
...
Bo chce ogladac na zywo tak jak sie oglada mecz w telewizji moze komus pomoze uhajac ;]
Rumcio oglada temat <macha> wow ;] |
A ja tu tylko taki maly symboliczny epizodzik
PROSZE MNIE NIE MYLIC Z TYPKIEM O NICKU REIN SECOND... NICK PODOBNY ALE TO NIE JESTEM JA TYLKO TYP CO MIESZKA 2 ULICE DALEJ ODEMNIE dzisiaj ktos na vent zucil chodzmy na zimpe i to nie bylo hwl tylko dlatego pisze bo powodem mialobyc to ze blokowalem ich na Open Battle dlatego to sprostowanie |
...
Niech sprobuja cie tylko ruszyc...
Na galanie nic sie nie dzieje... tylko rattzor bezsensowne deady zalicza chyba |
Cytuj:
boltina@ chcesz byc szanowanym ale o to bedzie ci ciezko na kupionym charze, zwlaszcza ze jak na razie zaslynales tylko z prob PA i z placenia HWL ;) |
...
Jak pojdziecie na niego to zobaczycie jak was zniszcze. Zpinguje wszystkich i walne gfb spam? ha?
|
Cytuj:
Ide smacznie spac. Dzisiaj na Galanie spokoj byl(tylko Thunder of skys padl) Moze wiecej bedzie takich dni... Pozdro~ |
Cytuj:
Dla Ciebie tylko, dla nas az ;) |
lol, nie mam nick do chara o nazwie boltina . poprostu jak spojrzalem na nazwe urzytkownika "boltina89" to mi sie smiac zachcialo. nie, ja sie za smialem na glos bo juz wiesz z czym to mi sie skojarzylo :D
|
Hum Ale Wy Nobowscy Jestescie Najezdzacie Na Boltine bo co bo nie chce waliczyc...? bo nie chce miec Paymenta?? Bo ma to w dupie i chce lvl bic..? Pomyslcie co piszcie jestescie smieszni.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Power Sd By Kay'en =)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:cup: |
to fakt, zdaje sie ze boltina naprawde ma sie lepiej niz za poprzednich ownerow. (nie mowiac o pierwszym, ktory wbil te levele)
|
Gdzie jest wolftower X( Bo chce pomuc noob charem :)
Najezdzacie ze Boltina kupila chara....ale popatrzcie na siebie:D Zadroscicie jemu ze mial tyle kasy zeby kupic chara??:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wolftower jest pomiedzy Thais a Venore przy pustyni. A taka zreszta nie latwiej sprawdzic na Tibia.com badz innych polsko jezycznych stronach fanowskich. Co do Boltiny zrozum, ze na osoby, które kupuja chara sie nie jedzie z zazdrosci tylko za to, ze trzeba miec na prawde nasrane, zeby tracic powiedzmy 700zl na gre. Nie chodzi o to czy to Tibia czy inna gierka ale o sam fakt... Jednak mówie tu o Polakach, bo dla powiedzmy Szweda, ktory ma w portfelu Euro to jesli zakupi chara od Polaka to zaplaci 4.5 raza mniej... Czyli powiedzmy taki koles traci mniej wiecej 150Euro. Logicznie patrzac to dla niektorych dzieciakow to jest jedno kieszonkowe a czasami nawet mniej. A taki polski dzieciak nie dostaje 700zl miesiecznie chyba, ze jego starzy sa w 100 najbogatszych Polakow. Wiec zrozum, ze dla kogos kto Tibie traktuje jako zabawe kupowanie chara to totalny Idiotyzm, pomijajac brak satysfakcji, zwiazanej z tworzeniem od zera. Zazdrosicic to mozna spodniom Jeniffer Aniston i koszulce Angeliny Jolie:D |
Kupil chara to jego sprawa....
On wydal 700 zl na tego chara, a nie wy:baby: Jezeli czerpie z tego satysfakcje to niech se kupuje i za 2000 zl jego sprawa:baby: Dobra koniec gadek o kupywaniu i sprzedawaniu postaci...To jest forum o wydarzeniach z galany. |
Wielki Dajmos ochodzi z Galany ;( :cup:
|
Bartol nawet nie mow!!! NIE!NIE!NIE! jak zmienia server chodzcie zmienmy razem z nim jak to grac na galanie bez pet polackz?
|
Cytuj:
HuaHUaHuaHua Żegnaj Frajerze i AssLickerze |
Wielki Dajmos
Nov 06 2006, 17:59:16 CET Killed at Level 57 by Yuris Saillano and by Navoxiv ~buedak :D :p Cya Noob :baby: |
Cytuj:
|
...
DAjmos zmienia server?
W takiej sytuacji to bym kupil chara i bym go z tamtad wywalil ;] |
Cytuj:
@Pawlon Nie wiem o co Tobie i niektorym ppl z forum chodzi. Dla Was pewnie lepiej by bylo gdyby ten char sie marnowal i siedzial cale zycie na free acc'ku w Carlin. Po drugie jesli chodzi o kwestie finansowe. Nie chce, zeby ktos myslal, ze Bog wie jakis bogaty jestem. Zrobilem tylko good interes... Char i SCA za 5 paczek...Sami sobie odpowiedzcie... A jesli chodzi o moje podejscie to gry...Gralem na Galance mialem MS'a z 63 lvl i 500k w domku. Niestety hack i 4 lvl down spowodowaly, ze wzialem rozbrat z Tibia. Na szczescie wracam. Do Waru dolacze jesli padne z reki Lithium. A ze na to czekac dlugo nie bede... Bo Ci ludzie ciesza sie czyims nieszczesciem to choroba. Mam nadzieje, ze wszyscy uszanujecie moja osobe i wkoncu zmienimy temacik ^^ Trzymajta sie :P;) |
Cytuj:
Powiedz nam którym z kolei ownerem jesteś jeżeli potrafisz to określić.;) Wydaje mi się, że jesteś jednym z najgłupszych ownerów tego chara, ponieważ wystarczy że ktoś krzyknie do ciebie o payment a ty lecisz i dopłacasz jeszcze żeby cie next razem nie ruszali. Żal.pl.br.ven~~ |
...
Ty powienies najmniej mowic o kupowaniu charow !!
|
Cytuj:
Mam Ci opowiedzieć historie gry Skopem od 1lv?? Ktoś kiedyś rzucił hasło "SKOPO MA NEW OWNERA" i tak się podjarałeś, że do tej pory Ci stoi i starasz się aby inni również ulegli podniecie. Powtarzam Ci po raz tysięczny, że cały czas jest ten sam owner i Skopo nigdy nie był sprzedany lub też kupiony i ja również nie wydałem złamanego grosza na tibie. Odezwij się na gg w razie jakichkolwiek "ale" i już nie pisz nic bo poprostu jak czytam to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...czuje się zmieszany. A tak btw. RAVERTON TO NEW OWNER ale chyba umarł i się nie loguje...:baby: |
Cytuj:
Skopo~ prosze Cie skoncz temat. Nie jestem zadnym noobem. Moze kiedy skonczy sie wojna a ty czasem sie bedziesz logowal to sie o tym przekonasz... Nie mam zamiaru Cie pouczac i namawiac do myslenia jaki to ja dobry. (Aha ja nie opuszczam guildu w potrzebie-patrz Dominiom) Wole nie wchodzic do Waru. Jesli mnie jednak Lithium zmusi to co? Ide zjesc kolacje. PozdroB) |
Właśnie, odczepcie sie od Boltiny... ja Jej kazałem płacić i jakos mi nie zapłaciła... wiec tu pierdol ani plotek nie gadajcie... chyba ze z was plotkary jak ze starych bab...
|
...
Skopo a ty dalej swoje
Mowie ze lubie sie z toba droczyc. Nie bede mowic na forum niektorzych rzeczy ale ja tez cie kocham ;] kiedys byles inny ... ty juz wiesz o co chodzi. !! |
huh Boltina :O
|
Boze Wy jestescier nie Normalni!! dwalcie sie od Boltiny Czym wam zaszkodzil? to ze nie walczy w war t jego sprawa nie wasza a co do Zmiany Ownera Macie Dowód jakis?;] To sie nie Odzywajcie jak nie wiecie :)
|
Musze sie wtrącić z mała dygresją...
Dlaczego piszecie "War" :/ czy w naszym wspaniałym słowniku nie ma słowa "wojna"?? Wiem ze sie bedziecie tłumaczyc ze to krotszy zwrot itp. ale to jest polskie forum i nie potrzeba tutaj tego typu wyrazow uzywac. btw. nie wierze w to odejscie Dajmosa :P |
Cytuj:
@ Galana Nie ma co teraz grac. Trzeba czekac az Lithium zmadrzeje i zobaczy, ze nie ma juz jak grac samym. Duzo ekip sprzedaje eq i idzie na inne servery. Co do najezdzania na Boltine nie ma to sensu i tak bedzie robic co chce. Wkoncu on posiada swoj rozum i nie musi sie was sluchac. Zaplacil jego wybor - teraz moga od niego czesciej brac "haracz". Jak sie zachowa? To juz tylko jego kwestia. |
Boltina to spoko ziomek jest :** xD
Niewiem co od niego chcecie kupil chara do jego sprawa nie wasza ^.^ |
Cytuj:
To kiedy robimy GAY PARTY??;) I LOVE YA :P |
HWL postanowilo pozwolic sie splacac po promocyjnych cenach :D
Oh YEah!! Mam nadzieje ze nikt nie jest na tyle glupi zeby dac im pieniazki za free i zginac za kilka tygodni, pod pretekstem lvlowania zeby pomoc Kondzie. Bylo juz kilka taqkich przypadkow :S Nie moga sie splacac Konda, Kardear, Oen, Lovize, Grudgiie, Rattzor, Kiggan, Sabrio, Lord-Frazzy, Vidente, Xalade~. Wiecej tutaj http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1455035 Mam nadzieje ze nie znudzilo wam sie siedzenie w PZecie przez te kilka ladnych miechow :D |
Cytuj:
te 30k bym odrobil na zolwikach zanim by po mnie przyszli, a wystarczy troche exivy zeby im nie wyszlo |
A ja nie wiem czemu ale odbieram Boltine bardzo dobrze, sugerując się tym co tu pisze. Nie mam nic do niego i nawet głupie nie jest ;) chłopak, dobrze gada.
|
Nie placcie im bo i tak was znowu zabija
|
osobiscie pomysl nie glupi.. szkoda tylko ze...
Wszysc wiemy ze i tak ci co zaplaca padna wczesniej czy pozniej.. odejdziesz od gildi raz.. juz nie wrocisz.. 1 lvl na tydzien gdzie oni beda robic 10+ wiec po 2 miechach nie bedzie juz szans wogole z nimi walczyc.. Powiem za siebie- jestem panem swojego czasu- chce to expie, chce to trenie, chce to robie lvl na dzien przez caly miesiac.. i nikt mi nie bedzie tego regulowal "bo mu sie tak podobna"! Poza tym duma i honor nie pozwola mi zaplacic nawet 1gp osobom, ktore zyja dla wojny i wlasnie tej kasy z paymentow, bo sami nie potrafia zarobic... A swoja droga jezeli raz byla juz taka sytuacja ze chcieli male paymenty.. tydzien pozniej- pokoj i brak paymentow... Deja vu? Szkoda ze "Oni" zaczeli wojne po raz kolejny, male niewyzyte dzieci rzadne sily i potegi ktorej nie maja w rl...(i raczej nigdy miec nie beda..) Na moj gust posiedza w pz jeszcze ze 3 miechy i zaczna blagac o to zeby znow zaczac grac.. nawet pewnie zaplaca - przeciez tibia to ich "zycie";] P.S. Xalade~, Sabrio itd.. to sa naprawde wspaniali ludzie, ktorzy walcza o swoje przekonania.. Nie odszedl bym od gildii zostawiajac ich bez mozliwosci gry tylko dlatego ze ja bym ja otrzymal(na jakis tydzien) Sad but true! Heads up! |
...
Skopo najlepsze gay party sa z rumciem sexownym plywakiem ;]
@Kurier Xalade to nei jest dobry przyklad. Nie moze zaplacic bo za szybko expi. Chodzi na jakies walki nie? |
Cytuj:
Wlasnie za takie osoby jak ona miedzy innymi tez tu ejstem.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |