![]() |
|
jak padly boty to mowi sie trudno
|
mimo wszystko szkoda mi lvl'i;>
|
affff boty smierdza ;s
|
Widzę, że znowu tona spamu i wyzwisk. Więc trzeba coś z tym zrobić (bo mi w końcu odbanowali konto).
Nie ma już wojny, ale kilka łachowych (przerobionych) fotem moge dać :D TRUE LOVE Ukryty tekst:
ZASTANAWIAŁEŚ SIĘ DLACZEGO W KLASIE TWOJEJ MAMY NIE BYŁO CHŁOPCÓW? Ukryty tekst:
LAGI - czyli to co niszczy naszą ekonomię w tibii. Ukryty tekst:
|
cos sie dzieje na furorze 8o
!!!8o8o8o; Boozara juz nie ma! May 17 2009, 21:51:19 CEST Killed at Level 206 by Kerston and by Smash'Qu Smasza tez nie ma May 17 2009, 21:54:13 CEST Killed at Level 65 by Senzel texon tez May 17 2009, 21:54:04 CEST Killed at Level 37 by Senzel and by Zwidek i nawet zloten padl! May 17 2009, 21:52:17 CEST Killed at Level 6 by Smash'Qu and by fire |
Nie ma się co jarać o.0
|
Yakky został odblokowany i wychaczył fajny dowćip/opowiadankę, to się z wami podzieli:
Ukryty tekst:
BTW. LAL 4:3 HR na Zachodzie. |
yakky dobry ten kawal B)B)B)
|
KoleYna cz3sc kaFauw
Fajnie, że wam się podoba.
Aktualnie nie ma mnie w domu, ale mam dostep do pcta to zapodak jeszcze jakiś 'joke'. Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Narazie to tyle, bo robota mi się zaczyna to mykam. Bede na chacie coś dam :) Miłego czytania :) |
Hahahah :D
Yakky zajebist* :D |
W sumie fajne, ale znam wiekszosc :)
|
o bolku i lolku masakryczny ;D Wiecej takich ;D
|
Kawały są jebne xD
A to ciekawe ,że na furce znów się coś dzieje :) |
Chcesz odszukać kumpla po numerze?
Bardzo ciekawy i miły w obsłudzę program. Wybieramy kraj POLAND i wpisujemy numer. http://www.phonetrace.org I kilka żarcików: Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
@AwangardowyKaloryfer Co się znowu dzieje :o ? (cos poza dedem Boozara?) |
Ukryty tekst:
|
Dobre Dziadzia2 :D
Też coś dam bo mnie znowu bezsenność męczy :/ Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
A i jeszcze niezła wersja ''kółka i krzyżyk''. Może nie jak ''Strip Poker'', ale też fajne : http://web.clicknet.ro/eddy23/x-si-zero.swf |
@Yakky
Co do rozkręcania się furory ,to miałem na myśli Bózara i nubki ,którzy całkiem nieźle ogarniają i zaczynają pkowac. Przelec się kiedyś na nogach np. z thais'u do carlin. Kawały pwnują ,gratz :) |
May 19 2009, 03:31:15 CEST Killed at Level 123 by Xespoz
taja cadar :DDDD Wielki Youen pogromca mąki bal sie pz odpalic AHAHAHAHAAHAHAHA |
Ooooohahahahuahuahauhauahuahuha
Yakky ten pierwszy dowcip miażdży!!! Huahuahuahuah |
Jak dla mnie wszystkie 3 ownują;D
a teraz jeden ode mnie xD Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji,podpiera się dlonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę... - Tutaj? Jesteś nienormalny. Noooo, Tak szybciutko, nic się nie stanie... Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna... Ale to tylko laska, nic więcej... Kobieto.. Nie, a jak ktoś będzie wychodził... No dawaj, nie bądź taka... Powiedziałam Ci, że nie i koniec! No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia. Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny. W koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, i jak Ty Mu nie zrobisz to ja mu mam zrobić, a jak nie, to tata mówi, że zejdzie i on mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego k.rewskiego domofonu bo jest 3 w nocy Do cholery! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |
|