![]() |
|
mysle czy dr wroci do fragowania :]
ale jak cos to piszcie o war stats |
@up
Wez z siebie nie rob miernoty i usun te dane na profilu ze jestes z noob pvp a najlepiej usun chara =D |
@AwangardowyKaloryfer
Fajny kawał 8o Tylko nie ma kto Mi laseczki teraz zrobić to chyba się o domofony s±siadów pójde poopierać :D No i ja też dam co¶, a co tam jak szaleć to szaleć :D Znany ale ''jary'' :) Ukryty tekst:
Sportowy xD Ukryty tekst:
Życiowe (troche :D) Ukryty tekst:
Dobra pozdrawiam :D |
a wiesz mi to wisi jaki dam sobie avatar i co pod nim popisze
i masz racje ja jestem noobkiem z non pvp ale bym cie za to 13 lvl z carlin zjechal -,- |
|
Czyżby lekka aluzja co do miejsca zamieszkania Hytruska?:P
|
Cytuj:
wiesz co to jest? teraz wklejasz zdjecia a noc temu bales sie pz odpalic pogromco m±ki. |
Dajcie filmik z akcji Spoxstera.
|
niE ma cama ale niech ci youen opowie :D
|
ta ja Ci powiem Ogór jak to było
mieli sie lognac we 2, Xespoz i Fischkela, ale lognal tylko Xespoz ;p |
Cytuj:
hahahaah i bales sie pz odpalic w nocy. |
no balem sie bardzo, do tej pory mecza mnie koszmary ze mnie fiszkela na frostach zabije :/
(ciagle zapominam ze to tylko sen) |
no niestety bal sie i tyle nie ma co ukrywac szkoda lvl ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest poroprostu idiota i tyle..Jak latal noob charem na svar =D strach o lvl karolka jest wiekla oj wielka chodz jestesmy po jednej stronie to ciebie nie lubie ass lickerze
|
Cytuj:
mozesz mi poss@c berlo, patrz jak wbijam lvle, i uwierz mi jak tylko dojdzie do rozlamu i bedziesz po przeciwnej stronie to sobie dodam auto 100 sd Jety :} |
youen bal sie odpalic pz i tyle.... a teraz forum fajta jestes wszyscy wiedza jak andrzej cie zabil na okolnir to plakales a jak bylo wojna to na noobie biegales. HAIL Młynarz.
m±ka.pl |
ponoc teraz razem z michalem na otsie gracie
|
Yolen zamknij ryj bo kurwa aby grasz w ta gre nic wiecej nie robisz lamusie. Bardziej bys rozpaczal jak bys hacka dostal niz jak by ci matka zdechla.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |
|