![]() |
|
a ja gdzie mam expic??
75 RP skille 84/64 eq: steel helmet, paladin armor, k legs, boh, medusa shield PACC |
Witam.
19 druid, prawie jest 20 wiec kupie promocje. Eq: HOTM, Blue Legi, Spirit Cloak, Dragon Shield, Bohy, Rod na 13 i 19 lvl. Do uzycia mam tez life ringi. Chodzi mi o exp 25k + /h, odpadaja tu taski na tarantule, czy mutated humany. Moze byc male waste, chodz wolalbym profit. Prosze o propozycje. Edit: Jeszcze 75 ek, 76/74 [tak wiem, zaled.] Rh, Dsm, K Legs, Demonka, Bohy Justice Seeker. Gdzie expic? [zolwie,piraty,cyclopy odpadaja :X] |
40MS - medusa shield, bohy, reszta eq na +mlvl
tomby sie znudzily, gdzie isc? |
druig level 65 magic level 53
equ: Underworld Rod ,Focus Cape , jade hat, blue legs , boh , dragon shield i platinium amulet |
Witam
Level : 35 Profesja : RP Skile : 80/66 Eq : Palladin Armor, Blue Legi, Crown Helemt, Vampir Shield, Boh'y, Royal Spears Status : PACC Gdzie mam Expic? Mam 1 raz PACC (szukalem na forum ale nic nie znalazlem:/) |
Siemqa.
Lvl:20 Mlvl:15 Profesja:druid Eq:Hat of the mad, dragon shield, p set, leather boots Opis: Gdzie expić tym druidem aby obejść się bez waste i jeszcze tako wychodzić z kasą bez lootbaga |
Ema
Lvl: 22 Mlvl: 24 (z itemami) Profesja: Druid Eq: Hat of the mad, beho shield, p legi, spirit cloak Opis: Nie wiem gdzie expić bo pierwszy raz kupuje PACCa. Potrzebuję informacji gdzie Druidem mogę bezpiecznie i z zyskiem zdobyć trochę expa. Pozdrawiam. |
Cytuj:
--- ruszek dodał 1 minut i 42 sekund później --- Cytuj:
Ancienty, prawy cave. |
Cytuj:
|
Dobra kolejne
29lvl knight Eq: Golden armor, knight legs, vampire shied, bright sword, crusader helmet, leather boots No pacc Gdzie expic jak najszybciej z dosc duzym zarobkiem. Tylko nie mówcie mi dwarfy guardy w kazzo bo mnie cos trafi.... |
26 ms (pacc), wszystkie ruchy B)
|
23 pall PACC(1 raz) serv no-pvp
B robe,p legi i slaba reszta 55 dist - wiem że słaby - 39 def Gdzie koxic :D? |
Cytuj:
Tarantula task, banuta (omijając merkliny). --- ruszek dodał 0 minut i 47 sekund później --- Cytuj:
Mutated humans yalahar, tomby, pojedyńcze dragony z woce. |
67 ed 53 mlvl eq na mlvl gdzie wyciągne 120k+ ? może być waste
|
Up dzieki,
Slucaj a gdzie wlasnie moge znalezc ta Jaskinie z tarantulami? byłbym bardzo wdzieczny za zdjecie z mapka;) |
Cytuj:
|
kto mi moze powiedziec gdzie moge expic i na czym knightem skille 60/60
|
27 Knajt
Eq: DSM Demonka Knight legs Warrior Helmet Bohy Skille 60/60 - chciałbym żeby było to zaj*bi*cie dobre expowisko gdzie bym szybko wbił 30 lvl FACC |
Japan1
dark cathedral, elf fortess |
paladyn, 12 lvl, 8 mlvl, skille 70/58, PACC
Eq: steel helmet, belted cape, plate legs, leather boots, scarf, dwarven shield, spears Gdzie expić? Może tomby na Ankrahmun? ;) Doradźcie coś, tak żeby był na tym spory zysk i szybki (i w miarę bezpieczny) exp. ;) Z góry dzięki za pomoc ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |
|