Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Becia 20-05-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2547626)
ponoc teraz razem z michalem na otsie gracie

i kąpiemy sie w mące

idz lepiej stachowi bzdur naopowiadaj :)

Sienx 20-05-2009 22:21

Fan_Dzidzi2
Prędzej czy pozniej dostaniesz haka i bedziesz płakał ze straciles 230eka bo jestes uzalezniony od tibii forever :evul: a po za tym lecz sie frajerze

Jety 20-05-2009 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2547573)
ale juz nie przyznasz sie kim jestes jeb@ny nonamie :}

mozesz mi poss@c berlo, patrz jak wbijam lvle, i uwierz mi jak tylko dojdzie do rozlamu i bedziesz po przeciwnej stronie to sobie dodam auto 100 sd Jety :}

Akurat karolku drogi stoje na furorze o wiele dluzej od ciebie x] pamietam jak byles malym 100ekiem ktory chuja mogl a teraz jestes 220ek i tez chuja mozesz :/ a z lvlami nie lece bo czasu nie mam a i tak jak juz tak sie chawilsz to jestem kila przed tobą =D

Caravagio 20-05-2009 22:38

Jestem z innego servera, wiec sorry, ze sie wtracam, ale mam do was jedno pytanie. Otoz slyszalem, ze wyzej wymieniony Youen to legenda Furory. To prawda, ze koles ma niebagatelne pvp (podobno jest lepszy od samego Dempaha?). Jezeli ktos moglby mi opowiedziec o nim kilka slowek, bylbym wdzieczny.

Biooolyy 20-05-2009 22:41

Nie no musiałem

H@H@H@H@H@H@H

XD

dopalacz.Vis 20-05-2009 22:50

Chodzą słuchy że urodził sie jako syn młynarza i od tej pory jest biołym-wojownikiem Tibi.

Caravagio 20-05-2009 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2547712)
Chodzą słuchy że urodził sie jako syn młynarza i od tej pory jest biołym-wojownikiem Tibi.

Syn mlynarza? To ma jakis zwiazak z kolorem jego outfitu? Jest bialy?

Yakky 20-05-2009 23:23

Jety mi troche na Haszka pasuje ;)

Ale dobra, teraz troche fanu.

No i kaFau
Ukryty tekst:
Trzy wzburzone żony spotykają się 3 tygodnie po tym, jak ich mężowie zapisali się do Bowling Clubu.
- Tak dalej być nie może! - zaczyna pierwsza. – Oni tam grają i chleją piwsko! Mój wczoraj po treningu nie był w stanie dojść do mieszkania i zasnął na wycieraczce!
- To się musi skończyć! - nawija druga. – Mój doszedł wprawdzie do domu, ale bąkał tylko coś niewyraźnie i w końcu położył się spać w wannie!
- Koniec, raz na zawsze! – wrzeszczy najbardziej wkurzona trzecia żona. - Mój doszedł wprawdzie o własnych siłach do mieszkania, położył się nawet do łóżka i zasnął. Po chwili przebudził się jednak i zaczął się do mnie dobierać. Wsadził mi dwa palce do ci*ki, trzeci do du*y i po chwili zaczął się drzeć:
„Józek, daj inna kulę, bo ta mi się coś, kur*a, ślizga!!!“

Ukryty tekst:
- Mamusiu... co to jest to między twoimi nogami? - pyta 3-letni synek.
- Tu mnie Bóg dźgnął siekierką, synku.
- No to zajebisty strzał! Prosto w cipę!

:evul:
Ukryty tekst:
Małgosia podgląda tatę pod prysznicem.Nagle mówi:
-Tatusiu kiedy będę miała miedzy nogami coś takiego jak Ty?
-Jak nie powiesz nic Mamusi to za minutkę.

:o :D ;(
Ukryty tekst:
Góral dobiera się do żony.
Nagle żona:
-Gniewam sie
-Za co?
-Ja nie mówię ze się na was gniewam ino że Ci się chuj gnie

Dobra,
PozdRo :D

Fan_Dzidzi2 20-05-2009 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caravagio (Post 2547699)
Jestem z innego servera, wiec sorry, ze sie wtracam, ale mam do was jedno pytanie. Otoz slyszalem, ze wyzej wymieniony Youen to legenda Furory. To prawda, ze koles ma niebagatelne pvp (podobno jest lepszy od samego Dempaha?). Jezeli ktos moglby mi opowiedziec o nim kilka slowek, bylbym wdzieczny.

ta to prawda, jestem de bezd

Elisabett 20-05-2009 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2547741)
ta to prawda, jestem de bezd

Dla siebie i może jesteś "de bezd" szkoda że dla innych jesteś tylko wysranym z chuja uzależnionym od Tibii człowiekiem.

Jety 20-05-2009 23:59

Ehhh ja chcem furore 2 lata temu gdzie petro(pozrawiam cie Bartek)mial jakis respekt za to ze wymeczyl ten lvl..Kazdy chcial jego pomoc itp..Draco i akcja na kazzo..ehh..Bring back old time?Kiedys tez pamietam jak stalem w trapie(140ek) to 5 osob nie moglo do yellowa a teraz?Zgon po 3 turach -.- PRO

Flows 21-05-2009 00:11

każdy to powie że na Furorze jest parę takich osób które swoje jedyne życie mają przed PC :D nie chcę wymieniać kto nimi jest,ale to coś pięknego siedzieć po 15h przed komputerem!. możliwe że te osoby na rl nie mogli niczego osiągnąć,byli bici poniżani przez rówieśników! więc postanowili być kimś w wirtualnym świecie ! pozdrawiam te osoby i życzę powodzenia w nabijaniu kolejnych poziomów,pamiętajcie kiedyś i tak to stracicie ;(

GL & HF GRAJĄC PO 15H W TIBIE !

postrzegany jako złodziej,
Maks ;D

ps, zawsze nad wami pierdo.....i zydami oleeeee

Yakky 21-05-2009 00:28

Wychaczyłem mega Gifa u ziomka na MYS

Ten ''zonk'' miśka mnie rozjebał totalnie ;D
A wy się spinacie, kto jest biały a kto czarny, kto ma 8 lvl a kto 300, kto gra w Tibię 15h a kto 1h, co to ku*wa za wyznaczniki.
Każdy z was chciał by mieć ten 300+ czy ile tam, a ci co maja to gdzieś się tu nie wypowiadają. Tylko ja jestem wyjątkiem bo robie to dla fanu ( co nie znaczy, że 300 lvl było by fajnie mieć, ale nie ma czasu grać ;().
Dlatego panowie i panie pełen luzzz i obczajcie mine tego miśka, bo się nie moge od śmiechu powtrzymać :D

X

Diablord 21-05-2009 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2547382)
ta ja Ci powiem Ogór jak to było

mieli sie lognac we 2, Xespoz i Fischkela, ale lognal tylko Xespoz ;p

own3d xDDDDDDDDDDDDDDDDD
dobry pocisk xD

Seetho 21-05-2009 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flows (Post 2547766)
każdy to powie że na Furorze jest parę takich osób które swoje jedyne życie mają przed PC :D nie chcę wymieniać kto nimi jest,ale to coś pięknego siedzieć po 15h przed komputerem!. możliwe że te osoby na rl nie mogli niczego osiągnąć,byli bici poniżani przez rówieśników! więc postanowili być kimś w wirtualnym świecie ! pozdrawiam te osoby i życzę powodzenia w nabijaniu kolejnych poziomów,pamiętajcie kiedyś i tak to stracicie ;(

GL & HF GRAJĄC PO 15H W TIBIE !

postrzegany jako złodziej,
Maks ;D

ps, zawsze nad wami pierdo.....i zydami oleeeee

MESTOR RHU AKA RODINE, JOŁEN I OCZYWISCIE NIE WOLNO ZAPOMNIEC O ANDRZEJKU !

Fan_Dzidzi2 21-05-2009 01:26

ta , ty wiesz lepiej co ja robie

Vol'can 21-05-2009 07:26

@Jety

chyba zaczne do ciebie mowic masta
naucz mnie jak to jest byc kims na pvp? PLX?

Ja przynajmniej pokaze jeden z moich charow co moge grac lub gram, wiec mozesz mnie dojezdzac ile chcesz, a pisac bede pisal na furorze, bo moze chce grac lub gram lub gralem ;-]

wiec Peace ;-] jak cos znaczy (pokoj)

Becia 21-05-2009 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2547776)
own3d xDDDDDDDDDDDDDDDDD
dobry pocisk xD

Diallbord a ty idz lepiej zaplac 500k i uwazaj bo znowu neltharion moze przyjsc na smoki edron

Flows 21-05-2009 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seetho (Post 2547786)
MESTOR RHU AKA RODINE, JOŁEN I OCZYWISCIE NIE WOLNO ZAPOMNIEC O ANDRZEJKU !

Wiele,wiele innych 8o

Diablord 21-05-2009 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Becia (Post 2547833)
Diallbord a ty idz lepiej zaplac 500k i uwazaj bo znowu neltharion moze przyjsc na smoki edron

Nie macie sie do czego przy*ebac to poruszacie ten sam temat po raz setny, chociaz juz dawno sprawe wyjasnilem. Jak nie macie pomyslow to moze pocisnijcie mi po starych, to takie popularne na tym forum.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58.