![]() |
|
Cytuj:
i kąpiemy sie w mące idz lepiej stachowi bzdur naopowiadaj :) |
Fan_Dzidzi2
Prędzej czy pozniej dostaniesz haka i bedziesz płakał ze straciles 230eka bo jestes uzalezniony od tibii forever :evul: a po za tym lecz sie frajerze |
Cytuj:
|
Jestem z innego servera, wiec sorry, ze sie wtracam, ale mam do was jedno pytanie. Otoz slyszalem, ze wyzej wymieniony Youen to legenda Furory. To prawda, ze koles ma niebagatelne pvp (podobno jest lepszy od samego Dempaha?). Jezeli ktos moglby mi opowiedziec o nim kilka slowek, bylbym wdzieczny.
|
Nie no musiałem
H@H@H@H@H@H@H XD |
Chodzą słuchy że urodził sie jako syn młynarza i od tej pory jest biołym-wojownikiem Tibi.
|
Cytuj:
|
Jety mi troche na Haszka pasuje ;)
Ale dobra, teraz troche fanu. No i kaFau Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
:evul: Ukryty tekst:
:o :D ;( Ukryty tekst:
Dobra, PozdRo :D |
Cytuj:
ta to prawda, jestem de bezd |
Cytuj:
|
Ehhh ja chcem furore 2 lata temu gdzie petro(pozrawiam cie Bartek)mial jakis respekt za to ze wymeczyl ten lvl..Kazdy chcial jego pomoc itp..Draco i akcja na kazzo..ehh..Bring back old time?Kiedys tez pamietam jak stalem w trapie(140ek) to 5 osob nie moglo do yellowa a teraz?Zgon po 3 turach -.- PRO
|
każdy to powie że na Furorze jest parę takich osób które swoje jedyne życie mają przed PC :D nie chcę wymieniać kto nimi jest,ale to coś pięknego siedzieć po 15h przed komputerem!. możliwe że te osoby na rl nie mogli niczego osiągnąć,byli bici poniżani przez rówieśników! więc postanowili być kimś w wirtualnym świecie ! pozdrawiam te osoby i życzę powodzenia w nabijaniu kolejnych poziomów,pamiętajcie kiedyś i tak to stracicie ;(
GL & HF GRAJĄC PO 15H W TIBIE ! postrzegany jako złodziej, Maks ;D ps, zawsze nad wami pierdo.....i zydami oleeeee |
Wychaczyłem mega Gifa u ziomka na MYS
Ukryty tekst:
Ten ''zonk'' miśka mnie rozjebał totalnie ;D A wy się spinacie, kto jest biały a kto czarny, kto ma 8 lvl a kto 300, kto gra w Tibię 15h a kto 1h, co to ku*wa za wyznaczniki. Każdy z was chciał by mieć ten 300+ czy ile tam, a ci co maja to gdzieś się tu nie wypowiadają. Tylko ja jestem wyjątkiem bo robie to dla fanu ( co nie znaczy, że 300 lvl było by fajnie mieć, ale nie ma czasu grać ;(). Dlatego panowie i panie pełen luzzz i obczajcie mine tego miśka, bo się nie moge od śmiechu powtrzymać :D X |
Cytuj:
dobry pocisk xD |
Cytuj:
|
ta , ty wiesz lepiej co ja robie
|
@Jety
chyba zaczne do ciebie mowic masta naucz mnie jak to jest byc kims na pvp? PLX? Ja przynajmniej pokaze jeden z moich charow co moge grac lub gram, wiec mozesz mnie dojezdzac ile chcesz, a pisac bede pisal na furorze, bo moze chce grac lub gram lub gralem ;-] wiec Peace ;-] jak cos znaczy (pokoj) |
Cytuj:
Diallbord a ty idz lepiej zaplac 500k i uwazaj bo znowu neltharion moze przyjsc na smoki edron |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |
|