![]() |
|
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 23 Pacc/Facc: Premium Skills: 70(72)/57 Ekwipunek: Paladin armor, Mastermind Shield, Royal Helmet, Boots of Haste, Golden Legs, Platinium amulet, a takżę do dyspozycji 2bp~ life ringów i kilka RoH'ów. Prosił bym o podanie mi expowisk gdzie będzie spory exp i coś tam kasy, może być waste, a może być i bez. |
Tomby, pojedynczo możesz bić wampiry. Cyclopolis też będzie ładnie. 35 lvl wbijesz to śmiało na piraty/dragi (bądź gotowy na waste) no i dalej tomby. Jak jesteś hardcorem możesz próbować Ancient Scaraby po 35.
|
Gdzie moge expić
Lvl 13 Druid facc zeby szybko wbic lvl ale nie tracic duzo kasy ? |
Cytuj:
POnawiam 32lvl Knight Skille: 60/58 Eq:Bright sword, golden armor, knight legs, crusader helmet, vampire shield. Facc Opis:Szybkie expienie dla facca knighta z lekkim waste lub bez. |
30 Pall Pacc
eq Po Hacku >.< beleted cape,p legi,dwarvenka 61/50 Jakies miejsce na exp - i aby choć 300gp sie za speary zwracało ;D. Odpada Banuta,tarantule. Q na Yalahar zrobiony. Najlepiej ~30k xp/h+ :D |
@progracz
takim 70+ lvlem bez straty butelek to : -raty pod thais -carlin bugi i 2 roty (moze byc hardcore!!) -opcjonalnie bugi pod ab dp,raty pod poczta! -venore rat 1x spawn! pozdro |
30 sorc 36+1 mlvl facc
hotm,b robe, dragonka, p legsy, woce, buciki :D gdzie expic zeby bylo 15-20k bez waste byle nie guardy ;/ |
Cytuj:
--- Silarion dodał 3 minut i 13 sekund później --- Cytuj:
|
Cyce na pohu odpadają bo tam latają gs'y. Soldy padają jak szmaty, czyli zostaje mi mintwalin i ms. A możesz rozwinąć skrót od ms?
|
46 knight facc
skile 75/75 gdzie expic? na dark cathedral waste, tomby mount sternum prawie zawsze ludzie chodzą, na OF chyba za wczesnie? co polecacie? na mintwallin sie oplaca? postmana nie mam |
Cytuj:
|
30 ms i gdzie expić z GFB (tak żeby dało się lurować po 10 potworków i je zabijać z GFB )? PACC
|
Cytuj:
|
gdzie expić z 18 lvl itemy noble armor crown legs warior helmet broad sword a w depo crystal sword magic lvl 3 skile 50/50 luzikiem daja rade na slime ale jest ich mało kasy w depo ponad 18 cc
8o --- idropus dodał 2 minut i 3 sekund później --- -------------------------------------------------------------------------------- gdzie expić z 18 lvl itemy noble armor crown legs warior helmet broad sword a w depo crystal sword magic lvl 3 skile 50/50 luzikiem daja rade na slime ale jest ich mało kasy w depo ponad 18 cc --- idropus dodał 0 minut i 32 sekund później --- -------------------------------------------------------------------------------- gdzie expić z 18 lvl itemy noble armor crown legs warior helmet broad sword a w depo crystal sword magic lvl 3 skile 50/50 luzikiem daja rade na slime ale jest ich mało kasy w depo ponad 18 cc |
Cytuj:
Cytuj:
@knight- rotwormy/elfy/podziemia mount stermun, kopy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Idropus: Cytuj:
|
31 ms pacc mam gfb, gdzie expić? Już po raz trzeci pisze....
|
Mam do was pytanie...
Gdzie expic 54 rp z pacc Skille 76/60 Swiat No-pvp ( Olympa) Eq lekkie ;) Exp chodzi mi aby był z małym waste lub wyszedł na zero Teraz 2 pytanie Gdzie tym samym pallem moge szybko zarobić kase ?? |
16 druid
16 m lvl pacc chodzi mi o to żeby jak najszybciej wbić lvl xP moze byc waste eq: Hat of the mat spirit cloak tower shield |
65 knight z paccem,gdzie expic zeby wycaigac ze 35-40k/h z profitem?(musze troszke zarobic:D)
|
Cytuj:
--- Silarion dodał 0 minut i 41 sekund później --- Cytuj:
--- Silarion dodał 0 minut i 37 sekund później --- Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |
|