Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Tompior 02-12-2010 12:06

Eerion in Japan? Pics or didn't happen.

A co do jenota, to po prostu wpisałem w googlach lis japoński i wyskoczyło :D

Yuri_Hyuga 02-12-2010 22:13

Ja cię, kurcze, kręcę, dawno coś tu nie pisałem. Czas strzepać kurz z przycisku "odpowiedz" ; d

Nie mogę się coś wyzbyć myśli, że im więcej animu się obejrzy, tym, potem, bardziej nie chce się oglądać. Jednak wszystko w tym życiu się przejada. A jednak postaram się wytrwać w swoim jakże ambitnym celu obejrzenia tylu tych ryjących umysł filmów, tak samo jak przeczytania parunastu mang (ta, bo czytać, to mi się za bardzo nie chce) :x

Panie Eerion, blog masz pan ciekawy i jestem ja ,,anonimowym" (do tej pory, lawl) czytelnikiem pańskiego bloga. Przyjemnie mi się pańskie wpisy czyta, a i zdjęcia są bardzo dobre (choć to pewnie oczywiste?).

Chwila, skąd tu tyle grzeczności ode mnie?

Swoją drogą, Yuri ma dzisiaj urodziny. Nie ma czego świętować co prawda, ale i tak się pochwalić chciałem (coś chyba lubię się chwalić).

I nie piszcie, że nie pamiętacie kim jestem T_T Musiałem się chyba jakoś zapisać w historii przynajmniej tego tematu : <

@down

Dziękować. Ale ej no... nie kojarzę ci się? : (

Argen 02-12-2010 22:37

Nie znam cię, ale wszystkiego najlepszego.

eerion 03-12-2010 05:33

Wszystkiego najlepszego Yuri, czasami trzeba się przypomnieć ;)
A co do "profesjonalizmu" zdjęć - do tego mi jeszcze baaaardzo daleko.
Na chwilę obecną po prostu dobry aparat nadrabia moje najprostsze błędy ;)

Grycan 03-12-2010 18:19

Eerion - jest duże prawdopodobieństwo, że na Balconie znów zrobisz panel "Japonia oczyma gaijina", czy temat się wyczerpał? B)

@Yuri
Najlepszego! ;)

@editOffTop

LOL! Licznik postów tu włączyli. :P

milano8 03-12-2010 19:06

to teraz nabijamy posty zeby byc "cool ziomami spod bloku"

Gangrel 03-12-2010 20:13

Sto lat Yuri.

A ten licznik to zryty pomysł. Tyle lat był spokój. Choć w sumie nigdy nie spodziewałem się, że uda mi się zbliżyć pod tym względem do Eeriona, niegdyś legendy spamerów

Koszyk 04-12-2010 00:52

Eerion całkiem ciekawe zdjecia.

Ale jakbym zobaczyl takiego robala na swojej kuchni to bym chyba sie wyprowadzil z domu na 10 lat i poczekal az zdechnie.

nemelza3 05-12-2010 11:01

Oglądaliście może Baccano? Dla mnie anime prawie tak dobre jak FullMetal Alchemist! ;)B)

Grycan 05-12-2010 23:21

Ściągnąłem sobie Clannad After Story w jakości HD. Wszystko jest super, ale jest jedno "ale"... NIE UMIEM SOBIE DO NICH NAPISÓW DOPASOWAĆ!! Wersja od SS-Eclipse, DVD. Ma ktoś może skąd dorwę do tego napisy? Animesub już sprawdzałem... :(

@edit
Nieważene... W końcu trafiłem na Animesub na odpowiednie napisy... B)

raven 13-12-2010 17:02

katanagatari ftw !

jak ktos jeszcze nie ogladal, to niech sie szybko zabierze <3

Rayza 14-12-2010 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yuri_Hyuga (Post 2789884)
Ja cię, kurcze, kręcę, dawno coś tu nie pisałem. Czas strzepać kurz z przycisku "odpowiedz" ; d

Nie mogę się coś wyzbyć myśli, że im więcej animu się obejrzy, tym, potem, bardziej nie chce się oglądać. Jednak wszystko w tym życiu się przejada. A jednak postaram się wytrwać w swoim jakże ambitnym celu obejrzenia tylu tych ryjących umysł filmów, tak samo jak przeczytania parunastu mang (ta, bo czytać, to mi się za bardzo nie chce) :x

Panie Eerion, blog masz pan ciekawy i jestem ja ,,anonimowym" (do tej pory, lawl) czytelnikiem pańskiego bloga. Przyjemnie mi się pańskie wpisy czyta, a i zdjęcia są bardzo dobre (choć to pewnie oczywiste?).

Chwila, skąd tu tyle grzeczności ode mnie?

Swoją drogą, Yuri ma dzisiaj urodziny. Nie ma czego świętować co prawda, ale i tak się pochwalić chciałem (coś chyba lubię się chwalić).

I nie piszcie, że nie pamiętacie kim jestem T_T Musiałem się chyba jakoś zapisać w historii przynajmniej tego tematu : <

@down

Dziękować. Ale ej no... nie kojarzę ci się? : (

Ktoś ty?

@Negima
A 312 ch jescze sie nie pojawił aru~
Jak ktoś lubią tą serie to zapraszam na wiedziówke na PAconie 2011 : P

3,034 postów..fuck yeah...

Argen 16-12-2010 19:36

Bleach tak zanudza, że zasypiam przy każdym odcinku. *manga*

DDoS 17-12-2010 08:25

Norma u Tite Kubo, slow pace & slice of life, pasuje mi on do Shujina - nie nadaje się do battle manga :D Przeczytałem sobie ostatnio Zombie Powder, lepsze to od Bleacha było.

kołbaś 17-12-2010 08:27

zombie loan sobie obejrzyj, fajne jest.

Pacz_knight 19-12-2010 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2791993)
Ktoś ty?

@Negima
A 312 ch jescze sie nie pojawił aru~
Jak ktoś lubią tą serie to zapraszam na wiedziówke na PAconie 2011 : P

3,034 postów..fuck yeah...

Negima!? o.O
Nie, dziękuję... Sephi już wystarczająco mnie zniechęcił. x.X

@topic
Jakaś dobra manga, która nie przekracza 80 chapterów.
Może być ongoing. ;)

kołbaś 19-12-2010 15:35

Aiki ? High school of the dead ?

milano8 20-12-2010 17:44

ma ktos zangielszczenie do bleach versus crusade na pc ?

Argen 20-12-2010 19:15

@Haijme no Ippo

Ukryty tekst:
http://manga.bleachexile.com/hajime-...3-page-19.html

Pierwszy raz widze Ippo z taką twarzą. KOCHAM TĄ MANGE. Tylko czekam, aż rozniesie tego typa na kawałki : D.

Tompior 20-12-2010 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2792921)
@Haijme no Ippo

Ukryty tekst:
http://manga.bleachexile.com/hajime-...3-page-19.html

Pierwszy raz widze Ippo z taką twarzą. KOCHAM TĄ MANGE. Tylko czekam, aż rozniesie tego typa na kawałki : D.

Ciekawe ile ta walka potrwa. 20 odcinków? 50? :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09.