![]() |
|
Cytuj:
|
Problem
Mam 13 paladina ze skillami 55/44 i 3 m lvlem. Najlepsze eq jakie mam to Steel Helmet, Balted Cape, Plate Legs, Guardian Shield, chociaż normalnie chodzę w Steel Helmet, Ranger's Cloak, Plate Legs oraz z Dwarven Shield (tutaj proszę o podpowiedź, czy chodzić z tym lepszym, czy na razie pozostać przy gorszym). Aktualnie jestem w Thais i jeszcze nigdzie nie expiłem, mogę się przenieść do każdego miasta oprócz Kazordoon, gdyż tam się często gubię i nie lubię expić na dwarfach ;)
Mam jeszcze 14 sorca z 5 m lvlem z Plate Setem, Dwarven Shieldem, Soldier Helmetem i Wand of Dragonbreath nim również nie wiem gdzie expić Ostatnim charem jest 11 knight ze skillami 25/24 eq z wyspy przeznaczenia (wybrałem sworda) To wszystko, chciałbym, żeby postacie rozwijały się w miarę równo, chociaż knight może zostawać trochę w tyle. Prosiłbym o podpowiedź na czym expić, najlepiej, żeby dało się jeszcze troszkę zarobić, może być leciutkie waste oraz jeszcze jeżeli byłoby coś do zmienienie (eq, skille, m lvl) to również proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję ;) |
80 RP Skille 87/63
EQ:Dobre Broń:Enchanted/Royal Spear's , Assassin Stars 1.Gdzie expic dla dobrego expa? 2.Gdzie expic dla kasy? Wszystkie lepsze miejscówki zajęte i nie mam pomysłu gdzie expic bede wdzięczny za pomoc. |
Cytuj:
Do póki nie możesz używać WOI powinieneś expić na -1 (pierwszy poziom) A jak dorwiesz WOI to leć na -2 (ostatnie przed TP). Kluczem do sukcesu MS'a na tombach to robienie GFB. Kiedy będziesz mogł rób ile możesz i idź z nimi expić na ten tomb. Bedziesz miał cud miód i orzeszki. Polecam, moje ukochane expowisko XD na ~43 lvl możesz śmiało śmigać za TP (GFB zalecane). Możesz również expić na Scarabach :D tylko nie ancientach XD Pozdrawiam :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
66EK, dużo kasy ale wole bez waste.
Full Eq: Mpa,Dh,G legsy, mms, bohy,heroic axe, platinum amulet... Skille 74/73 i 6 mlvl. Chodzi mi o dobry exp , mogę wychodzić na 0 lub lekki waste. By to expowisko wystarczyło mi do 70 lvl, i szybko zleciało :) Pozdrawiam! PS: PACC |
Cytuj:
|
30rp, 77/60, paladin armor, g legs, demon helmet, nightmare shield, boh/softy, p ammy, rs'y
szukam szybkiego expa |
Siemka, Gdzie mogę expic 50 Palkem ze skilami 81(83 z Armorem) distem i 68 shieldem, eq boh demon shield crus Paladin armor xD k legs royal speary :) i ile expa maksymalnie mogę wyciągnąć z lekkim waste. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mistrock,Dragony pojedyńcze w yalah, Piraty yalah. Ta góra z piratami, jak ona się zwie ? Necro, mutated humany,banuta,tarantula task,cyclopolis. Starczy ? |
Cytuj:
|
Witam!
147 ek Eq:full set Gdzie expić,żeby mieć z 90-130k/h i wychodzić na plus? Od którego lvla mogę bić serpent spawny na feru tower albo banucie solo? |
witam, gdzie mogę 60 ED szybko zdobyć kasy (ok. 20k) exp nie ma znacznienia, mój mlvl to 50.
|
31 ED..
29 m lvl HOTM SPIRIT CLOAK DEMONKA Rody mam wszystkie ;p pacc+promo.. Gdzie najszybciej wbije 45? ;p |
Elder Druid
60 lvl 50 mlvl Chciałbym spróbować w 7 Fabryce Yalaharu (http://tibia-wiki.net/wiki/Fabryka_Yalaharu_%287%29), ale nie wiem czy dam radę. Może ktoś wie z doświadczenia? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |
|