![]() |
|
Cytuj:
Gram na Furorze od początku serva i troche więcej wiem niż Ci sie wydaje. Nigdy nie gadałem z Fischkelą bo jest on dla mnie zdesperowanym cieciem, śmieciem co kradnie i desintegruje loty, a następnie wali koniucha przez pół godziny.Liżecie (wręcz pucujecie) rowa wy!, chociażby dla Dempaha który jak reszta ma na was wyjebane :) |
Bo jestes noob.pl i nigdy z nim nie gadales , bo on z takimi zerowcami jak ty nie rozmawia.
A ze sam se walisz pol h gruche to nie wnikam <jak zadna laska nie chce takiego nooba to musisz sam przykre ;/ > |
Cytuj:
|
bo jestes noblet. teraz to mozesz max lizac dupe andrzejowi i imargamowi/zwidkowi aha i smerfowi bo andrzej pracuje u niego PAMIETAJ.
Poziom: 142 i kozak " HAIL Sunblade " HAHAHAHAHAHHA gie zeta. |
ehhh ;/ niestety widze ze udziela sie takie cos jak dzielenie ludzi na lepszych i gorszych ;s to jest chore kazdy ma takie same prawa i chuj ze jeden to dr a drugi vis. ci z dr tez kiedys byli w vis/dusk a taki viitro np mogles mu dupe luzac a teraz kozak bo zostales i wypinasz sie na nich... chore -.-;(
|
Tez mam chara w sunblade, kozak :D ?
|
Cytuj:
Ale co prawda to prawda, więc nie gadaj, że dla niektórych tibia nie jest jedną z ważniejszych rzeczy na Świecie. Przecierz gdyby było inaczej, to ludzie nie robili by sobie dziarki swojej ukochanej guildi, której nie będą nawet Vice-Liderem. Pozatym wytykasz mi błędy ortograficzne a zaczynasz zdanie z małej litery. Żałosny dzieciak :D |
Wiadomość usunięta przez użytkownika.
|
Po co sie czepiac takich rzeczy, kto ile avatarow, kto ile czasu spedza, kto to, kto tamto. Zadawajcie sobie takie pytania na prv, jezeli nie dotycza furory i wydarzen.
|
a moze tego?
http://img26.imageshack.us/img26/7127/52smallwu1.jpg |
|
Powiem tak ,Seetho ,odczep się łaskawie od Yakky'ego . Wyskakując z hasłem "ile razy zmieniłeś avatar no liferze" pokazujesz tylko swój mierny poziom i brak ogarnięcia na forum. Nie wiesz o co zagadac. Żenada.
@becia Mówisz ,że Viitro prezentuje sobą mierny poziom (wg mnie ,to ty taki prezentujesz) ,to nie zadawaj się jeśli wg ciebie jest żydem/czarnuchem/plebem(cokolwiek wymyślisz). @Viitro Olej pleba ,ma problemy ze sobą i cześc. Szkoda czasu z takim się zabawiac ,jeśli nie rozumie prostego hasła. Btw "lizanie dupy" coś się modne zrobiło ,połowa używa tego określenia ,nie wiedząc co to znaczy. To samo z hasłami "xxx" liże dupe na vt "yyy". Myślę ,że wielu nasZych drogich forumowiczów nie wie nawet co to vt. BTW też mam chara w sunblade ,i co?:> |
Cytuj:
Cytuj:
Przychodzi Seetho do lekarza, a lekarz też baba. @AwangardowyKaloryfer Może koleś chciał na siebie zwrócić czyjąś uwagę. Olać go :D Ale thx. Druga sprawa, czemu nie zapytał ile razy zmieniłem kalesony w tym tygodniu, tylko o avatar? :confused: No ale, zyskałem status Forum Lifer'a, czuje się zaszczycony, nie ma co. :D ---*---*---4fun---*---*--- Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
:evul: Ukryty tekst:
Narazie tyle, czas zawijać do kościoła. yo ;) |
|
Jak tam chłopaki po baletach ;) ?
Wczoraj 23:06 Zoodix Dzisiaj 00:06 Voyphox Dzisiaj 00:34 Yakky Dzisiaj 01:38 Seetho Dzisiaj 01:46 Voyphox a Zwycięzcą IBIZA PARTY ALL NIGHT jeeeees... DZIDZIA2 Dzisiaj 02:07 Dzidzia2 Najinteligentniejszy z inteligentów. Nie dość że chłopak zostaje na imprezie (ZAWSZE ALE TO ZAWSZE) do końca to jeszcze zajefajny obrazek kumplom wrzuci i reszta balangowiczów z rana może się rozerwać jaki on jest mądry i błyskotliwy :D |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A ty co już o 21 spałeś ;p ------------ |
|
no niestety jak sie uzywa botow to ma sie tysiac charow i ten akurat jest w sunblade i co na akcje i tak bys szedl jedna postacia -.-
|
Cytuj:
Pozdrawiam, bo i tak mi nie dorastasz do pięt. Miłego dnia. B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |
|