![]() |
|
Cytuj:
Co do poziomu... 400 hmmm... nie wiem czy tak jak expił od 205 do 280 to czy teraz nie miał by więcej expa niż Lord'P~ z Elery. Dobry numer: Ukryty tekst:
|
@viitro
no i budyn ale on tylko z yeetrem trzymal takze;p a co do tego to by pewnie gadali dobra pozatym usuneli mi chara wiec o czym ja tu dyskutuje xd |
Cytuj:
jesli petro na taifunie robil wtedy 2.5 mln dzien to teraz by robil z tym samym wysilkiem + elfbot z 10 mln dzien czyli expil jak boty rodine spaaw to chaczylby o 500 |
Cytuj:
Youen aka. Biały Apacz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o kurwa owwned xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Wyobrazcie sobie taifun 500 a za nim spaaw 350~ xd
|
o kurwa poprostu genialne :D
|
Nie no... nie jestem w stanie pisac xDDD To jest K.O.
"Leczenie się było dobrym pomysłem ,jednak przejście kratki po ukosie na paralizy ,to stanowczo zły plan" hahahahha |
asuhasuahsuahsuahsuahsuahs :D
pozdro dla was i dla Białego Apacza |
Cytuj:
tylko kurwa nie zapomnijcie ze co lvl wiecej expa wiec zaraz ktos piewrdolnie ze taif by mial 700 -.- a spaaw bez bota by jeszcze rooka przechodzil xd |
Dobrze Zoodix walcz do upadlego :D
|
Cytuj:
|
Ooo moj przyjaciel gensty zawital hehe . Nie kasujta loota bo na Vt ludzie sie denerwuja XD
pzdro lobuzy |
Mi jeszcze ani razu loot nie zniknoł :(....czy to takie trudne postawic 2 chara na elfie zeby krzyczal jak ktos idzie?;O
|
Piana z ryja leci jak loota skasują hehe :D
|
Cytuj:
|
e tam czepjacie sieł błenduf ortograficznyh jak byźcie byli naóczycielami
|
Bo to kłuje w oczy :(
|
no to prawda ale nie trzeba odrazu wytykac. xD kultura wymaga :D
|
Coż Wy się tacy przystojni porobiliście x) Zoodix to wgl walka jeszcze się nie zakończyła do ostatniej kropli krwi będzie wojował. Biały Apacz lata gdzieś po mapie z kamerą i bierze praktyki unikania przechodzenia skosu na paralizu u Andrzeja więc wszystko jest wporządeczku x)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |
|