![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
@up skillowanie to kwestia kilku dni, potem możesz iść na scaraby/żółwie. jeśli nie chcesz skillować, to nic innego jak roty/larvy/tomby Ci nie pozostaje |
Cytuj:
Kopy z destroyerami, najtami i cultami - sweet profit i 250k/h Banuta z e grana - 300k/h, loot najczesciej na lekki - I tak jak napisał kolega u góry, górka z wyrmami na lb, sweet exp i profit :> |
Ponawiam.
25 elder druid. 21 m lvl, Eq: bohy, blue legsy, spirit cloack, guardian shield, hotm. kase na poty mam |
Cytuj:
JA Mam 62 RP 85/69 Eq:bardzo dobre+softy Dragi, Culty, Taski odpadają Potrzebuje dobrej miejscówki z expem minimum 70-80k/h |
20 pall skille 55/38? odpadaja dwarfy wszelkiego rodzaju i cyce. nie mam pacc
|
LVL:38
Profesja:Knight Skille:73/70 Eq: Dsm, k legi, demon shield, royal helmet, boots of haste, epee. Facc Opis: Obecnie expie na mountsternum i mintwalin. Przyznam, że lot jest ładny i nie mam dużego waste lecz jest tam dosyć sporo osób a mój exp nie przekracza 15-20k exp/h. Podobnie jest na elfach w venore. Szukam takiej miejscówki żeby było gdzieś minimum 40k exp/h. Z małym lub dużym zarobkiem bez lootbaga. |
Cytuj:
PONAWIAM MOJA PROŚBĘ: Mam 62 RP 85/69 Eq:bardzo dobre+softy Dragi, Culty, Taski odpadają Potrzebuje dobrej miejscówki z expem minimum 70-80k/h |
Profesja : Knight
Level : 30 Skile : 60/58(nie chce mi sie skilowac wiec ... ) Eq:Noble armor , scraft , bright sword,strange helmet/dark helmet/dwarven shield / buty normalnie nie mam kasy na to jedyne co to na potki wiec ... } Prosze o rade gdzie epxic ale nie mowcie ze na cycach bo mi sie znudzily Bilem tez na magican tower i na mino mountan wiec gdzie wbic tak z 20k/h bym chcial oczywiscie exp ? edit: Mam facc ;/ |
takze ponawiam pytanie
20 pall skille 55/38? odpadaja dwarfy i cyce nad thais bo zajete zawsze. nie mam pacc |
Cytuj:
Cytuj:
PROSZĘ O POMOC PO RAZ KOEJNY 62RP 85/69 Eq:bardzo dobre+soft boots Gdzie mam expić ? Odpadają dragi, culty, taski |
Cytuj:
PoH (wszystko) BB island Piraci |
50ed 50mlvl. gdzie expić, żeby było dość ciekawie i dużo expa?
|
108 RP ? Co robić ... gdzie expić ...
Witam mam do was pytanie gdzie expić 108 Royal Paladynem ze skilami 93 ...
Dodatkowo jak można słyszałem, że na goromie na cultach mozna tylko nie mam pojęcia jak tam dotrzeć można prosić o wskazówki ? |
Tam gdzie lvl wcześniej.
Najlepiej będzie jak zapytasz sprzedawce na allegro o to, gdzie expić. |
Najlepiej tam gdzie wbiłeś ostatnie 10 lvli. Naprawdę ciężko jest wejść na wiki i wpisać "goroma"???
|
sprzedawce ? przepraszam za kogo mnie masz ? po prostu exiplem do tej pory na Helheim -5 ale już mi się znudziło + mało expa jak na taki lvl
|
Cytuj:
|
A macie moze plan ef?? Jakie potworki sa na jakim pietrze ?? Na tibia wikia nie ma planu ;/ Jest tylko jak dojsc nie umialem znalezc na google ;/
MAm jeszcze jedno pytanie ? Gdzie expic : Druid 32 lvl 30 mlvl eq: Sprit coalk necro/terra rod dwarven shield steel helmet/plate legs ?? Facc |
biegaj wszędzie oprócz questa
|
48 knight ze skilem 80/79 i prawie 6 mlvl
Eq dobre i chodzi o exp zeby był z 40k/h i nie za duże waste potków. Używam mana potionków |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |
|