Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

QuanChi 22-06-2007 20:22

A na khazula prędzej czy później znajdzie się bat, wiemy gdzie mieszka i gdzie chodzi do szkoły a nagrabił sobie już nieźle... Była wina, musi być kara...

Sensitive 22-06-2007 20:24

Vison znowu powraca do swojej broni "hacki" ..

Viexorinio 22-06-2007 20:44

Ale mnie dlugo na furorze nie bylo xDDDD Powie mi ktos jakim cudem mistrz w jedzeniu paczkow na czas nagrabil 175lvl ? :OOO
btw. Skad sie wzial ten caly detektor ? xD Jak gralem na furorze jeszcze w kwietniu to go nie bylo ( chyba ). Kto nim gra wogule?:D

Fernandos 22-06-2007 20:48

Ymy solo frag byl?;>

AndyEK 22-06-2007 21:07

vision nie potrafi juz normalnie walczyc to sie chlopaki bawia w hackowanie... zal
Lista jest długa: Magrami, Caltus, Moczykij... Vision jak narazie starcilo tylko Barlesa. Hail Wizja!!!

Reloop 22-06-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1503430)
A na khazula prędzej czy później znajdzie się bat, wiemy gdzie mieszka i gdzie chodzi do szkoły a nagrabił sobie już nieźle... Była wina, musi być kara...

I co zbijesz go na real bo ukradł ci mieczyk w grze? Śmieszny jesteś..
Anubis może być zly na samego siebie, że nie zminil rk jak kupił chara.

QuanChi 22-06-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1503555)

Gosteczku, nie wiesz jak wyglądała z nim sytuacja, to już nie pierwszy jego taki wybryk, a tu, gdzie się wychowywałem uczono mnie, że szmaty należy karać. Nie chodzi o jakąś grę tylko o to, że jest śmieciem. I jeżeli spotkałbym go na rl, bez wahania wyk*rwiłbym mu w pysk.
Proste?

Fallathanu 22-06-2007 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1503555)

Tu chodzi o fakt tewgo co zrobil a nie o gierke
Jak by Cie koles ktorego znasz 3 lata wyjebal na rlu powiedzmy na 300 zl, to tez bys powiedzial " nie bede go bil przeciez to tylko 300 zl na rl"..
Jak ktos jest szmata to zasluguje na kare

Sensitive 22-06-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1503584)
Gosteczku, nie wiesz jak wyglądała z nim sytuacja, to już nie pierwszy jego taki wybryk, a tu, gdzie się wychowywałem uczono mnie, że szmaty należy karać. Nie chodzi o jakąś grę tylko o to, że jest śmieciem. I jeżeli spotkałbym go na rl, bez wahania wyk*rwiłbym mu w pysk.
Proste?

to tylko gra nie nalezy tego tak przezywac ale rozumie cie po czesci tez masz racje

Forc 22-06-2007 22:03

Cytuj:

Proste?

Pewnie byś uciekł jak piesek z podkulonym ogonem... ale nvm...

Hail no-rl life! _/

HooL$ 22-06-2007 22:08

Macie racje ja jakbym spotkal khazula w rl tez bym mu z checia na****dolil np. za to ze haknal Ratilltka :>. On na Furorze juz tyle walow robil ze.. az zal ;/

"Smierć k**wą i zzlodzieją !! -.-!!"

Xzizikur 22-06-2007 22:08

Cytuj:

Proste?

A Jak tu wyskoczy dwu metrowy byk z tatuażami typu. "BOKS RULEZ!","LEGIA JEDNA MIŁOŚC!" e ty Cy?

Xzizzbit.

Terravita 22-06-2007 22:19

hmm... jakby ktoś wam ukradł np. kompa to też byście powiedzieli "co tam, to tylko skrzynka ze złomem, kosztowała mnie sporo, ale to tylko skrzynka"? kradzież to zawsze kradzież, niezależnie czy jest to kradzież na rl czy hack w tibii. owszem, wiadomo kradzież na rl jest znacznie gorsza niż hack ale chodzi o sam fakt.

Jon@n 22-06-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzizikur (Post 1503784)
A Jak tu wyskoczy dwu metrowy byk z tatuażami typu. "BOKS RULEZ!","LEGIA JEDNA MIŁOŚC!" e ty Cy?

Stary, to napewno nie jest dwu metrowy byk, wydaje mi sie ze od niedawna sledzisz ten temat, bo juz jakis czas temu, khazul umiescil tu swoja fote klasowa i jesli jej nie widziales to uwierz mi na slowo... to nie jest koks, raczej przecietny leszczyk ktory mysli ze jak ojebie kogos w grze to jest fajny. Jesli pozwala mu to sie dowartosciowac to okej, niech robi to na swoj sposob... a ze nie podoba sie to innym (mi tez) to juz jego brocha, on dostanie w oczko :P

Chuj fałszywcom!!

Terravita 22-06-2007 22:37

z lekka offtopic: link do strony ze zdjęciem khazula gdyby ktoś zapomniał: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76936&page=326

maszter321 22-06-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Terravita (Post 1503871)
z lekka offtopic: link do strony ze zdjęciem khazula gdyby ktoś zapomniał: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76936&page=326

ale parowka na bule no moze dwie ^.^ Pzdr 4 him ;***

FebroV 22-06-2007 23:13

A wie ktoś dlaczego [CHAR]Laqpat[/CHAR] nie jest w Vision? Bo chyba nie dawno tam był:)

MoRhUsS 22-06-2007 23:33

został wywalony? :<

Ale nie wiem za co...

@ On miał te comment od wejścia do vision ;/

Misiuuu 22-06-2007 23:42

Comment:

Trzy ostatnie slowa: przepraszam za krzywdy!

stawiam na to że uświadomił sobie że Vision to jedno wielkie bagno

Bartholomew 23-06-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 1504057)
Comment:

Trzy ostatnie slowa: przepraszam za krzywdy!

stawiam na to że uświadomił sobie że Vision to jedno wielkie bagno

nie mow tak o nich, oni sa przeciez armia demonow (army of demons) moga cie uslyszec...
xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39.