![]() |
A na khazula prędzej czy później znajdzie się bat, wiemy gdzie mieszka i gdzie chodzi do szkoły a nagrabił sobie już nieźle... Była wina, musi być kara...
|
Vison znowu powraca do swojej broni "hacki" ..
|
Ale mnie dlugo na furorze nie bylo xDDDD Powie mi ktos jakim cudem mistrz w jedzeniu paczkow na czas nagrabil 175lvl ? :OOO
btw. Skad sie wzial ten caly detektor ? xD Jak gralem na furorze jeszcze w kwietniu to go nie bylo ( chyba ). Kto nim gra wogule?:D |
Ymy solo frag byl?;>
|
vision nie potrafi juz normalnie walczyc to sie chlopaki bawia w hackowanie... zal
Lista jest długa: Magrami, Caltus, Moczykij... Vision jak narazie starcilo tylko Barlesa. Hail Wizja!!! |
Cytuj:
Anubis może być zly na samego siebie, że nie zminil rk jak kupił chara. |
Cytuj:
Proste? |
Cytuj:
Jak by Cie koles ktorego znasz 3 lata wyjebal na rlu powiedzmy na 300 zl, to tez bys powiedzial " nie bede go bil przeciez to tylko 300 zl na rl".. Jak ktos jest szmata to zasluguje na kare |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hail no-rl life! _/ |
Macie racje ja jakbym spotkal khazula w rl tez bym mu z checia na****dolil np. za to ze haknal Ratilltka :>. On na Furorze juz tyle walow robil ze.. az zal ;/
"Smierć k**wą i zzlodzieją !! -.-!!" |
Cytuj:
Xzizzbit. |
hmm... jakby ktoś wam ukradł np. kompa to też byście powiedzieli "co tam, to tylko skrzynka ze złomem, kosztowała mnie sporo, ale to tylko skrzynka"? kradzież to zawsze kradzież, niezależnie czy jest to kradzież na rl czy hack w tibii. owszem, wiadomo kradzież na rl jest znacznie gorsza niż hack ale chodzi o sam fakt.
|
Cytuj:
Chuj fałszywcom!! |
z lekka offtopic: link do strony ze zdjęciem khazula gdyby ktoś zapomniał: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76936&page=326
|
Cytuj:
|
A wie ktoś dlaczego [CHAR]Laqpat[/CHAR] nie jest w Vision? Bo chyba nie dawno tam był:)
|
został wywalony? :<
Ale nie wiem za co... @ On miał te comment od wejścia do vision ;/ |
Comment:
Trzy ostatnie slowa: przepraszam za krzywdy! stawiam na to że uświadomił sobie że Vision to jedno wielkie bagno |
Cytuj:
xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |