![]() |
Cytuj:
Lagi/Kicki spowodowane otwarciem Tservera spowodowały brak naszego zaangarzowania w role nacierających i wywołania opena btw znów staliscie na 1 sqm ahsasuhasuahusuahs Veshgar kruwa oczym ty mowisz skończ i pokaż nam name tej postaci chyba że masz ją na innym serwie to sie w dupe pocałuj Mhm nie wiemy jakim cudem Wiscer dostał bana haha pewnie dal komuc passy na Ts xD albo huj wie 02:40 GM Draco [2]: Account of player Wiscer banished for Account Sharing. Play by the rules and have fun! |
Thinki-
Banished: until Nov 20 2007, 14:36:23 CET because of name to fake player identity |
Cytuj:
Poza tym, jeśli ktoś sam robi błędy - nie powinien poprawiać innych, nieprawdaż? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
._. xD |
Cytuj:
A zreszta wielki chuj mnie to teraz obchodzi poprawiaj sobie ile chcesz:) Jak tam wojna? Słyszalem ze Kuja Kaora juz kaske zbiera na wyplacenie? Wiedziałem ze z Vitality tak bedzie nabiora nobków jak zawsze i tylko daja zarobić Cf-om żenada;P |
Cytuj:
Dobra, idę mecz oglądać. Nasi górą! :D |
"Heiopei is now free. "
"Sir Lockhart is now free. " ;> quash-quash |
hahahaha wiedziałem ze tak bedzie bo tak jest zawsze ;d;d;d =)
|
Cytuj:
Co z tego ze placa wam osoby ktore w ogole praktycznie nie walcza? Kogo to obchodzi lol, a wy sie cieszycie z jakies kaski jak placi jakis niemiec czy cus lol =P |
Cytuj:
Btw. Wygraliśmy 2:0 i po raz pierwszy w historii jedziemy na Mistrzostwa Europy. Czy to nie piękne? :') |
Lati moze i masz racje, ale w takim razie powiedz mi po co przyjmowaliscie do gildi ludzi co wiedzieliscie ze sie wyplaca i dadza zarobic przeciwnej stronie?
|
Cytuj:
Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy, ludzie ktorzy walczyli, wiekszosc jest lojalna, jest pare osob ktore nigdy nie walczyly itp, rozumiesz sztuczny tlum =d im wiecej tym lepiej xddd a ze Heiopei,Rhexx,Cronos praktycznie NIGDY nie byli walczyc ani na vent, poprostu strata zadna, uwierz mi. A co do zarobku hmmm... co wam Ovenom (jezeli cos dostaniecie) i Cfom za roznica pomiedzy 1kk a 2kk ? Zadna ? :P Bede w Warszawie za tydzien !!!!! |
Cytuj:
|
@Latimerid
Nie ciesze sie ze non-pvp niemiec sie wyplacil, ale ludzie, ktorzy uwazali sie za 'lojial til di end' placa jaka pierwsi (partyzanci), a na dodatek nie moga odpisac na ten post zadnej zgryzliwej odpowiedzi, bo widza czym to sie moze skonczyc. Tak; to wlasnie mnie bawi. QUOTE=Latim3rid;1751703]Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy[/quote] Nom, juz 15 lojalnych sie wyplacilo. Naprawde nie chce zeby ta wojna sie tak szybko skonczyla. Wytrzymajcie do update przynajmniej, zeby byla jakas zabawa ^^ |
Cytuj:
15? Z tego 3 z Vitality - 15 niekatywnych, 15niepotrzebnych, 15 blabblallballbalblalba =) Nie boj sie... wytrzymamy =) |
Vilum co be gildi znow bediesz robil nowy name gildi czy jakas propagande a moze pokluciles sie xD chciałbym znać reason twojego odejścia z Vitality.
Gz dla CHrisa za Czyszczenie DHQ 1 raz widziałem jak tak łatwo komuś poszlo :D |
Lmao jest wojna a Vaelor sobie expi calymi dniami xDD
Moze sneak?Albo zrobcie cos bo nudno ,albo czekacie na update. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |