![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie nosiłeś mnie na rączkach, niezłą szkołę przeszedłem na Iridii na początku swojej gry, nie było łatwo.. |
no tylko ze ja nigdy nikomu nie aslikowalem ;) prawie nigdy nie gadam ze swe bo muj ang no wiecie nie najlepszy ale daje rade ja taki poprostu jestem juz zajebisty ze wszystko mi samo przychodzi takze hack no ale cuz takie zycie
|
Cytuj:
PS jak chciałbyś się kiedyś dowiedzieć od kogo miałem info, możesz dać msg ingame, zdziwisz się jaki jesteś wspaniały w ich opinii i w ogóle ;) |
w sumie to mu sie nie dziwie.. jak ma dobrze ze swe jak u babci za piecem to po co ma odchodzic ?? chce se pograc wspokoju..
zal.pl |
madrze gadasz everanor ale ja poprostu to kocham wiec mi to wisi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale on to chyba lubi ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze Cie sfraguje kocie |
Cytuj:
Sex: male Profession: Sorcerer Level: 8 World: Inferna Residence: Carlin Last login: Sep 21 2007, 17:45:39 CEST Account Status: Free Account Wpisal se 85 eka w profilu i jest kul, to ja też sobie tak zrobie :\ |
ty idioto..nick sobie wymyslilem a na iridi gram troche i mam 85 ek czekam az bedzie sie cos dzialo i ide cos zdzialac jesli moj Pro lvl nie jest za maly i mi pozwola moj ty przystojniaku..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up A ja to grałem Huxym nawet - 259 ed z Candii:D |
tak to wam jest
|
Cytuj:
Burstes/Dama/Dino Burstes to pal, Dama to nie ty, Dino jest z Rzeszowa A innych pl 85lv nie ma pwned |
Cytuj:
a poziom to mozna reprezentowac ale na relu kolego, a w tibii to mozna jedynie zablysnac ale swoja glupota, ty sie podniecasz ze ja nie znam ortografii? alez moj drogi, jakbys byl chodz trohe spostrzegawczy to bys zauwazyl ze nawet tutaj przy pisaniu postow jest slownik, a mnie to jebie ze co drugie sllowo mam podkreslone, bo polowe bledow robie umyslnie, a druga polowe z rozpedu, noo ale spoooooookoooooooooooo jest pro humanita a ja nie : | pffffffffffffffffffff,,,,, napisal 3 posty i mowi ze ma poziom xP nie no spoko :D, ale ja bym nie chcial nigdy miec takiej samooceny po napisany 3 postow |
Zielper niewydaje mi sie zebys byl jakims umyslowym geniuszem xD
jak dobrze pamietam "ajem de polisz bojfrend" |
Cytuj:
a pozatym to czy ja kiedys powiedzialem ze jestem geniusz? o_O |
Cytuj:
No a jak Dino fu z Rzeszowa no to panu już podziękujemy:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |