Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Kiełek 17-10-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 1699289)
nie wierze ze everanor tak sie zmieniles byles takim porzadnym obywatelem poprostu nie wierze dlaczego taki zly jestes powiedz mi nie pamietasz jak cie po pupci klepalem na rączkach nosilem naprawde nie pamietasz ...

O rany julek to poprostu straszne no :(

Elevarm 17-10-2007 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 1699289)
nie wierze ze everanor tak sie zmieniles byles takim porzadnym obywatelem poprostu nie wierze dlaczego taki zly jestes powiedz mi nie pamietasz jak cie po pupci klepalem na rączkach nosilem naprawde nie pamietasz ...

I dalej jestem kim byłem, tak to bym już wylizał paru na odpowiednich stanowiskach, zeszmacił się, udawał jak to jestem super joł i w ogóle, i dziś biegał w party z Anima na swoich niegdysiejszych przyjaciół, a tu patrz taki zonk, po pz muszę siedzieć czekając na wiatr w żagle...

I nie nosiłeś mnie na rączkach, niezłą szkołę przeszedłem na Iridii na początku swojej gry, nie było łatwo..

.Viffarn 17-10-2007 18:02

no tylko ze ja nigdy nikomu nie aslikowalem ;) prawie nigdy nie gadam ze swe bo muj ang no wiecie nie najlepszy ale daje rade ja taki poprostu jestem juz zajebisty ze wszystko mi samo przychodzi takze hack no ale cuz takie zycie

Elevarm 17-10-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 1699311)
no tylko ze ja nigdy nikomu nie aslikowalem ;) prawie nigdy nie gadam ze swe bo muj ang no wiecie nie najlepszy ale daje rade ja taki poprostu jestem juz zajebisty ze wszystko mi samo przychodzi takze hack no ale cuz takie zycie

Ale przetworzyć polecenie idź>zabij jesteś w stanie, im są potrzebni właśnie tacy ludzie, a jak się zużyją trudno, bo to mało Murzynów?

PS jak chciałbyś się kiedyś dowiedzieć od kogo miałem info, możesz dać msg ingame, zdziwisz się jaki jesteś wspaniały w ich opinii i w ogóle ;)

Rokos 17-10-2007 18:08

w sumie to mu sie nie dziwie.. jak ma dobrze ze swe jak u babci za piecem to po co ma odchodzic ?? chce se pograc wspokoju..

zal.pl

.Viffarn 17-10-2007 18:11

madrze gadasz everanor ale ja poprostu to kocham wiec mi to wisi

Kiełek 17-10-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rokos (Post 1699330)
w sumie to mu sie nie dziwie.. jak ma dobrze ze swe jak u babci za piecem to po co ma odchodzic ?? chce se pograc wspokoju..

zal.pl

Ty sie mistrzu zdecyduj komu sie podlizujesz :|

Massterralph 17-10-2007 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rokos (Post 1699330)

zal.pl

a nie zastanawiales sie kiedys, ze swe w koncu go wydymaja?
ale on to chyba lubi ;)

Stonecutter 17-10-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rokos (Post 1699196)
Dobrze Anum powiedziales..bardzo dobrze.. no ale zobaczymy co polaczki zrobia

Nigdy w życiu nie nazywaj mnie polaczkiem, bo Cię zmiele nawet jak Anima będzię online smyku

Stonecutter 17-10-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kohan88 (Post 1699256)
dobra dobra nie bede wiecej disował na stronniczym gruncie, mozecie teras to ocenic chociaz ja wynik juz znam "feav jest z pl na tibijskim warze, wienc jest klawo"

feav zabawe mozna dokonczyc na jakims neutralnym forum bo nie chce mi sie czytac tych wszystkich postow pisanych przez bezmozgow ( ponad 50 % ludzi piszacyh na tibia.pl )

JA JESTEM EMCE TY CONAJWYZEJ MC DONALD, : )

Nie Zielper, poziom jaki sobą prezentuję jest KAPKĘ wyższy od Twojego i dlatego to ja jestem górą. Dzięki za wyzwanie i popracuj nad ortografią stary ;)

Jeszcze Cie sfraguje kocie

Kiełek 17-10-2007 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonecutter (Post 1699389)
Nigdy w życiu nie nazywaj mnie polaczkiem, bo Cię zmiele nawet jak Anima będzię online smyku

Name: Rokos
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 8
World: Inferna
Residence: Carlin
Last login: Sep 21 2007, 17:45:39 CEST
Account Status: Free Account

Wpisal se 85 eka w profilu i jest kul, to ja też sobie tak zrobie :\

Rokos 17-10-2007 18:55

ty idioto..nick sobie wymyslilem a na iridi gram troche i mam 85 ek czekam az bedzie sie cos dzialo i ide cos zdzialac jesli moj Pro lvl nie jest za maly i mi pozwola moj ty przystojniaku..

Stonecutter 17-10-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1699420)
Name: Rokos
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 8
World: Inferna
Residence: Carlin
Last login: Sep 21 2007, 17:45:39 CEST
Account Status: Free Account

Wpisal se 85 eka w profilu i jest kul, to ja też sobie tak zrobie :\

Ale ty masz tych charow, ostatnio na chealino grales:(

Kiełek 17-10-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rokos (Post 1699427)
ty idioto..nick sobie wymyslilem a na iridi gram troche i mam 85 ek czekam az bedzie sie cos dzialo i ide cos zdzialac jesli moj Pro lvl nie jest za maly i mi pozwola moj ty przystojniaku..

Nie nazywaj mnie idiotą kolego :(

@up
A ja to grałem Huxym nawet - 259 ed z Candii:D

Rokos 17-10-2007 19:00

tak to wam jest

Stonecutter 17-10-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rokos (Post 1699445)
tak to wam jest

85lv
Burstes/Dama/Dino

Burstes to pal, Dama to nie ty, Dino jest z Rzeszowa
A innych pl 85lv nie ma

pwned

Kohan88 17-10-2007 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonecutter (Post 1699395)
Nie Zielper, poziom jaki sobą prezentuję jest KAPKĘ wyższy od Twojego i dlatego to ja jestem górą. Dzięki za wyzwanie i popracuj nad ortografią stary ;)

Jeszcze Cie sfraguje kocie

kocie to wiesz do kogo mozesz mowic.,,,, a sorry walczyles na galanie w tibij 7,.3-7,8 sorka, war mastah, a na dodatek masz takiego wspanialego brata,

a poziom to mozna reprezentowac ale na relu kolego, a w tibii to mozna jedynie zablysnac ale swoja glupota, ty sie podniecasz ze ja nie znam ortografii? alez moj drogi, jakbys byl chodz trohe spostrzegawczy to bys zauwazyl ze nawet tutaj przy pisaniu postow jest slownik, a mnie to jebie ze co drugie sllowo mam podkreslone, bo polowe bledow robie umyslnie, a druga polowe z rozpedu, noo ale spoooooookoooooooooooo jest pro humanita a ja nie : |
pffffffffffffffffffff,,,,, napisal 3 posty i mowi ze ma poziom xP nie no spoko :D, ale ja bym nie chcial nigdy miec takiej samooceny po napisany 3 postow

Jinikao 17-10-2007 19:57

Zielper niewydaje mi sie zebys byl jakims umyslowym geniuszem xD

jak dobrze pamietam "ajem de polisz bojfrend"

Kohan88 17-10-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1699537)
Zielper niewydaje mi sie zebys byl jakims umyslowym geniuszem xD

jak dobrze pamietam "ajem de polisz bojfrend"

ty jestes za to "z powodzeniem zdalem mature i dostalem sie bez problemu na studia matematyczne" ty no bez obrazy ale na takie studia sie dostac to ty wiesz, jakbys sie dostal na jakies budowlane studia architektura czy co tam jeszcze to respet :D
a pozatym to czy ja kiedys powiedzialem ze jestem geniusz? o_O

Kiełek 17-10-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonecutter (Post 1699460)
85lv
Burstes/Dama/Dino

Burstes to pal, Dama to nie ty, Dino jest z Rzeszowa
A innych pl 85lv nie ma

pwned

Pierwsi dwaj to moi koledzy! Mam koleguw na 85 lwlu i co nobie?
No a jak Dino fu z Rzeszowa no to panu już podziękujemy:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27.