![]() |
Celesta of Celesicak (mój depo char)
Do spike sworda ide, Chce zobaczyc spike sworda - inne moje chary |
ja widzialem kolesia hyba na morganie : Zaracinasram Naklate
czy cos takiego ;p odsunolem sie od niego ;p |
14:24 You see Alfons Skurvensen (Level 13). He is a paladin.
14:37 You see Emsiedemjeden (Level 13). He is a druid. Hehe |
No to ja się pochwalę swoimi debilnymi nickami:
Ni'ma ch*ja wewsi Nubek Nuubas Zemsta Borewicza Zawisza'Mocna Wodka Amagad (namelock - name not describing person (Amagad, or "Oh My God" is an expletive and is not suited as a character name.) :D Pan Linijka Buraczana Zaglada Rolnik The Master Buraczana Potega Moherowy Beret Zguby Rozbrykana-Tereska Zenek'Podlaski Zawisza'Czarny Dwa Maszynowy Terror Niebios |
Nicki
Oto one :]
-Zimowe Nauszniki -Pieluchoman (ale juz go usuneli) Koniec :) |
Następna dostawa:
21:28 You see Duzy Traktor (Level 8). She has no vocation. 14:58 You see Najlepszy (Level 6). He has no vocation. 21:34 You see Henryk of Kupa (Level 1). He has no vocation. oraz Pawel-pogromca nozyczek. |
Jabol master [co¶tam]
albo [CHAR]Orc spearmanowy[/CHAR]. z pierwszym pamietam, ze bylo jabol, ale drugi pamietam calkiem. mozecie sprawdzic. |
na Xanterze - Pogromca lodowek
|
[CHAR]Nie trencie bo ubijam raty[/CHAR] ----> Azura
Zobaczcie komenta od niej xD |
jezus chrystus uzdrowiciel
|
Cytuj:
|
ja widzialem kola o nicku Patryk marchewa ale mialem ubaw :)
|
@azeris
Spójrz na nazwe tematu. "Najgłupszy nick na rooku i NIE TYLKO". Więc wcale nie jest noobem. |
To co jest po niżej to nick na Rookgaard'zie:
[CHAR]Dupa Blada[/CHAR] - 8o 8o 8o Eternia i oczywiscie napisany bez cenzury :D ________________________________________ :cup: ADM!n! $± tHe Be$t... dL@cZeG0? bo m@J± wł@dZę... X( |
Ja widzialem goscia na beryli o nicku "Chyba cie su*y rwa" 8o
Nie wiem czy go już usuneli, ale chyba powini ... |
Hahahahah
[CHAR]Lady do wziecia[/CHAR] <<< :) CZY [CHAR]Ksiezniczka do wziecia[/CHAR] JAKOS TAKKKKK
|
Na ruberze jest nick:
Siusiumajtek of Rubera ( chyba już wyszedł z rooka, nie chce mi sie sprawdzać) |
na asterze byl pozeracz kaszany
|
Na Aldorze:
Kobieta Letkich Obyczajow :baby: Detergent (11 lvl 8o) |
to jeszcze nic:
- Swojski Rolnik - Yeebak - Noob ( ban za nick ) - Prosze nie bij - Krec dupa dla lorensa - Cos mi tu kotletem jedzie... - Baby Born - Bede bil < czy jakos tak > I co ty na to... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |