![]() |
Cytuj:
Pozdrawiam Az |
Krell
Feb 14 2008, 22:20:44 CET Killed at Level 134 by Kaalar and by Melzot Jednak Krell hacked .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Sorry Maciek, ale mamy 22:53, a Ty jesteś na Cria... :) Coś mi się tutaj nie zgadza, no chyba że dziewczynę masz w Rise i razem oglądacie świat Tibi. Pozdrawiam i bez urazy. |
Mogl isc wczesniej do kina czy musial o 23? Myslimy kolego;)
|
Apropo dedow krella :D Jestem pewien w 100% ,ze Eteriansy policzyli by to jako fragi dla nich ^^ Tak samo jak bylo z Gebhardem .
Apropo Shejq. To jest on teraz w kinie z dupa a na Cria nie siedzi widocznie on ;) |
Cytuj:
|
Ja pierdzielne offtopa:
O co chodzi z tym Hello amber i nizahe?? ;/ moze ktos opisac na pW ? z gory thx ;p #Edit; juz wiem tak ze nie pisac :p (przypominam ze mam do sprzedania bardzo tanio 100k :D) |
Cos Mi sie zdaje ze juz wkrutce Sibuna Wlonczy sie do war.Cos niechce mi sie wiezyc ze przez caly war beda neutral......
|
Cytuj:
Bo ja nie wiem. |
Cytuj:
1) Marelw i Eter, jak spotykacie się na jakiś sparing, to ja z wami. Mogę zneutralizować (ew. zalkoholizować) ochroniarzy Etera, ale jednym z nich musi być Dasiek 2) Wcale się nie zdziwię jak Victeron zawalczysz z Eterem kiedys po jednej stronie :) 3) Tak w sumie sobie mysle, obie strony maja tyle na sumieniu roznych dziwnych akcji, czy to share, czy PK chary, czy kupione chary, ze naprawde, chyba nie ma sensu się tutaj o cokolwiek przebijać. Spuścić zasłone milczenia i cieszyć się, że walka jest fajna. Dla tych co nie wiedzą. Nizahe kiedyś podczas takeigo pół trapa na Titanii zaczął gadać z wrogami. Ktoś mu powiedział "Say hello to Amber", Nizahe powiedział coś w stylu "e?" i dostał via combo teleporta do świątyni. Amber to jeden z NPC na rookguardzie. |
Śmieszą mnie te domysły, że Vickiem grał Szwed czy Niemiec buhahahahaahaha8o
Musiałby naprawde biegle władać slangiem polskim, krzycząc na Vencie kulujemy, kulujemy itp,itd:] Oby tak dalej, to OB było kwintesensją prawdziwej walki:] Hail Świebodzin |
Właściwie to klepali sie na cyclopolis między bramką lvl na behemoty.Tamci (Unit) walili w niego comba ale mial tylu healerów, że się złożyć nie mógł.Rostein napisał "niz say hello to amber :*"Tamten coś mu odpowiedział i sie chłopak nie zdązył uhnąć nawet.Potem na równie wspaniałe combo padł Calmek Corangor (Ike Capone). I tyle zostawmy to już.
|
Sry Cria to nie moj char, wiec nie musze cale zycie na nim spedzac :)
Powiem wam ze film nudny :P "Król Bajery Przejął Stery: xD ahahaha Ogolnie Walentynki Pozytywnie, a teraz kurwa do sql trzeba smignac :/ Gz Krella :P:evul: |
Cytuj:
Zreszta Ciebie Jarek ciężko wyciągnąć gdzieś, próbowałem wiele razy bez skutku więc zaprzestałem (może za niski lvl miałem xD). Wpadnij od razu na impreze do Dasia, co Ty na to? |
Cytuj:
|
Krella odzyskal 1 owner, i go pojechal. Cala historia :p.
|
Cytuj:
|
@HardClan
Wiem co powiedział. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |