![]() |
odp Ciecha mocno średnia, jakoś nie uderzyła...
za to nowy mixtape PeeRZeta zajebisty, podoba mi się :) słuchaliście 3oda kru entertejment - parchastyczny mixtejp? też całkiem dobra płytka, fajny wg mnie inni i nowszy styl. Zresztą, grubson to grubson, a metrowy i bu tez dają rade :D @wie ktoś kiedy ma wyjśdokładniej jakoś odp Peji? |
,, zajebie i bedziesz ssał fiuta bananowcu''
I nie wazne ile dissów wypusci- punche beda jak powyzej. |
Cytuj:
|
Lotress - poleć mi w takim razie jakiś jeszcze lepszy jego materiał?
|
|
Cytuj:
|
Siwydym - odpal EP, nawet nawet
|
Cytuj:
|
|
Słoń to mega wack, a ten kawałek to chyba jakaś kpina. Bez wątpienia najbardziej przehajpowany raper w Polsce.
|
Cytuj:
|
Jakoś nigdy nie przekonam się chyba do tego pseudo hardcore stylu Słonia, tego całego WSHR nie sprawdzałem i chyba tego nie zrobię.
" Jak byś nie wiedział" TeTrisa ciągle katuje. |
Co do WSRH wg mnie naprawdę dobry duet, zarówno Słoń jak i Shellerini mają bardzo dobre flow, z chęcią sprawdze nową solówkę Słonia, ze względu chociażby na jego tehcnike rymów.
Materiał Producencki Quiza też całkiem wporządku, Młd - Piątka dla chłopaków jednym z lepszych |
Sorki, ale uważam że 90% polskiego hip-hopu jest daremna. Celem hip-hopu podobno ma być przekaz? To ogromna rzadkość w dzisiejszych czasach..
Kiedyś kiedy wchodziło to wszystko, te teksty miały sens, słuchało się ostr, peji, czy czegoś tam innego.. a dzisiaj zamiast coś ciekawego tworzyć wychodzą z jakimiś tekstami typu "hej kochanie jesteś dla mnie wszystkim" blablablablabla.. no kuR*a jego mać! jak bym chciał posłuchać sobie piosenek o miłości to włączyłbym sobie maryle rodowicz i ryszarda rynkowskiego z dodatkiem dody, mandaryny i wiśniewskiego. Nie sądzicie też że zeszło to na psy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nom. Posłuchaj Eldo =] |
Cytuj:
a 90% polskiego rapu to akurat dobrzy wykonawcy, a 10% to hiphopolo i inne scierwa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |