Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Muzyczne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=280)
-   -   Polski Hip-Hop (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203141)

Snopeczek 05-01-2010 00:28

odp Ciecha mocno średnia, jakoś nie uderzyła...

za to nowy mixtape PeeRZeta zajebisty, podoba mi się :)

słuchaliście 3oda kru entertejment - parchastyczny mixtejp? też całkiem dobra płytka, fajny wg mnie inni i nowszy styl. Zresztą, grubson to grubson, a metrowy i bu tez dają rade :D

@wie ktoś kiedy ma wyjśdokładniej jakoś odp Peji?

Koronowany rycek 05-01-2010 01:01

,, zajebie i bedziesz ssał fiuta bananowcu''
I nie wazne ile dissów wypusci- punche beda jak powyzej.

Lotress 05-01-2010 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2715799)
za to nowy mixtape PeeRZeta zajebisty, podoba mi się :)

Mixtape PeeRZeta bardzo przeciętny.

Snopeczek 06-01-2010 00:34

Lotress - poleć mi w takim razie jakiś jeszcze lepszy jego materiał?

Maggic 06-01-2010 07:10

http://www.youtube.com/watch?v=I0nrF...ayer_embedded#

zbliża się : D

piramjida 06-01-2010 14:01

Cytuj:

Nie sluchalem OOG, ale to chyba jak cos ma byc lepsze to Hipocentrum

Koszyk 06-01-2010 16:08

Siwydym - odpal EP, nawet nawet

Lotress 07-01-2010 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2716244)

Hipocentrum jest o przynajmniej klasę wyżej, niż OOG.

Koszyk 08-01-2010 14:45

http://www.youtube.com/watch?v=PQbsS1_Vj2c

Słoń jak zawsze na poziomie ;D

Lotress 08-01-2010 15:19

Słoń to mega wack, a ten kawałek to chyba jakaś kpina. Bez wątpienia najbardziej przehajpowany raper w Polsce.

Chory_Pastor 08-01-2010 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiety (Post 2711844)
nie jestem fanem muzyki Ryszarda. Jestem anty fanem tedzika. To raz, a dwa - posluchalem "idziemyyy z rewolucjąąąą" i to co jest w refrenie piosenka lady pank i powiedziałem, że dalej nie slucham, bo tego sie nie da słuchać. Myśle, że wszyscy mają na tedzika wylane, jak Leeroy, Borixon, Peja etc.

BEKA W CH**. jak nie wiesz to nie pierd....... peja sie spina , tymi dissami tede podchodzi do tego na totalnym luzaku . ten psychol na*******al dissy jak pojebany spianl sie i w ogole itd. wyzywal 0 klasy , pokazal swoj debilizlm, ktory zawsze reprezentowal., tede na luzaku do tego pocsianl lajtowo dissy ostro dotykajace peji i poweidzial nara beefu a on sie sra itd jak nie wiesz jak jest to morda gimbusie elo

Kabalin 08-01-2010 23:52

Jakoś nigdy nie przekonam się chyba do tego pseudo hardcore stylu Słonia, tego całego WSHR nie sprawdzałem i chyba tego nie zrobię.

" Jak byś nie wiedział" TeTrisa ciągle katuje.

Snopeczek 09-01-2010 02:17

Co do WSRH wg mnie naprawdę dobry duet, zarówno Słoń jak i Shellerini mają bardzo dobre flow, z chęcią sprawdze nową solówkę Słonia, ze względu chociażby na jego tehcnike rymów.

Materiał Producencki Quiza też całkiem wporządku, Młd - Piątka dla chłopaków jednym z lepszych

Bubusiek 09-01-2010 02:43

Sorki, ale uważam że 90% polskiego hip-hopu jest daremna. Celem hip-hopu podobno ma być przekaz? To ogromna rzadkość w dzisiejszych czasach..
Kiedyś kiedy wchodziło to wszystko, te teksty miały sens, słuchało się ostr, peji, czy czegoś tam innego.. a dzisiaj zamiast coś ciekawego tworzyć wychodzą z jakimiś tekstami typu "hej kochanie jesteś dla mnie wszystkim" blablablablabla.. no kuR*a jego mać! jak bym chciał posłuchać sobie piosenek o miłości to włączyłbym sobie maryle rodowicz i ryszarda rynkowskiego z dodatkiem dody, mandaryny i wiśniewskiego.
Nie sądzicie też że zeszło to na psy?

Yoh Asakura 09-01-2010 02:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2717428)
Co do WSRH wg mnie naprawdę dobry duet, zarówno Słoń jak i Shellerini mają bardzo dobre flow

Szczerze, to nawet Vanilla Ice miał lepsze flow.

Leeawe 09-01-2010 04:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bubusiek (Post 2717432)
Sorki, ale uważam że 90% polskiego hip-hopu jest daremna. Celem hip-hopu podobno ma być przekaz? To ogromna rzadkość w dzisiejszych czasach..
Kiedyś kiedy wchodziło to wszystko, te teksty miały sens, słuchało się ostr, peji, czy czegoś tam innego.. a dzisiaj zamiast coś ciekawego tworzyć wychodzą z jakimiś tekstami typu "hej kochanie jesteś dla mnie wszystkim" blablablablabla.. no kuR*a jego mać! jak bym chciał posłuchać sobie piosenek o miłości to włączyłbym sobie maryle rodowicz i ryszarda rynkowskiego z dodatkiem dody, mandaryny i wiśniewskiego.

Nom. Posłuchaj Eldo =]

Emcess 09-01-2010 11:32

Cytuj:

a dzisiaj zamiast coś ciekawego tworzyć wychodzą z jakimiś tekstami typu "hej kochanie jesteś dla mnie wszystkim"

to chyba gatunki pomyliles, chyba ze rapem nazywasz piosenki meza z vivy ; \
a 90% polskiego rapu to akurat dobrzy wykonawcy, a 10% to hiphopolo i inne scierwa.

Gierubesoen 09-01-2010 11:54

Cytuj:

pieprzysz farmazony, wyłącz vive

kleofast 09-01-2010 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2717161)
Słoń to mega wack, a ten kawałek to chyba jakaś kpina. Bez wątpienia najbardziej przehajpowany raper w Polsce.

Wiadomo przecież że Jimson to najlepszy gracz świata.

Lotress 09-01-2010 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kleofast (Post 2717563)
Wiadomo przecież że Jimson to najlepszy gracz świata.

W porównaniu ze Słoniem? Oczywiście, przecież nawet Mezo miał lepsze skillsy od tego wacka nazywanego Słoniem. No ale spoko, zdanie typa który miał Sobotę i Gurala w avatarze mnie gówno obchodzi, bo i tak przegrałeś życie :D

Cytuj:

Nom. Posłuchaj Eldo =]
Eldo to syntezator mowy, on nie ma flow. W przyszłości nie polecaj mu takich ludzi, ok? Zwłaszcza, że i tak teraz jedyna rzecz jaką Eldo dysponuje, to grafomania.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08.