![]() |
:o Fajna Akcja :D
Simor najs :) Dziś wpadnie coś :D |
mate~ gz dl solo ja 1 technikum ale zdalem :d
simor gz sd :d juz poprawione jak sie spiesze to tak pisze:P mam 3+ -.- prawie 4:/ czeu nie 4 :/ |
Gz zdania do drugiej klasy! :D
|
Cytuj:
ehehhehe oki ;p ale co masz z polskiego:P:P niechce byc dokuczliwy ale ja 3 gimn i 5 kumpli z mojej klasy nieumie czytac a jeden debil pytal sie mi jak sie pisze "Świnka" a ja na to "Sifinka" ahahhahahahhaa Yours mate~ |
Cytuj:
O lol :D Ja z polskiego za dobry nie jestem :D 3 będzie :D |
y0.
Ja w klasie Tez mam Kumpla co czytać nie umie (3 GIm.) :) Simor Gz Sd :) Mateomens ładne hity z Exori Vis :D |
No i Polska przegrała :/ Czarnuchy jedne , niby na bambusach mieszkają a jak grają ^^ . Szkoda słów ...
|
Cytuj:
to cos ty chcial 10:0 dla nas? ahhhahaha :D to bylo do przewidzenia :PPPp pozdro all Yours Mate~ |
I znowu padłem ... tym razem Night Hunter i Baksiu nowa sol :/
Za nic :/ spadł b-robe i plat amulet i runes , ale powiedziałem komu trzeba i już oddali :) |
Cytuj:
jak baks cie zabije to pisz do mnie a ja powiem komu trzeba i sam padnie ;))) szkoda ze mnei wtedy niebylo ;/;/ ehh Yours Mate~ |
Rasista, Rasista !!!! Help!!!!
To nie Ekwador zawinił, tylko "Szanowny Pan Pawełek" |
|
Gz Nesson :)
Cicho tutaj coś ... wszyscy MŚ oglądają :D |
Gz Nesson, wyprzedzasz mnie!
Ja robię stronę www na infe o Mundialu na jutro...Ale w tym tygodniu pogram. Bo do środy stary na po południe czyli do 19 :D A od środy do soboty wyjeżdza :D |
Ocenki wystawione tylko 2 przedmioty mi zostały , zalicze na 3 i gitara :D
I am free xD ~Metal . |
Cytuj:
|
@Masa
Oj wiem jaki xD Biologia sux :P Jutro będa ss'ski :) |
Z tą Biologią to każdy ma problem! Nauczyciele od Biologi SUX!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co ty nie powiesz xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |