![]() |
Mój biedny Warrior Helamet
Najceniejsza rzeczą jaka mi zleciała to Warrior helmet i BP koloru JUNGLI w kt-
órym było ponad 8K!!!!!!!!X( ;( :confused: |
To znowu ja!!
No niemoge wytrzymać!!!!!!!!!!!!!!Właczan Tibie i widze straciłem Demon Shield
JESTEM TAK ZŁY,ŻE TEN KTO TO ZROBIŁ PORZAŁUJE RRROOOOKKKIIIEEEMMM! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evul: X( ;( ;( :evul: :evul: |
Dla mnie naj lepszym itemkiem jaki ze mnie spadl byl k-arm i bp a w nim bp of sd. ;( ;( ;( ;(
|
mi wypadl muj ukochany magic plate armor
na 103 levelu dednol mnie pk z 234 levelem;( ;( ;( ;( |
Jam stracił 2 razy z zedu fs'a i bright sworda ;( myslalem ze juz nie bede gral jednak kumpel mi dal next fs'a pozdro dla niego:cup: Zycze zeby wam nigdy nic nie wypadalo albo przynajmniej zadko jesli doszukacie sie jakiegos bledu Cipow moze wam nic nie wypadnie;) mi tak sie stalo i mam radoche:p :cup:
|
Moje straty
a mi jak dedłem to mi wypadło 100 fish fishing rod 2 bp
1 bp of ih jakies 200 robali;( ;( ;( ;( ;( |
a mnie bohy, k-armor i bs ;( ;( ;( i przestałem od tamtej pory grać knightem i mała przestroga dla małychy knightów nie expcie na beholderah na mniej niż 20LvL'u
|
Mi polecialy raz BoHy i bp warty coś z 20k. A wszystko przez neta =/
|
A mnie dzisiaj przez laga ubił berek i mi wypadł p armor i dragon shield ;(
|
Moja strata
Ja stracilm p arma :p
|
Najt legi :P PK mnie zabil mowiac ze afk bylem a odlaczyli mi neta ;/
|
k-arm, d-shield, d-hammer 8o
|
Mi wypadly raz bohy, b robe i medusa shield:(;( ;( ;( ;(
|
Mi spadlo b robe, demon shield i najukochansze bohy w plecaku mialem pul bp sd i 2 bp of uh i 4 bp of manas
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lol Kłamiesz im!! przecierz ciebie hakneli w tedy :P sam mi w tedy gadałeś Dziecko które kłamie :baby: |
a ja jak zgine to najbardziej zal mi skilli;>
|
Mi wypadł bp w którym był bp hmm ...wędka, troche robaków, lina... (ale to chyba nie istotne :p ) ale naszczęście wróciłem się i odzyskałem moje cenne hmm ale potem pk mnie gonił no i znów padłem, ale już nie odzyskałem mojego bp hmm ;(
|
Najcenniejsze rzeczy jakie mi wypadly to blue robe i vampire shield + bp , w ktorym bylo 5k+ :(
|
A ja stracilem kiedys NOBLE armor!!!:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( pk mnie zabil!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |