![]() |
Cytuj:
|
Dobra, to ja powracam do gry xD Dziś może jeszcze będę... xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No,dawaj nick |
Cytuj:
@Bociek'Bociek: Wstawił bannera lub wysłał zdjęcie :D <ale już zdjęć nie można wysyłać :/> @edit: Aha i może ktoś wreszcie powie: ~20%/h na 31 levelu to dużo? |
Cytuj:
@up, tak duzo. ;;o |
ty tez stary nie jestes wiec sie zamknij. 20%/h czy ja wiem czy to duzo. Zalezy kim magiem f/p mozna tyle wyciagnanc raczej spokojnie.
|
BociekPL (33 sin now) - main char
InfernoPL (15 + mag) - 4fun char xD Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Theraphosidae: Punktów, i czy %/h? @Bluemaster: "do każdego z dużej litery" ---- uhm, nie rozumiem? |
Cytuj:
|
Upnie mi ktoś manual pacza,bo na oficialnej coś mi się nie chce sciągnąć...da to ktoś,bo chce w końcu sobie pograć ;|
|
Cytuj:
Umiesz czytac ^^'? nie dzieciom neo :);):p:(B)8o:confused:X(:evul:;( Cytuj:
Right X-Zero: 20% na godzine ditem?! bardzo malo. Ja tyle na 40 wariorem robilem ;d. |
Jednak nie wrócę.
Głupia instalka i nie mam miejsca na dysku C >.< |
Łap Virus ;) http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=59&id=453
Ale jak się z tym obchodzić to ja już nie wiem...(za szkody nie odpowiadam) |
Cytuj:
Po za tym to 31 dit -- czyli "ciesz się jak walniesz 200+", max combo 2x...czyli cienko w porównaniu do np. sina, którym zawsze atakowałem za 200+, no czasem mniej...a moim wojem(17 lev xP) teraz mam best ~150, a na tym levelu ditem to mogłem marzyć o 70... Różnica jest? |
Rotfl. Skoro takie wnioski wysuwasz to looz ;). Jesli juz tak chcailes napisac, to po co pytasz czy 20 %/h jest ok ?:|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra, nie ważne...a może gdzie mi polecacie expić? Tylko nie dziki, tak jak wg. cloudpark, bo dzików nie lubię!! Misie też nie bo waste/5% na godzinę, więc złe rozwiązanie dla mnie :> @down: Dobry pomysł xD btw - co oznacza "o/" bo nie rozumiem XP |
Cytuj:
Jeśli o mnie chodzi... cóż, szkoła. :S |
Kubeks,dokładnie to było do tha coś tam dalej a ja jestem vipem ale z małej możecie pisać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |