![]() |
Cichy, nakręć może filmiki ze zwiedzania wysp Edron i Liberty Bay poziomu 0.
Duzo to chyba nie będzie kosztować, a na pewno spodoba się wielu osobom. |
Dzisiaj ogladalem sobie film z Grobowca Thalasa i wyskoczyl mi smiechowy bug :) Daje ss
Ps:Bake z kad masz takie fajowe eq. http://img118.imageshack.us/img118/4...towalg4.th.png |
HAHAHAA, bug rox :D
<tjo napefno w dym fylmie jyst kajlokker, i tlateko kkaki buk sie lobi> |
yyy ja mam takie pytanko, bo chciałbym sobie obejrzeć stare filmiki jak na tombie cichy pokazuje, ale to są chyba pod tibie 7.5 i nie wiecie moze skad moge tibie 7.5 wyczasnąć? czy moge na tej nowej ogladać i tylko coś pozmieniać w opcjach? jak to teraz jest bo ja w tibie jakieś 3 lata nie grałem i sie nie orientuje a tu już tibia chyba 7.92 ;D
|
Cytuj:
bonzai.8u.pl/75/tibia75***** |
Laguna
Siema
Cichy daj rehosta z laguna island :) Mialem ten filmik ale skasowalem ... A mi bardzo jest potrezbny ... Pozdro :) |
Wszystkie filmiki są również dostępne pod adresem:
http://www.mtibia.pl/travel @poi Dzisiaj miałem zbierać po raz... chyba 5... ekipę, ale znowu się nie da.. tym razem CIP zamknął teren, i nie da się wejść... Klątwa działa nadal... |
Witam
Cichy mam pare pytań do ciebie , jakbys mugł napisz do mnie na gg w profilu mam zapisane : ] 3majta sie ludziska
Edit : Napisany Miałem stary nr GG teraz jest new ; ) |
Nie podaje swojego nr. GG. Polecam kontakt na początek przez priv msg na forum.
|
Cichy, a może byś nagrał te najbardziej znane miejscówki z wyvernami, czyli te na Edron i jak się idzie na orc fortece...
|
Cichy, po co chczesz nagrywać POI, skoro jest jeszcze wiele miejscówek o wiele mniej hardkorowych nie nagrane. Np. fajnie było by jakbyś nakręcił miejscówki z Wywernami, Demony na Goromie, Callase czy Wypse Ferumbrasa.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
yy, czy ty chcesz powiedziec ze dle na poi sa mniej hardcorowe od demkow na goromie, czy wyspy feru?:O |
up@, chyba raczej właściwe poi miał na myśli...
|
Cichy możesz również nagrać nowy poh (bez PoI), chodzi mi o nowe cyce, taranty, vampirka, możesz też dorzucić drogę do dc...
|
Pojawił się nareszcie filmik, z PoI DL (z 3 tygodniowym opóźnieniem spowodowanym różnorakimi problemami)
|
A jak mozna odkryc mapa przy pomocy jakiegos programu ?? bo mialem odkrytom ale zainstalowalem OTS-a i teraz juz mi mapa znikla co moge zrobic zeby ja znowu odkryc ?? :/ :( prosze o szybka odpowiedz
|
Yeyejejejeejej!!!!!!11111oneonoenłanłanłan
GZ Cichy jestes wielki |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Reinstal Tibii i wrzucenie tych plikow do katalogu Tibii, 2. Usuniecie z katalogu Tibii wszystkich plikow -.map [mozesz zostawic te zmodyfikowane, przed instalacja OTSa] i wrzucenie tych, do ktorych dalem link. Z tym, ze sa to mapy do Tibii 7.8, mi w 7.92 dzialaja te. Jak nie beda dzialaly, rozejrzyj sie w downloadzie za wersja do odpowiedniego klienta. @topic Filmik bardzo ladny B) Wreszcie mam odkryte "nie questowe" PoI ;) edit Mapy to tylko Mainland, Wyspy Lodowe i Darama - jesli chcesz dzungle, Laguna i Forbidden Islands zostaja filmiki :) Mam jeszcze pytanko... czy "maszyna filtrujaca" PACC od FACC jest ten Magic Wall i 2 kratki przed i za nim przy drabince? Z gory dzieki za odpowiedz ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |