![]() |
|
@UP
bhuauhauh rotfl own3d. rozwalilers mnie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tyle ze on to wypijla w sek. Przez ta sek on nie musi niczym ruszac. TO jest hiperbola cozywiście |
Cytuj:
|
Hmm na manasy nie ma exused chyba. a napewno jest mniejsze niz na Sdki , uhy , hmmy , gfb etc.
|
omfg
no to lecim. po 1. napisal ze padl w trapie 2 razy raz to nie wiem jak padl ale raz padl jak go taifun gonil! sunbladaki byly na tylach!! oni sie skupili na laniu pasterza a on juz uciekal i tylko taifun go dogonil + jakis alfons jeszcze ale on to sie nie liczył bo byl na skraju... po 2. A CO BYM ZROBIL? ZALOZYL TE WASZE STONE SKINY! w koncu jak by mial stone skina to by nie padl ;> |
Cytuj:
@2 up: Na mf jest normalny exhaust, jak na wszystko. |
Lubie cie kostooch ale z tymi mfami zes dojebal:D Na mfy nie ma exh~ ...
A ty kapucha siedz cicho oczywsicie na miejscu kost~ zajebal bys solo taifuna, i cale sunblade no nie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A to wszystko dzieki stronie www.free-pacc-shakujmnieplx.pl na ktorej wygralem swoj PACC. a tak na serio to sry ale nie jestem tak zajebisty jak wy sry ;/ dlaczego? bo wy: po 1. nie macie exesaused po 2. zawsze macie ssy po 3. 119 knightem ganiacie 165msa po 4. padacie tylko w trapach gdy juz nie macie uhow, albo prezerwatyw po 5. zaden z was nigdy ale to nigdy nie lecial na makro po 6. wziazku z tym ze gracie w tibie NIE MUSICIE przestrzegac zasad ortografi (bo i po co?) po 7. to wy tu macie huncone 90lvle - 100lvle a ja mialem jedyny 80 wiec SIE NEI LICZE bo jak wiadomo wyzszy lvl jest bogiem i zawsze ma racje. A TERAZ MNIE ZBLUZGAJCIE BO MAM IDIOTYCZNY NICK cmon cmon !! gogo power rangers!! (wy = koostuch, sir pietruch, risofek, protarus, nevol do kazdego po trochu) |
Cytuj:
|
@Kapucha
jestem pod wrazeniem, najlepszy post jaki widzialem w tym zalosnym topicu =) |
Cytuj:
Ty chciales 166sorca trapowac 80+ knightem bez ssow bo w koncu bardziej sie oplaca miec aola.... Chciales jeszcze zeby sie z nicku posmiac wiec....Hahahahahahahahahahaha A co do reszty to chyba masz racje... Pozdro:evul: |
Cytuj:
Napisałem przecież, że to była HIPERBOLA !! Zal. |
Cytuj:
A w kondonie to pewnie od rana chodzisz... |
@Risofek
Na przyszłość pamiętaj, że jest taka opcja edit =D |
@Kapucha: nie ma to jak stylowo d o j e b a n y suchar. Wiecej nie napisze, bo zal. Argumentacja dzieciaka z przedszkola.
A propos ortografii - ja bledow tutaj nie robie. Skoro tak sie czepiasz interpunkcji i ortografii, radze popatrzec na swoje posty, powstawiac przecinki, kropki, popracowac nad stylem zdan, etc. |
hahaha
ta cała rekrutacja byla po to, aby byl ktos na wypuche podczas jakiejs walki xD ahahah rofl j/k |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |