Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

kostooch 26-04-2006 20:46

http://i57.photobucket.com/albums/g2...acht/PWNED.jpg

Koszyk 26-04-2006 21:11

@UP

bhuauhauh rotfl own3d. rozwalilers mnie :D

Risofek 26-04-2006 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kostooch

S t a r e.

Vanzi 26-04-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
Nie bot, tasker i macro. mialem z nim przyjemnosc grac na OTsie bo jestem z Aldory i kiedy mu wytykali ze uzywa bota, nawet na OTsie, to sam bez zadnych skrupolow sie przyznal ze uzywa taskera na picie mfow i macro do uhowania (wykluczajac boty)

No to w takim razie powinniście mu gratulować super PvP, ja bym nie potrafił się bić używając Taskera (to nie jest program mouseless, więc po włączeniu go nie można nic zrobić myszką ani klawiaturą >.<)

Risofek 26-04-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanzi
No to w takim razie powinniście mu gratulować super PvP, ja bym nie potrafił się bić używając Taskera (to nie jest program mouseless, więc po włączeniu go nie można nic zrobić myszką ani klawiaturą >.<)

Tyle ze on to wypijla w sek.
Przez ta sek on nie musi niczym ruszac.
TO jest hiperbola cozywiście

Vanzi 26-04-2006 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Risofek
Tyle ze on to wypijla w sek.
Przez ta sek on nie musi niczym ruszac.
TO jest hiperbola cozywiście

Gz ominięcia exhausted

Koszyk 26-04-2006 21:38

Hmm na manasy nie ma exused chyba. a napewno jest mniejsze niz na Sdki , uhy , hmmy , gfb etc.

Kapucha 26-04-2006 21:47

omfg

no to lecim.

po 1. napisal ze padl w trapie 2 razy raz to nie wiem jak padl ale raz padl jak go taifun gonil! sunbladaki byly na tylach!! oni sie skupili na laniu pasterza a on juz uciekal i tylko taifun go dogonil + jakis alfons jeszcze ale on to sie nie liczył bo byl na skraju...

po 2. A CO BYM ZROBIL? ZALOZYL TE WASZE STONE SKINY! w koncu jak by mial stone skina to by nie padl ;>

kostooch 26-04-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
omfg

no to lecim.

po 1. napisal ze padl w trapie 2 razy raz to nie wiem jak padl ale raz padl jak go taifun gonil! sunbladaki byly na tylach!! oni sie skupili na laniu pasterza a on juz uciekal i tylko taifun go dogonil + jakis alfons jeszcze ale on to sie nie liczył bo byl na skraju...

po 2. A CO BYM ZROBIL? ZALOZYL TE WASZE STONE SKINY! w koncu jak by mial stone skina to by nie padl ;>

Ye. Szczegolnie, ze mialem pzlocka. Wtedy moglem nawet bp ssa miec. Po drugie - nie uciekalem, jak lali Pastucha. Magrami uciekl. A Anaboll i Nackers siedzieli w domku.

@2 up:
Na mf jest normalny exhaust, jak na wszystko.

Sir Pietruch 26-04-2006 22:47

Lubie cie kostooch ale z tymi mfami zes dojebal:D Na mfy nie ma exh~ ...
A ty kapucha siedz cicho oczywsicie na miejscu kost~ zajebal bys solo taifuna, i cale sunblade no nie?

kostooch 26-04-2006 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pietruch
Lubie cie kostooch ale z tymi mfami zes douwielbiam jeść bananyal:D Na mfy nie ma exh~ ...
A ty kapucha siedz cicho oczywsicie na miejscu kost~ zauwielbiam jeść bananyal bys solo taifuna, i cale sunblade no nie?

[deleted] ....

Kapucha 26-04-2006 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pietruch
A ty kapucha siedz cicho oczywsicie na miejscu kost~ zauwielbiam jeść bananyal bys solo taifuna, i cale sunblade no nie?

Oczywiscie ze tak! Zawsze mam przy sobie 10bp ss! gdy ide na wojne to pod kazdym drzewem mam ukryte 20 bp mf dzieki czemu zawsze mam zalozonego manashielda, a wziazku z tym ze mam mega taskera ktory mi wcale, ale to wcale nie blokuje myszki, manasuje sie 10000 manasow naraz poniewaz, NIE MA exesaused na mfy, 0, nullllll, zadnego. i tak sobie hasam po tibi i leje czasami sunblade czasami duss - zalezy od cyklu miesiaczkowego.

A to wszystko dzieki stronie www.free-pacc-shakujmnieplx.pl na ktorej wygralem swoj PACC.

a tak na serio to sry ale nie jestem tak zajebisty jak wy sry ;/ dlaczego?

bo wy:
po 1. nie macie exesaused
po 2. zawsze macie ssy
po 3. 119 knightem ganiacie 165msa
po 4. padacie tylko w trapach gdy juz nie macie uhow, albo prezerwatyw
po 5. zaden z was nigdy ale to nigdy nie lecial na makro
po 6. wziazku z tym ze gracie w tibie NIE MUSICIE przestrzegac zasad ortografi (bo i po co?)
po 7. to wy tu macie huncone 90lvle - 100lvle a ja mialem jedyny 80 wiec SIE NEI LICZE bo jak wiadomo wyzszy lvl jest bogiem i zawsze ma racje.

A TERAZ MNIE ZBLUZGAJCIE BO MAM IDIOTYCZNY NICK
cmon cmon !! gogo power rangers!!
(wy = koostuch, sir pietruch, risofek, protarus, nevol do kazdego po trochu)

Nagassh 26-04-2006 23:39

Cytuj:

Oczywiscie ze tak! Zawsze mam przy sobie 10bp ss! gdy ide na wojne to pod kazdym drzewem mam ukryte 20 bp mf dzieki czemu zawsze mam zalozonego manashielda, a wziazku z tym ze mam mega taskera ktory mi wcale, ale to wcale nie blokuje myszki, manasuje sie 10000 manasow naraz poniewaz, NIE MA exesaused na mfy, 0, nullllll, zadnego. i tak sobie hasam po tibi i leje czasami sunblade czasami duss - zalezy od cyklu miesiaczkowego.

A to wszystko dzieki stronie www.free-pacc-shakujmnieplx.pl na ktorej wygralem swoj PACC.

a tak na serio to sry ale nie jestem tak zauwielbiam jeść bananyisty jak wy sry ;/ dlaczego?

bo wy:
po 2. zawsze macie ssy
po 6. wziazku z tym ze gracie w tibie NIE MUSICIE przestrzegac zasad ortografi (bo i po co?)
po 7. to wy tu macie huncone 90lvle - 100lvle a ja mialem jedyny 80 wiec SIE NEI LICZE bo jak wiadomo wyzszy lvl jest bogiem i zawsze ma racje.

heh...i za to masz u mnie ziomal + ;)

Bjoern Shu 26-04-2006 23:43

@Kapucha
jestem pod wrazeniem, najlepszy post jaki widzialem w tym zalosnym topicu =)

Protar 26-04-2006 23:46

Cytuj:

a tak na serio to sry ale nie jestem tak zauwielbiam jeść bananyisty jak wy sry ;/ dlaczego?

bo wy:
po 2. zawsze macie ssy

Dla ciebie wszystko moj ty dzibasku.
Ty chciales 166sorca trapowac 80+ knightem bez ssow bo w koncu bardziej sie oplaca miec aola....

Chciales jeszcze zeby sie z nicku posmiac wiec....Hahahahahahahahahahaha

A co do reszty to chyba masz racje...

Pozdro:evul:

Risofek 26-04-2006 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanzi
Gz ominięcia exhausted

Cioto chyba czytać nie umiesz :S

Napisałem przecież, że to była HIPERBOLA !!

Zal.

Risofek 26-04-2006 23:56

Cytuj:

Zalosny jeteś misiu.

A w kondonie to pewnie od rana chodzisz...

Zoczek 27-04-2006 00:34

@Risofek

Na przyszłość pamiętaj, że jest taka opcja edit =D

kostooch 27-04-2006 01:16

@Kapucha: nie ma to jak stylowo d o j e b a n y suchar. Wiecej nie napisze, bo zal. Argumentacja dzieciaka z przedszkola.

A propos ortografii - ja bledow tutaj nie robie. Skoro tak sie czepiasz interpunkcji i ortografii, radze popatrzec na swoje posty, powstawiac przecinki, kropki, popracowac nad stylem zdan, etc.

Bjoern Shu 27-04-2006 04:05

hahaha
ta cała rekrutacja byla po to, aby byl ktos na wypuche podczas jakiejs walki xD
ahahah rofl

j/k

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29.