![]() |
Jak tam pierwsze mecze w ligach?
Cytuj:
|
Sierma, pomoże mi ktoś, bo zaczynam dopiero w to grać.
Nie wiem jak trenować ustawiłem sobie intensywnosc na 99% i to 2(kondycja chyba) na 15% to jest dobrze? i już nie trzeba nic więcej robić? P.S Kto jest w IX lidze bo musze wykonać 7 zadanie ze sparingiem,a nikt nie chce mi zaakceptować. JaKby ktoś chciał ze mną zagrać to moja nazwa klubu FC Noobia Pozdro! @down Zaakceptowałem, zadanie 7 wykonane Cytuj:
ja wygrałem dziś mecz ligowy(swój 1) 3-4 :)) |
Wysłałem Ci ofertę sparingu ;) Ja w końcu wygrałem 2-1 i jestem na 3 pozycji w "lidze śmierci" xD
|
Sushii - Malta Poznań 5 - 0
;] |
Gz :] ja teraz próbuje kupić zawodnika bo mam słaby skład, ale jak narazie wszyscy są ode mnie szybsi z kupowaniem zawodników.
Mam pytanie: Ok, wylicytowałem zawodnika, ale gdzie on teraz jest? w "Zawodnicy" czy trzeba gdzieś go odebrać? Edit zrobione. |
Fc Bydgoszcz Fordon VII.212
Przekombinowałem... Bez dwóch podstawowych zawodników, z e skrzydłowym na bocznej obronie i z czerwienią dla najlepszego w drużynie (mistrzowski playmaker) przegrałem mecz, który był tylko do wygranej. |
Cytuj:
|
@Dracula:
Nie obrazisz się jak wstawię 2 skład chcę żeby rezerwowi też coś pograli bo rzadko zmieniam 11 na normalne mecze :/ Plus trzeba sprawdzić nowego napadziora |
Ok, ale Ty jesteś w VIII lidze, a ja w IX :P
|
Cytuj:
|
zmieniam bramkarza i chyba 2 z pola zwykle... a teraz prawie wszystkich zmieniam
|
Cytuj:
|
sprawdź kto jest najmłodszy w drużynie, najpewniej to będzie junior
|
Wyjasnie troche dogłebniej.
Junior - zawodnik w wieku 17-18 lat. Przewaznie ich skill główny nie jest największy(zadowalający/solidny) ale dzięki temu ze sa młodzi, szybko awansuja na wyzszego skilla, po 2-3 awansach, takiego juniora sprzedajemy go i zarabiamy pare mln. :). Oczywiscie aby junior był trenowany, wystawiamy go w meczu sparingowym/ligowym, oraz w zakladce Trening, musimy miec ustawiony odpowiedni trening (jesli trenujemy pomocnikow to rozgywanie, jesli napastnikow to skutecznosc itp) No i dobrze jest miec wiecj niz 1 takiego juniora, bo wtedy sprzedajmy ich od razu po 2-3 i zysk jest wiekszy ;p |
Jak w zakladce Trening ustawic zawodnika? bo ja nie widze takiej opcji i chyba mi sie nie trenuje.
@Capality Prze*ebalem 5_1 z Tobą :D |
ek.
Wiec jesli powiedzmy trenujesz skutecznosc, to skutecznosc beda trenowac tylko zawodnicy, którzy, w sparingu/lidze zagrali na pozycji napastnika. |
Skrót meczu z Draculą:
Ukryty tekst:
Jakby nie patrzeć to ty 1 strzeliłeś bramkę xD |
Wy się podniecacie sparingami -.-?
|
coś się nie podoba?
|
Ja po 2 spotkaniach mam 1 remis , 1 przegraną , w dodatku 0:5.
WALCZE O AWANS ! XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |