![]() |
Ja tylklo bp bełtów w kazoo co śmieszne na środku depo w bagu xD
W Thais 8 platynek we wroku i kiedyś plate secika jak koleś dawał reloga bo się czepiał puźniej , nie moja wina że net mu się zawesił ;p ... |
Ja na moim starym koncie znalazlem przykryty 1 platinium coin.
I jeszcze chyba raz znalazlem kolo Lighthouse quest Battle hammera i Dark helma |
g legsy
w domku u kolegi |
1. Golden Legs na dachu!!! Wchodze na dach a tu koles sie smieje! Okazalo sie ze sie RUNĄ zamienil w Golden Legsy!
2. Ktos na dach wyrzucil p secik dwarven shield solider helmet i buty zwykle! :) |
jakis nabb chcial wyslac parclem do kazordoon i zle napisal miasto i niezauwazyl ze nie wysyal ja podbieglem a w parclu
bright sword,beholder shield,noble armor,plate legs :pp |
g arma
g arm elzal na ziemi jak sie koles chcwalil jak gralem na nowym serwerze i polozyl za sibie na ziemie:P
|
Dragon Hamki
Ja na ziemi znalazlem bp i w tym bp bylo 5 razy po 100 dragon hamow :] na dosyc dlugo mi to starczylo :D
|
na rooku copper shielda przy quescie na bear room
a na mainie jak wbiłem 8lvl na elysii lezało w światyni p set, medusa shield i WoI |
hahah:D
Jakoś 3 , 4 lata temu na nowej kiedy ceny były ogromne g armora znalazłem :) , jak grałem na xanterze znalałem c armor pełno lotow i wogle duzo itemkow (grałem tam dosyc dlugo z sukcesami ;p), a jak gralem na kyra to np w deadzie ziomka gs znalalem kaske w innym ;p loty na mino xD to lubie;p
|
Ja idąc do Kazordoon znalazłem pod drzewkiem baga a w nim steel helmy i battle hammery... Sprzedalem to za jakies 3k.
|
no może nie całkiem na ziemi i nie całkiem go znalazłem tylko byłem w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie a mianowicie stoje sobie przy depocie bo cos kupowalem ale nie pamiętam co no i kupiłem ale miałem mało capa (miałem wtedy 8 lvl knight) juz odszedlem na jedna kratke i depo sie zamknelo a tuktos mi rzuca wendke no to wracam ale dp zamkniete i tak mi ktos rzucil warhemmera spike sworda i serpent sworda i ok 500 gp i inne mniej wartosciowe rzeczy
|
Właśnie przed chwilą znalazłem lootbag z 6 chain armorami. Może nic, ale to najcenniejsza rzecz, którą znalazłem na mojej postaci nowej ;) .
Cytuj:
|
Znalazłem w trupie oczywiscie po odczekaniu na właściciela crown legi medusa shielda i pare uhow.:D
|
Ja w deadzie znalazłem Plate Armor i ze 100gp. Do tego jakieś śmieci za z 100gp.
|
Heh a ja....
A ja w deadzie znalazlem:
Fire axe, okolo pol bp of life fluid, scarf, battle hammery i okolo 400 gp+rope itp Farciaz ze mnie :D Moze znajde fote z lootu to wkleje |
Ja znalazłem
Ja znalazłem Fire Sworda w dedzie kolo huntera na gorze goblinow :D
|
Ja znalazłem BoH i C armor i to w worku w depo thais ktury przypadkiem otwarzyłem klikając na depo tam było jeszcze sporo kasy i kilka scarab coins:) :) :) :)
|
@up
Oj coś mi sie nie chce wierzyć. Wczoraj znalazłem bagloota koło kazz w którym było z 15 steel helmet z 25 battle shieldów i z 40 battle hammerów. Niestety przyszedł jego właściciel(66lvl) i mnie zabił ;( ;( ;( A dzisiaj zabiłem noobka 12lvl i wypadły mi plate legsy. |
Najlepsze co mi sie tak trafilo to medusa shield chlop wystawil na depo i niefartownie sie wylogowal za drugim razem o malo braklo a mialbym demon shielda ale jakis noob byl szybszy
|
Najlepsze co mi sie tak trafilo to medusa shield chlop wystawil na depo i niefartownie sie wylogowal za drugim razem o malo braklo a mialbym demon shielda ale jakis noob byl szybszy bo jakis noob polozyl (ok. 90 lvl ;D)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |