![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up a nieumiesz normalnie napisać że już była o tym mowa tylko się mądrzyć ja przęglądałem cały temat i jakoś umkneła mi wzmianka o tym (jeżeli wogóle ktoś o tym pisał) kopiecie łopatami i kilofami a może trzeba sprobować liną jakieś ukryte górne piętro może gdzieś jest |
Sa tam dwie takie dziury :P
|
A może popróbujecie zrobić coś z tym magic light wandem? Zaświecić przed drzwiami albo co :p
|
Streszczenie prosze
Bardzo prosze o streszczenie CAŁEGO (bez noobowskich postów etc, ale wliczając wszystki podane możliwości). Chętnie sam bym to zrobił, ale:
mam za słaBy internet, nie umiem za szybko pisać. Prosze o to BO: doszedłem do 6 strony i dale mi sie nie chciało. Po za tym czemu nikt nie pomyślał o takich rzeczach jak: broken sword, dirty cape, worn leather boots?? Wiem że mogą być to kompletne bzdety ale warto sprawdzić. Moja teoria (chaosu :D ) : Veroth (czy jak się to pisze,ja nie wnikam) ukradł miecz. Skrył sie u Toma! Ale pewnej nocy trolle ukradły miecz i zanisły go orkom które z koleji pokazały minotaurom. Minotaur Mag gdy tylko zobaczył go to sie przestraszył że ludzie mogli by go pokonać tą bronia i było by ŹLE!! Ukrył miecz na wyspie żeby nikt nie mógł sie do niego dostać. Ae zostawił pare wskazówek. Teraz są dwiem możliwości: 1. W jakiś sposób zdobywamy miecz. Teleportuje nas do MM i musimy go zabić potem wychodzimy do piasta przez Mino Hell. 2. Zabijamy MM a w nagrode dostajemy ten oto miecz Mnie wydaje sie iż ta 1 możliwość jest bardziej możliwa. Prosze o komentarze ale żadnych w stylu: Nie nadajesz se tu, spadaj ty k.... spie...... ch... wal sie et cetera Z góry dziękuje. P.S. Co do Sunrise to CHYBA mam sposób jak sie dowiedzieć jak zrobić ten quest (jeżeli jest on możliwy). Poza tym: 1. Cytat: "...nie ma questów których sie nie da wykonać. Wszystko jest możliwe..." Cipsoft Team Gdzieś tam Kiedyś tam. Co wy na to?? |
Muahahahahaha
@Kamakaddzzee
Nikt ci nie stresci tematu, a pozatym ta teoria jest jakas dziwna. Nie ma, nie bylo i (zapewne) nigdy nie bedzie NPCa "Veroth" -.- Cos sobie ubzdural? Pan Stonoga sie pomylil... Cytuj:
|
@topic
Jak chceci się dostać do MM to spróbujcie przez Mintwallin (przecież gdzieś musi być drugi teleport) |
dead wolf
Slyszalem ze tego wolfa nalezy zaniesc do jakiegos NPC albo polozyc na jakims grobie....
|
Cytuj:
|
Ma ktos screena z pomieszczenia w krórym chodzi mino mage??z góry thx
|
Dziś rozmawiałem z rookstayer na temat mino maga tutaj rozmowa
11:26 Edim Blade [20]: saieamka 11:26 Edim Blade [20]: klucz jest 11:26 Tyris Rookstayer [16]: skad wiesz 11:27 Edim Blade [20]: bo na test serverze drzwi otworzyli i walili mino maga 11:27 Tyris Rookstayer [16]: ale na tibia.pl pisza ze niema 11:28 Tyris Rookstayer [16]: nawet sama rookguardian de'bove z nim nie walczyla 11:28 Tyris Rookstayer [16]: na rl tibii 11:28 Edim Blade [20]: jak ja filmik oblondalem jak rookslyer krencil i walili mino maga 11:31 Tyris Rookstayer [16]: moze to bylts 11:31 Edim Blade [20]: nie 11:32 Edim Blade [20]: 44 lvl na roku 11:32 Tyris Rookstayer [16]: fake 11:32 Tyris Rookstayer [16]: albo ots 11:32 Edim Blade [20]: caly film 11:32 Edim Blade [20]: fake 11:32 Edim Blade [20]: wontpie 11:32 Tyris Rookstayer [16]: to moze film z otsa 11:32 Edim Blade [20]: tez troche wontpie 11:32 Edim Blade [20]: po patrzylem nick na tibia com i byl taki rook 11:33 Tyris Rookstayer [16]: dam ta rozmowe na tibia.pl moze tam beda cos wiedziec 11:33 Edim Blade [20]: nom |
Cytuj:
|
@Up
Pisał, że wszedł do środka. Czyli GM dał klucz (nie powiedział/pokazał gdzie jest normalnie) i sobie wlazł i nagrywał. |
Ktos tu kiedys dal screena chyba z minohell gdzie slalagmit jest na dziurze. Tam byla chyba dziura na test serverze i szlo sie do mma. Jesli sie myle to przepraszam ;P.
|
Przeszukiwałem sobie różne stronki o tibii. Nie mam czasu przeszukiwać tego tematu, ale ostatnie posty mówią o tym, że o tym mowy jeszcze nie było. Jest klucz. http://tibia.erig.net/Iron_Key - wystarczy po każdym resecie przez 100 dni iść na Troll Tower (jedyny resp Piece of Iron na rooku) i zabierać to. Dla tych co nie rozumieją przetłumaczę:
Cytuj:
Co wy na to? :D:D:D |
Mądra hipoteza. Zawsze można spróbować. Oby tylko starczyło Ci cierpliwości i obyś się nie zawiódł na rezultacie;). Życzę powodzenia.
|
1 respawn? no prosze ja znam 3 ale wydaje mi sie ze ma resp w 4 miejscach...
|
A nie lepiej najpierw sie dowiedziec co zrobic z tymi ironami? Bo moze sie okazac ze zbierac bedziemy na marne.:p
|
No i to jest właśnie to ryzyko :/. Możemy tracić czas na marne :/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |