![]() |
Cytuj:
Wjazd na rl ;o Sam pojdziesz? bo raczej kolegow to ty nie masz chyba ze im dajesz cos kaski. Co wymyslisz? ze cie ucho swedzialo to padles ? bo sie podrapac musiales? A i tak wogole popraw se bo juz nie masz 280 lvla tylko 278 WAHAHAHAHA edit@ Huja ci zresetuja ten dzien , to jest nie popularne wiec nawet na to nie licz |
Omfg, wczoraj ten thread mial 15 tys+ obejrzeń, jedynie przez dobrą zagrywke "Vision",.. Właśnie szalalem na początku a nie pogratulowalem,..
Gratz "Vision" Takie życie,.. jak powiadam :P |
Taifun prawdopodobnie sie nie leczyl i stal nic nie robiac oprocz zmieniania stone skinow gdyz pewnie skonczyly sie mu uhy ktorych Sorcowie za wiele nie nosza :P
|
Cytuj:
Vision nie ma za grosz honoru i zabija ludzi nie związanych z wojną w żaden sposób... Duskiness i Aberratio walczą z ludzmi którzy zabijają niewinnych graczy a wam sie wydaje ze wszyscy ktorzy sa w stanie zaszkodzic najwiekszemu lvlowi na serwie sa wporzadku... Taif wszedl do tunelu sam i to byl jego jedyny blad w tym zajsciu... mysle ze nikt nie bylby w stanie przezyc takiego combosa... PS... Katrila, Imargam, Zwidek i Harcesh do zobaczenia w Gdansku... CYA |
No masz racje nie nosza ale napewno mial ich 10+ bp wiedzac ze idzie na war.
Swoja droge ciekawe co by sie stało gdyby dal rade sie dopchac 2 raz do nich przez tlum ludzi , moze taifun zdradzisz nam jaki miales plan ;> . Cytuj:
wiec Taifun raczej jest zwiazany z ta wojna i skoro sie tam pchal to dostal za swoje. Btw: A co jedziesz z taifunem do gdanska najebac im za to ze zabili pro uber gracza ktory myslal ze jest niezniszczalny? Srry za double posta. |
Cytuj:
zobacz sobie post na forum.tibia.com i tam nie jaki nordmark oblivion opisuje kogo to vision zabilo za free na random pk... bynajmniej nie napisalem ze taif nie jest zwiazany z tym war... Napisalem ze on walczy z tym co robi vision |
Cytuj:
@Pingowania Nie spingowalismy nikogo bo petro ma Neo i ma zmienne Ip i to jest w cH** zabawy zeby sprawdzac jakie ma w danym momencie, zreszta ja nie ogarniam w tych tematach, fakt jest taki ze nikogo nie pingowalismy a to co napisałem w grze i co widac na filmie to ping ze sprytnego programu zwanego Ventrilo po tym jak taif padl wszyscy wpadli w beke i niedowierzanie co wyrazali ostrym darciem mordy :D (masakryczne uczucie). @Wjazdu To poprosze razy 2 i z posypką. Fenix (Olo) , Patriarch (Szajba) , Old Jitvey wiedzą gdzie mieszkam bo byli u mnie na RL jedli obiadek Etc. Wiec nie ma problemu. Mnie mogą nawet pociąć i spalić ale wątpie zeby tak wyskakiwali na nie swoim terenie. Chyba ze w cały wagon Pretorianów <pozdro> Pozatym Wrocek vs. Gdańk .... Troche smieszne no ale jak ktos lubi to czemu nie. |
Cytuj:
EDIT: @taifunex Z tego co czytam po twoich postach nie grasz fer,bo wojna to wojna w TIBII a nie robi sie wjazdów na rl...Tak to tylko debile robią ,ale widze że ty do takich należysz.Albo to że ktoś sie lognie na yamahaha to ty mu usrasz życie na kyrze.Jesteśkretynem ,bo kyra i inny char yamahy to nie twoja sprawa...Nie umiesz grać fer i nie rozumiesz tego że tibia to tylko zabawa...Podsumowując jesteś debilem z tego co robisz i czytając to po twoich postach. Btw. Szkoda mi ciebie. btw.2 ciesze sie że padłeś i jestem za vision ;) |
Cytuj:
W samej kasie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taifun ty i ta twoja tibijska ekipa to nie wiem czy do zwyklego gimnazjum by weszla i wpierdol nie dostala. Non toper siedzisz przed kompem 0 kondychy twoj dzien luzko - wc - tibia - lodowka - wc -tibia - luzyko wiec ty to wiesz se mozesz chyba ze tamci sa tez tak wysportowani w palcach jak ty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jezeli ktoś ma link z rl fotami taifuna to bardzo bym prosił bym chciał zobaczyc jak wygląda najwiekszy maniak w dziejach tibi :D
|
A gdzie sie teraz podział Forumowy N@pin@cz Przemo ? ..
Pozdr0 Dla kumatych |
Cytuj:
Banished :evul: |
[quote=Chepp;1136633]W samej kasie[/QUOTE
Z kąd to wiesz?? Ja słyszałem ze Taif miał aol...i pewnie sie nie myle..B) |
mam bardzo dziwne pytanie:
Czy mógł by mnie ktoś chronic!!!;( ;( Ciągle mnie atakuje pk wymuszaja albo tarcze, albo armor juz nie wytrzymuje a sam na 3 nie dam rady jedyne co mnie ratuje to exura vita;( ;( |
[quote=Gienass;1137010]
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |