![]() |
Zimpa
Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 25-08-2006, 23:15 26-08-2006, 03:25 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 01-09-2006, 02:36 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 01-09-2006, 02:37 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 01-09-2006, 13:50 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 01-09-2006, 13:55 Colorion Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 01-09-2006, 15:16 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 02-09-2006, 00:37 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 02-09-2006, 00:55 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 02-09-2006, 00:57 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam 09-09-2006, 21:56 Zimpa Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: spam to sa wszystkie usuniete posty a sliver przypomina sobie ze przepraszalem jak tez to wiem wiec musiszchyba uwierzyc pamietam te slowa "tak zrobilem to i bardzo tego zaluje i przeraszam" jakos tak to szlo |
Zimpa też to pamiętam. Ale Colo~ nie warto wierzyć. Dałem mu do sprzedania rzeczy do djiina i musiałem loga dać. Nie było to dużo bo jakieś 4 broad swordy i 2 wand of inferno.
Nie dawno gdy się upomniałem to powiedział że nawet swoich nie ma i mnie olał. |
Cytuj:
cza bylo krzyczec ze musisz dac loga albo kilka dni po tym albo chociaz na tym foruym mi napisac a nie teraz wielki come back |
Cytuj:
Cytuj:
Dlatego Cie ubiłem B) Cytuj:
|
Dzisiaj byl najazd piratów na Liberty Bay, Lethal Shirt (czy cos takiego) zgarnął chyba Dwin ~~
|
Cytuj:
Doggie |
Slyszal moze ktos cos o Rikim ?? bo doszly mnie glosy ze sprzedal chara albo shareuje z jakims szwedem??
|
Cytuj:
Ps.Ciekawe jak samkuje szwedzka i holenderska czekolada:D Ciekawe czy Riki nam odopowie na to pytanieB) |
żeby zdementowac pogloski o sprzedaniu pstaci jakiemus Szwedowi.. wczoraj kolo poludnia uslyszalem tę plote, wszyscy twierdzili ze to 100 % prawda , pod wieczor koncyzlem sprzedawac lootbag w thais , wskakuje do podziemnego poziomu w depo , a tam stoi Riki z Sir Babolkiem i czysta polszczyzna rozprawiaja nad jakims problemem.. dobry ten szwedzik jak tak po polsku zasuwa :D , stawiam ze to bajka-przykrywka (bo znajomemu sam Riki na GG "naklamal"ze za 250 euro sprzedal) albo nasz Riki wrocil do sharowania.. koniec tematu.
|
Cytuj:
Riki Tiger ma nowego ownera ze Szwecji. Postac zostala sprzedana. Dokladniejsze szczegoly sa nie istotne. |
Nakłamał albo nie to sie okaze, napisal mi co napisal, wypada wierzyc....a co do dojscia do Ane~ to nie doszedl by na 99% (pingowanie) on jest na nich wsciekly za to do tej pory...
|
Cytuj:
Sranie w banie i tyle, na pewno nie Szwed... |
Cytuj:
|
Jak by nie było, jest miło ;o
21:09 Riki Tiger [108]: HEELTO 21:09 Riki Tiger [108]: HUNTED 21:09 Riki Tiger [108]: you afk trainging Jeśli to nowy owner to widać, że mu się nudzi ;) |
Jakis mily czlowiek zalozyl Fan Club Pucol'a.Wiecej na forum tibia.com. Pozdro dla Pucol'a:evul:
|
Nie znam Rikiego więc się nie wypowiem, ale wiem jedno, że w dzisiejszych czasach nie warto nikomu ufać :]
|
Wie ktos jak ładnie padl konda? moze jakies filmy? : D
|
No to zaczynamy znow pz camping...
|
lol
pewno sie w*****l nie na zart z 5 raz 175 wbil i ded |
lol ja sie moge tak bawic latami, ciekawe komu sie najpierw znudzi, oj panowie nie poexpia ;)
lets the fight begins... do zobaczenia maciusie i te inne ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |