![]() |
A ile bierzecie za lewe papiery do woja... Ja niechce kategorii A=/
A to juz jutro...aew^^ Ps. Ciekawe czy mi beda w tylku grzebac<lol2> |
hmm przepraszamy fanow ale koncert w sobote jest juz zarezerwowany :D
mozna zglaszac sie na inne terminy |
23:03 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
23:13 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil. Ech kurde ;/ Pieprzona wojna. Wg mnie dalibysmy rade go ubic. 8 najwyzszych knightow na serwerze, Alunir, Damoon, Aata (jakby nie mial banana), Medivh i kilku innych i Ferumbras by padl wartko. Nie mowie, ze by latwo bylo ^^ |
23:23 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-((((((((((((((( |
:)
Ostatnim razem też coś było w trakcie wojny jak dobrze pamiętam ...
Tak mi się wydaje :) DPFT vs SK . Morgaroth ? dobrze pamiętam ? |
nie morgorotha nie bylo w czasie wojny
Kurde przydalo by sie dziada ubic ;D bym mial czape maga wreszcie ;P |
:p
No to źle pamiętam ;(
A czapke mogę Ci dać ^^ mam takich śmieci z 3 bp ^^ |
Cytuj:
ZUS mu dał za mała emeryture to się wk*rwil dziadunio :mag: |
kurcze glupi ferumbrs nie mial sie kiedy zrespic :/
|
damoon padl d;
|
Cytuj:
|
hmm 6 lvli up i dead teraz poraz znow 6 lvl up i potem bedzie dead spokojnie damoon zrobi 200 podczas wojny
|
Cytuj:
ps niepiszcie o wojnie to ejst porzadny temat o arcani a nie jakies pierdoly o wojnie ktora nikogo neiinteresuje @lind kupiles sobie menagera pilki noznej na Pc i zostal menagerem MU !! poztaym mam pomysla !!! zrobimy dyskoteke w pociagu jezdzaca po calej polsce"Dj Ethern wraz z zespolem Downa + za barem pomaranczowym lind !! |
niestety ty nie masz inva tam :D
|
Cytuj:
|
Nasz mini "war" on arcania
http://www.speedyshare.com/792608203.html 43 ms and 50 ms owned by crawf i 37 knight owned by me and his friend;) http://www.speedyshare.com/783990913.html 63 master owned by me and crawf poza tym 45 ek owned by me <solo style> niestety filmu nie ma |
I'r ownydż plz?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
YY. Wtf?
19:05 Falain [135]: downa masz 19:05 Hubcio Dundee [16]: wiem On kupil postac ten falajn? slyszalem ze zawojowal 20 lvl i kupil tego i nikt go nie chce ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |