![]() |
tyranx nie ma co cie z nimi szarpac to nie twoj poziom
u nich w skali od 1 do 10 wynosi tylko 2 niestety jedyne co znowu tu moge powiedziec to żal mi was wiecie kogo |
Cytuj:
Stop acting cooky :S lepsze 2 niż - 7 :| |
@Tra'iler - ja mam dosatc netie za 2-3 dni, juz zamowiona jest
@Zimn - powiedziales z epodasz powod a juz 2 dzien mowisz ze " jak nie wiecie to nie gadajcie" Wiec oswiec nas. |
@Tyranx~~
Zimn ma 18 lat idioto a po twoim stylu pisania, np 'kturym' widac ze masz mniej, niestety ;<<<< @ Przemek Czemu was nie bylo ? ;| Zmarzlem tylko przez ciebie ;'( |
Zegnam bawcie sie dobrze. Ale dopiero teraz zrozumialem ze nie ma sesu sie tu udzielac. Jak zawsz wyszlo ze berger ma racje.
|
^^ Ahaha 2 swiaty no pvp -.- NIEEEEE dlaczego mi to robicie :P co ja zrobie z moim pvp ;/ berger poradz :) A co do sytuacji na forum - Poprostu Moda na Sukces :P ciagnie sie i ciagnie
:P JUz nie mam bana na forum ^^ |
Cytuj:
Smoku 2 no-pvp to mamy przerombane znowu bendziemy musieli sie dusic na tej iridi!!A taka mialem nadzieje ze se pogram na nowym swiecie A mam ochote troche popekuwac na iridi |
Cytuj:
|
^^ a po co mialem komentowac to co sie tutaj dzieje? jak same flaki z olejem tylko ze osoby sie zmieniaja jezdzicie po kazdym ile wlezie :P
Minas_Morgul Tez bym sobie popekowal ale rs-a mam ale moze na innym charze :P |
Ehh... jak to na Iridii, Polak Polaka by w gównie utopił, albo wydał za 5k. Zero solidarności. Nie moglibyście się zgrać? Przecież Mocny pisał na początku tematu że nawet 60+ coś zda, więc może zbierzcie się do kupy i pokażcie kto tutaj rządzi? Przede wszystkim Arc są zgrani i nie kłócą się między sobą. To tyle z mojej strony.
@Jini~ A powiedziałbyś coś więcej o tej Netii? ;> @edit http://s26.photobucket.com/albums/c1...ArcaniumRl.jpg Jak myślicie? Prawdziwe? ;D |
tak to czytam i czytam i nadal niewiem oco sie kłocicie :P
|
Jinikao, aureliuss i lesley wpadli po mnie na venore lair, a xandar mostek blokowal :] niestety w ciagu 5 minut aure i lesley nie byli w stanie mnie ubic, lesley wogole mnie nie doganial:] a wy sie dziwicie dlaczego polacy wojny przegrywaja?:]
|
Cytuj:
|
Iridia... mialem tam 30 lvl paladin gdy max byl 50 lvl. znudzilo mi sie i zaczalem pekowac.
pamietam jak mewtu~ mial 20 lvl i red skulla, to go prawie zabilem pod domem ; ddd a teraz ma best mlvl na serwie, przynajmniej ostatnio mial Ech Old times.. iridia, triad.... :X;( |
Cytuj:
A zimn nie ma 18 lat;) Bo on jest mlodszy odemnie o rok;) |
Czyli ktoś się przestraszył? ;D
btw. Matt de'master hacked? :| |
@Fejk OMFG... Mewtu najlepszy mlvl miał rok temu ;|.
Aktualnie najlepszy mlvl ma Bezok 72, a M2 ma bodajże 69? Widać, że często na Highscores wchodzisz <lol3>. signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AHUAHUAHUAHU Kielek Skad ty to masz :PP AHAH to jak by poszli na ustawke z naszymi to chyba tylko hunted by lecialo z ich strony bo widze ze maja pojecie tylko na tibi niz . Ahah smiech na sali z takimi koksami ^^ Juz wiem od czego sie to wzielo ze huxy tak huntuje all bo ma manie mniejszosci :D [ Oczywiscie jesli to prawdziwe :P ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |