![]() |
Cytuj:
Nielz mowi kazdemu 50~ levelowi ze ma hunta i ma placic ... bo potrzebuje kasy na expienie swoim drugim charem i btw jacy podopieczni plebsa netana :D // btw Rev'ico ... na jakim lvl kupiles tego chara ? bo zastanawia mnie ile expa nim wbiles sam |
Cytuj:
|
Cytuj:
21:31 Cavebot script started! Jeśli myślisz to powinieneś wiedzieć teraz jak go wspomogłem. Na forum tibia.com było napisane o niejakim Danielu P V . @ten "ale ja byc wiesniok" na dole Jeśli to ironia... nie wyszła Ci. Ta część posta, którą zacytowałeś jest zaadresowana do Lamoracka i nie musisz odpowiadać na takim poziomie jak on. |
Cytuj:
Ahaha, zrozumialem tera respokto dlo mnia. Ja przeporszom zo pisuwnia muja ale ja byc wiesniok. :D |
Cytuj:
Pzdr all. PS. Grybyś był taki dorosły to pewnie wyjaśnił byś to dostojniej, lecz chyba jesteś jednym z tych co wolą wykrzyczeć swoje zdanie i naubliżać przy tym innym... PS2. Wiesz nie wszyscy piszący na forach zwracaja uwage na jakieś liczby postów, reputacje itp. Piszą bo chcą a skoro temat jest "Wydarzenia z Berylii" to ja pisze co sie dzieje na serwie z mojego punktu widzenia, bo od tego jest ten temat na forum, żeby wyrażać i wymieniać swoje poglady. |
Cytuj:
Gdybyś czytał cały temat widziałbyś, że nie jestem za kh/ruin/inqiusition. Forum jest do wyrażania swojej opinii, ale jest też PW. Za insulting przepraszam, koniec sprawy, jak coś masz mi do powiedzenia to zapraszam na PW. down@ znowu coś nie wyszło, albo czytać nie potrafisz ze zrozumieniem ;* |
Cytuj:
Wiec ja mysle ze takto moze blokowales twarza wszystkie ciosy gdy go okladali? |
Cytuj:
|
master Petiq
Feb 13 2007, 18:37:11 CETKilled at Level 71 by Sparkin and by Soena. Rhayog nasz ulubiony ziom ;d Feb 13 2007, 18:10:12 CET Killed at Level 79 by Arwyn Shard |
Nareszcie Rhayog padł:)
Ludzie nie bulwersujcie się tak to tylko gra która niszczy wam mózgi /// Squn HAHAHA |
Cytuj:
Lapac sie za mozgi i patrzec czy juz nie sa zniszczone. :baby: A ty sie tak podnicasz jakby rhayog cie ze trzy razy zrookowal. |
Ufff...
Cytuj:
Teoria, teoria..w niej wszystko jest mozliwe. Chora Berylia wciaz zyje ,a zycie toczy sie dalej i madrzy boja sie glupich:) :) ^/_\^ Guapo rojo luna.. |
Rhayog padl i to najwazniejsze :D
i noob na 79 Nie mial blessow o kurwa ^^ Za.Rhayog.com.pl ^.- niech caly swiat ujrzy jego glupote ;O |
Szykuje sie Rekordzik wbitego expa na Beryli Arwyn shard wyruszyl na dl Hell Z Delvinesem :D Ja typuje jakies 4 5 mln juz jest adv ze 124 na 128 co bedzie wieczorem ?:Dalbo jutro rano:D
Pozdro :> |
Arwyn Shard +3,471,382 Najwięcej exp na erig.net.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mat znales demonizer fazi?
Tylko nie pier... ze to ty Guardian... |
Cytuj:
|
mat z kad znasz golden darkoo ,i ciapera?? to sa kolesie odemnie z blokow lol xd napisz mi na priv z kad ich znasz :P z gory thanks :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |