Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Ravuse 12-02-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1261748)
I znowu podopieczni netana random pk robia czyli Nielz, Knight klik, Rus knight i Cendun. Z tego co mowia to chyba nielz kase na pacc zbiera :p. Ofiarami sa 45-55 knighty wiec uciekajta ludzie :D

Nielz mowi kazdemu 50~ levelowi ze ma hunta i ma placic ... bo potrzebuje kasy na expienie swoim drugim charem i btw jacy podopieczni plebsa netana :D

// btw Rev'ico ... na jakim lvl kupiles tego chara ? bo zastanawia mnie ile expa nim wbiles sam

Rev'ico 12-02-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1264168)
Nielz mowi kazdemu 50~ levelowi ze ma hunta i ma placic ... bo potrzebuje kasy na expienie swoim drugim charem i btw jacy podopieczni plebsa netana :D

// btw Rev'ico ... na jakim lvl kupiles tego chara ? bo zastanawia mnie ile expa nim wbiles sam

masz odpowiedz , kupilem chara na 99 levelu 8o ,

Mastermind Toothy 12-02-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lamorack (Post 1264126)
Wow, tez bym chciał miec takiego kumpla-legende, pewnie wiele razy ratował Ci dupe skoro mu tak teraz pomogłeś... Tylko wiesz za dużo to Ty mu nie pomagaj bo ktoś sobie jeszcze pomyśli ze liżesz mu dupe, choć tych i tak pewnie nie braknie. Ciekawy jestem ile osób mu jeszcze pomoglo/pomoze i ile kasy na starcie bedzie miał na rozkrecenie sie.

Najbardziej jednak ciekawi mnie jak za kilka miechow bedzie wygladać berylia... Co zrobi Excail i jego anda, czy polacy wroca na serwer(marzenia) czy co... ahh nie wazne... b

Pzdr all.

Wyjdź, nie wracaj, edytuj posty. Pewnie dostane warna ale musze to napisać- chuj mnie obchodzi i cały ten shit, jest inny sposób pomocy mu- nigdy z nim nie gadałem, może coś kupiłem-jakieś uh czy co, a dupy mu nie liżę, trollu spierdolony. Wyjdź i nie wracaj. Myśl zanim coś napiszesz, bo wyszedłeś właśnie na debila 10 letniego. Tutaj nie ma licznika postów, nie da Ci respektu pisanie masy postów, takim czymś właśnie niszczysz swoją reputację, bo wypisujesz coraz to nowy shit. Powiedz jeszcze, że neta dostałeś na komunię to jebne na cyce totalnie. Jak tu, kurwa, nie kląć jak taki dorwie się do klawiatury ?

21:31 Cavebot script started! Jeśli myślisz to powinieneś wiedzieć teraz jak go wspomogłem. Na forum tibia.com było napisane o niejakim Danielu P V .
@ten "ale ja byc wiesniok" na dole
Jeśli to ironia... nie wyszła Ci. Ta część posta, którą zacytowałeś jest zaadresowana do Lamoracka i nie musisz odpowiadać na takim poziomie jak on.

Amyks 12-02-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy (Post 1264372)
21:31 Cavebot script started! Jeśli myślisz to powinieneś wiedzieć teraz jak go wspomogłem. Na forum tibia.com było napisane o niejakim Danielu P V .

Hmmmm... Blokowales droge do nigo noobcharami gdy expil na cavebocie?
Ahaha, zrozumialem tera respokto dlo mnia. Ja przeporszom zo pisuwnia muja ale ja byc wiesniok. :D

Lamorack 13-02-2007 14:10

Cytuj:

Wyjdź, nie wracaj, edytuj posty. Pewnie dostane warna ale musze to napisać- chuj mnie obchodzi i cały ten shit, jest inny sposób pomocy mu- nigdy z nim nie gadałem, może coś kupiłem-jakieś uh czy co, a dupy mu nie liżę, trollu spierdolony. Wyjdź i nie wracaj. Myśl zanim coś napiszesz, bo wyszedłeś właśnie na debila 10 letniego. Tutaj nie ma licznika postów, nie da Ci respektu pisanie masy postów, takim czymś właśnie niszczysz swoją reputację, bo wypisujesz coraz to nowy shit. Powiedz jeszcze, że neta dostałeś na komunię to jebne na cyce totalnie. Jak tu, kurwa, nie kląć jak taki dorwie się do klawiatury ?

@ten "ale ja byc wiesniok" na dole
Jeśli to ironia... nie wyszła Ci. Ta część posta, którą zacytowałeś jest zaadresowana do Lamoracka i nie musisz odpowiadać na takim poziomie jak on.

Jeśli ktoś ma 10 lat to raczej Ty ja juz dawno skończyłem 10. Piszesz posta w jednym zdaniu, bez oznak ironi a potem masz pretensje że ktoś Cie źle zrozumiał bo nie domyślił się ze tam na forum tibia.com to byłeś Ty, wiec jeśli ktoś powinien edytować posty to własnie Ty. A takim porównywaniem do trola to pokazaleś tylko że jesteś kaleką intelektualą.

Pzdr all.

PS. Grybyś był taki dorosły to pewnie wyjaśnił byś to dostojniej, lecz chyba jesteś jednym z tych co wolą wykrzyczeć swoje zdanie i naubliżać przy tym innym...
PS2. Wiesz nie wszyscy piszący na forach zwracaja uwage na jakieś liczby postów, reputacje itp. Piszą bo chcą a skoro temat jest "Wydarzenia z Berylii" to ja pisze co sie dzieje na serwie z mojego punktu widzenia, bo od tego jest ten temat na forum, żeby wyrażać i wymieniać swoje poglady.

Mastermind Toothy 13-02-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lamorack (Post 1265149)
Jeśli ktoś ma 10 lat to raczej Ty ja juz dawno skończyłem 10. Piszesz posta w jednym zdaniu, bez oznak ironi a potem masz pretensje że ktoś Cie źle zrozumiał bo nie domyślił się ze tam na forum tibia.com to byłeś Ty, wiec jeśli ktoś powinien edytować posty to własnie Ty. A takim porównywaniem do trola to pokazaleś tylko że jesteś kaleką intelektualą.

Nie ja pisałem na forum tibia.com, wystarczy trochę pomyśleć zanim coś się napisze, zrozumieć zdanie.
Gdybyś czytał cały temat widziałbyś, że nie jestem za kh/ruin/inqiusition.
Forum jest do wyrażania swojej opinii, ale jest też PW.
Za insulting przepraszam, koniec sprawy, jak coś masz mi do powiedzenia to zapraszam na PW.

down@
znowu coś nie wyszło, albo czytać nie potrafisz ze zrozumieniem ;*

Amyks 13-02-2007 16:25

Cytuj:

Straszne nie wyszlo mi. ;(
Wiec ja mysle ze takto moze blokowales twarza wszystkie ciosy gdy go okladali?

Majkeloo 13-02-2007 17:33

Cytuj:

Nie szkoda ci kasy na blackd? TA ma podobne funkcje i kosztuje duzo mniej xD

Mat_Tadzik 13-02-2007 20:44

master Petiq
Feb 13 2007, 18:37:11 CETKilled at Level 71 by Sparkin and by Soena.

Rhayog nasz ulubiony ziom ;d
Feb 13 2007, 18:10:12 CET Killed at Level 79 by Arwyn Shard

Squn 13-02-2007 21:19

Nareszcie Rhayog padł:)
Ludzie nie bulwersujcie się tak to tylko gra która niszczy wam mózgi
///
Squn
HAHAHA

Amyks 14-02-2007 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Squn (Post 1266173)
Nareszcie Rhayog padł:)
Ludzie nie bulwersujcie się tak to tylko gra która niszczy wam mózgi
///
Squn
HAHAHA

Straszneeee
Lapac sie za mozgi i patrzec czy juz nie sa zniszczone. :baby:
A ty sie tak podnicasz jakby rhayog cie ze trzy razy zrookowal.

Rybkin 15-02-2007 14:30

Ufff...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1266972)
Straszneeee
Lapac sie za mozgi i patrzec czy juz nie sa zniszczone. :baby:
A ty sie tak podnicasz jakby rhayog cie ze trzy razy zrookowal.

Rhayog zrokowal Squna...:D :D to swietny zart, najlepszy jaki ostatnio slyszalem:) ;( :) ;
Teoria, teoria..w niej wszystko jest mozliwe.
Chora Berylia wciaz zyje ,a zycie toczy sie dalej i madrzy boja sie glupich:) :)
^/_\^

Guapo rojo luna..

Patrick II 16-02-2007 14:30

Rhayog padl i to najwazniejsze :D

i noob na 79 Nie mial blessow o kurwa ^^

Za.Rhayog.com.pl

^.- niech caly swiat ujrzy jego glupote ;O

Gemaro 16-02-2007 16:11

Szykuje sie Rekordzik wbitego expa na Beryli Arwyn shard wyruszyl na dl Hell Z Delvinesem :D Ja typuje jakies 4 5 mln juz jest adv ze 124 na 128 co bedzie wieczorem ?:Dalbo jutro rano:D

Pozdro :>

Mastermind Toothy 17-02-2007 14:13

Arwyn Shard +3,471,382 Najwięcej exp na erig.net.

Rev'ico 17-02-2007 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy (Post 1273288)
Arwyn Shard +3,471,382 Najwięcej exp na erig.net.

najsssssssssssssssssssssssss xd

Mat_Tadzik 17-02-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1273337)
najsssssssssssssssssssssssss xd

Kiedy sie wydarzy to co mowiłes ze trzeba czekac?:D

Ralvin 18-02-2007 10:09

Mat znales demonizer fazi?

Tylko nie pier... ze to ty Guardian...

Mastermind Toothy 18-02-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ralvin (Post 1274946)
Mat znales demonizer fazi?

Tylko nie pier... ze to ty Guardian...

To ja będę pier... że to Guardian.

Rev'ico 18-02-2007 13:45

mat z kad znasz golden darkoo ,i ciapera?? to sa kolesie odemnie z blokow lol xd napisz mi na priv z kad ich znasz :P z gory thanks :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.