![]() |
@up
Akurat przy strzale Adebayora gówno miał do powiedzenia, trochę szczęścia i by było 1:0 dla Arsenalu. |
Cytuj:
|
:o, może się skusze ^^
|
No to pierwsza seria MŚ w lotach za nami...
Myślę, że wygra Romoeren, choć liczę na Schlierenzauera i Małysza. Koch moim zdaniem nie wytrzyma i zawali któryś ze skoków. |
Morgenstern zaczyna mnie wkurw*** ciagle sie pcha do kamery najpierw biegnie z gratulacjami do kocha a potem stoi z nim na miejscu dla lidera i wali te glupie minki swoje X(
|
Przyznam, nie doceniłem Kocha to 221m robi wrażenie, aczkolwiek musi oddać jeszcze 2 równe skoki.
|
Cytuj:
|
Kolporter Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 troche to niespodzianka, bo sadzilem ze wisla po ostatnich transferach bez problemu wygra, ale jak widac nie docenilem korony ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kolejna kontuzja w Arsenalu. Tym razem Eduardo lol
|
@up
Nie oglądałem, ale z tego co słyszałem to poważne... Cytuj:
Denerwują mnie komentarze kibiców innych drużyn typu: "Hurra! Będzie łatwiej wygrać". Nie ma się z czego cieszyć... |
Dawno się tu nie udzielałem, a ja już jest temat o Lidze Mistrzów, to jestem w wielkim szoku po wygranej Liverpool'u nad Inter'em. Szczerze myślałem nad porażką, ew. remisem. No, ale wygrana ważna. Może w końcu odblokują się w lidze? Zobaczymy za 1h w meczu z Middlesbrough.
|
|
@2up: Też mnie zaskoczyli. Dziwne, że Rafa Benitez stwierdził, że łatwiej mu w LM Inter ogrywać niż grać z średniaczkami w lidze xd No, ale została Wam tylko walka o 4te miejsce, bo nie sądzę, że dogonicie pierwszą trójkę.
@Ulrith: W sumie to nie chciałbym aby taka kontuzja w Manyoo była, ale nie powiem, że mi szczególnie smutno z powodu Eduardo. Kontuzje to część footballu. Aktualnie to Arsenal ma co do tego pecha, ale to oczywiste, że przyjdzie czas na inne drużyny. Tymczasem Arsenal już 1:1. @edit: Omagad, niezłe te fotki ; o |
Cytuj:
|
Tajemnicą Interu jest to, że oni nigdy nie byli i nie są drużyną na LM. I bardzo dobrze. Są pogłoski, że sędziowie im nie pomagali, a nie jak w Serie A, ale o tym nie mam zamiaru dyskutować :P
Przykra sprawa z Eduardo, trafi się jakiś angielski idiota i potem są efekty... |
Cytuj:
|
Ciężko stwierdzić, gdyż jak narazie widzę powtórkę z jednej strony, ale wydaje mi się, że nie było to z premedytacją 'żeby uszkodzić Eduardo'.
|
To Arsenal już 2:1 prowadzi. Walcott się popisał.
PS. Eduardo ma złamaną nogę :( |
No i niestety Arsenal wygrał. A zrobili mi nadzieje w pierwszej połowie ;s
|
Cytuj:
|
Ahueahua <3 :D
|
\o\ \o/ /o/
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic: No cóż, 6 min. i tragedia Eduardo. A za dwa dni ma 25 urodziny... Potem Walcott i mamy 2:2. A końcówka ? Clichy...co on sobie wyobrażał... No cóż, i tak jesteśmy liderem... |
Kutafonierzy grajac w przewadze liczebnej praktycznie przez caly mecz nie potrafia wygrac z co najwyzej przecietnym Birmingham. Hueueueue. =D
A Taylorowi gratuluje swietnej interwencji. A przynajmniej jej efektow (i bynajmniej nie o kartke mi chodzi). =D edit: obrazki z tego wslizgu - po prostu futbolowy orgazm. @down: E tam szkoda. =P |
No cóż szkoda Eduardo, ale przecież wiemy, że taki sport, kontuzje są na porządku dziennym.
@edit Wiesz Slay, nie przepadam za Arsenalem, ale Eduardo traktuje jako człowieka, a nie jako zawodnika i po całości mu współczuje. |
Yoszek, coś Ty taki nerwowy? ^^"
|
No i Slay w końcu osiągnął to, co chciał ;P
|
Schlierenzauer mistrzem świata w lotach! Bardzo się cieszę, miałem nadzieję, że to właśnie on wygra. :)
|
Cytuj:
no tak, moj blad. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(edit: pisze sie 'tĘ', a nie 'tĄ') Cytuj:
A jesli nie widzisz, czego dotyczy moje ironizowanie, to swiadczy tylko o Twojej impotencji umyslowej. |
@Rukahs
A Tobie proponuję pouczyć się nieco podstaw języka polskiego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
NMSP, Marduk mi swiadkiem. =P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |