![]() |
To o Jerolku nie bylo pisane przezemnie :)
Cytuj:
Aug 02 2007, 14:16:17 CEST Killed Kapek Aurea at Level 89 ok |
To przez kogo ? Na forum też sharujesz konto :D ?
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=2887 No nic wyedytowałeś posta ale to co cytuje odnosi się akurat do tego edytowanego posta więc nie pierdol. Zacytuje tutaj jeszcze raz jak by ktoś nie chciał szukać. I teraz tylko na idiotę wychodzisz no, ale nadal jesteś pr0 i coś tam zrobisz. Cytuj:
Cytuj:
Jak tacy ludzie "mają" coś zrobić na Aurea to ja już wole Riksera i jego gildie chociaż nie gram w tibie. Bo ty tylko umiesz obiecywać jak nas kochany Kaczygród. |
@ Sesef
Że też masz siłę przepychać się z tymi ziomkami ;) Tak, w ogóle może mi ktoś wytłumaczyć po co ludzie robią tego typu posty na forum http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1809004 ?? Czy liczą, że ktoś im napisze "urzekła mnie twoja historia" czy coś w tym stylu ? Kurde, dead jest dead i koniec nie ma sie co rozpisywać, a tu wszyscy pytaja o "reason". Ciekawe czy jak graja w CS'a to czy pytają o reason "headshot'a"? Macie jakieś ciekawe pomysły? Najlepsze zostaną nagrodzone leather bootsami. |
Cytuj:
Ostatnio siedziałem z kumplami z L2 na TS i tam jakieś typy w wolfa grały i tekst "Kurwa mać headshot i to do tego w głowę" |
Cytuj:
Niech żyje inteligencja i znajomość języków obcych, to jeszcze lepsze niż koleś który na trade channel pisal "Buy miody(honey combs)" Ale co do języka angielskiego to jestem pod ogromnym wrażeniem szwedów, bo reprezentują sobą całkiem niezły poziom, w przeciwieństwie do naszych KOZAKÓW z Polski :) |
Cytuj:
GZ AHOROL :P Probowal mi spery ukrasc :( |
Cytuj:
Kojak, nie wymigasz się... przyznaj się, że poprostu puszczasz słowa na wiatr i tyle :( |
Cytuj:
|
@kojak~
znawca aurea hhaha ludzie jestes taki pojebany na tym forum :| bb |
Cytuj:
Cromak co twój 2 post to podniecanie się jaki 'Ty ' jesteś dobry w L2 .. |
@elom
Ty tego nie możesz raczej o żadnej grze powiedzieć :*:( :baby::baby::baby:8o:D |
Cytuj:
Tak na marginesie ostatni post który odnosił się do L2 jest w "Fakty z Aurea" i między tymi postawi napisałem 9 innych w dziale Aurea. Co ty masz z matmy?? @Lorentino co prawda to prawda :) |
Sesef po ch*** sie zniżasz do poziomu matoła, który właśnie idzie do gimnazjum i trzeba mu jakiś outfit mundurkowy dobrać ;D
|
Elom, jesteś żałosny.... Czepiasz sie Sesef'a nie wiedzieć czemu, nie żebym go znał czy lubił ale ty to po prostu jak polityk Prawa i Sprawiedliwości cały czas swoje i swoje, że gówno jest smaczne i pachnie jak najnowszy Christian Dior, a że Platforma Obywatelska jest do dupy.
Ogranicz swoją działalność na tym forum, bo im więcej twoich postów tym bliżej do zamknięcia działu o Aurea8o Dziwie się, że pozwolili Tobie grać dalej i wbić ten 108lvl czy który tam masz. |
Cytuj:
|
Ehh i coś Elom się zamknął. Przyszła era na na innego bohatera (kojak).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kto CI kurwa powiedział że nie miałem Aola? rzal.pl |
@HACKED:]
a po Elomie nie znudzilo sie wam jezdzic? Dajcie sobie spokoj bo zachowujecie sie jak forumowe Trolle |
Tak tak ;] koniec tematu o Elomie. O FRA sie nie gada
|
Cytuj:
A to niby co? I wiecej szacunku do starszych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No co ty, nie wiesz jak ładnie k legi wyglądają w domku ;O ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lepiej k legsy i g arm niz nic ;]
|
A ty akurat wiesz co myśli Rikser. Stary przerażasz mnie proponuje zostaw forum w spokoju leć lizać dupsko romowi bo to najlepiej Ci wychodzi
|
Cytuj:
|
Wodz sie nie odzywa cos. Mistrzu czemu sprzedajesz postac?
|
Tylkod ebil by kupil ta postac jeszcze sa dwa listy bodajze:)
|
Zamknijcie juz sobie pyski zrobilo sie to nudne :> Wiem ze stanie w pz'cie jest takie nudzace ale nikt was nie zmusza do robienia jakis poje**** postow ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Egzekutorrr Elom ofc |
Jakos nie zaluje ze to zrobilem ;>
Chociaz moge sobie spokojnie epxic ;p |
Cytuj:
|
Jestescie tacy jak Aries napisal.......
Niestety nie wiem co to jest :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52. |