![]() |
Shay mi napisal ze mam hunta od texel : < a kto to taki ? tata fardela czy kto do chu** ?
|
@up.
Ogarnij. |
@Lisu - Dzieki temu sie poznalismy :) pamietam ze najpierw poznalem twojego brata::P byl chory i na antybiotykach caly miech lezal w wyrze:P Dowiedzialem sie dzieki Anumowi ,ze jest z LDZ. Pamietam na poczatku nie chcial ze mna gadac i wyzywal od retardow :* ... Tak to sie zaczelo a skonczylo w Cottonie i na grzybach xXD
|
Kuchin - do Ciebie jednynego z tej całej bandy kretynów olorionów neztasów i krealetów miałem trochę szacunku; nie niszcz tego i nie sprowadzaj się do ich poziomiu.
|
hehehe
Cytuj:
|
szit ever mnie nie szanuje robie quit tibia i delete char chbya ;\\\\
|
na mily Bog, Neztas to pedal kazdemu duuuuupy daaaaaa
@ Viffarn http://img206.imageshack.us/img206/3851/viffaz9.th.jpg |
@Elevarm
dostosowuje sie do poziomu rozmowcy, inaczej sie nie da bo inaczej nie zrozumieja.... nie rozumiem was zal bongo; wyzywanie od psow, lizodupy i jechanie po rodzinie, po co to? w tym momencie pokazujecie po sobie jakimi jestescie ludzmi naprawde.... wiem jak wyglada teraz wasza walka i zawsze bende 1 krok przed wami, tak jak ostatnio ;) |
Dzis zawiesili tibie ,a z tego powodu by ludzie mieli ciekawe zajecie ,podczas oczekiwania. Murat , fehrat i huxy zaspiewali piosenke w miejscu pracy :)
http://pl.youtube.com/watch?v=TCBSqYOZzPM |
Cytuj:
To samo można zrobić z bongosami, pomyśl do czego byli by zdolni gdyby przestali bezsensownie na pier da lać sdkami (co do pewnego momentu im pomaga w ściśganiu tych 80-90 leveli), a zaczeli się zgrywać tak, jak jeszcze nikt do tej pory na tym servie;> Pozdro dla kumatych |
Kuchin ładnie wczoraj mnie na*******ałeś :PP lecz gdy dobiegłem do swojego teamu to odpuściłeś :P Potem hardcore z miatogim i gunnar vikingiem zaczołem za nimi biec a później okazało się że jestem sam ale cóż mając 25 kina zdołałem uciekać przez 5 minut :P później kick i dead gdy zostało 6 uhów ale i tak bym padł więc niema co rozpaczać.
Ale to tak na boku tematu :D Feav cóż zgranie mamy słabe i o tym niestety wiem... trzeba będzie przeprowadzić selekcje w bongo gdyż jak widzę kilku ludzi wogule nie rozumi co się do nich mówi/pisze (niepotrzebne też czytać). @Kuchin Po go wyzywacie lepiej wam będzie jak go wyzwiecie na forum ?? mi będzie lepiej jak go ubije na tibi :D niewiem jak wam zamiast pisać te pierdoły zbierajcie kase na sd lub idzcie se kogoś zabić |
Cytuj:
"taki cfaniak psie to mogles podbic w trapa i ciekawe co bys zrobil a nie uciekales jak jakas lajza psie" HAHAHAHA to chodz, wejdz w trapa gdzie ma Cie bic iles tam osob... hahahahaha chyba jego celem bylo nie zginiecie nie? Ps. Berger <333 ;D Ps 2. Grzyby rox hahahahaha :D:D <33 |
no ja tam nie wiem jaki mial cel ;p;p ale lepiej by bylo i to dla Niego jakby wszedl w tego trapa ;p :evul:
|
Cytuj:
|
Drogi Kuchinie...
Twierdzisz ze już zawsze będziesz "Krok do przodu" tylko widzisz my zrobiliśmy już parę kilometrów zanim ty nauczyłeś sie chodzić... Jesteś jak zatwardzenie... Albo masz Xenne albo Przesrane. POZDRO |
Cytuj:
@Radek zrob cos z tymi neztazami etc bo az zal |
Cytuj:
Pierwsze mądre zdanie jakie napisałeś na tym forum. Szczere gratulacje !!!111 |
[CHAR]Shurak[/CHAR]
Dec 05 2007, 19:53:51 CET Killed at Level 145 by Himura Knight'Shade Nawet sie nie uhał :| Hacq? |
Cytuj:
|
@Vrell hunta u shaya sam sobie wywalczylem bo sam mu powiedzialem zeby wszedl i zobaczyl gdzie na vencie siedze : )
co do gunnara to to juz pewnie jest 5 owner, zreszta tak jak w przypadku princess~ i barthosy ... inv sobie widze masowo chary kupuje na wojne ;d |
Dzis peking byl bardzo fajny
Bongo kosilo ludzi jak zyto kombajny sdkow bardzo malo sie sypalo ale za to loota bylo nie malo mamy teraz ladne cenne rzeczy chyba nikt nie zaprzeczy sprzedamy je i kupimy sdki i zasiejemy jeszcze wiecej sieki dziekujemy wszystkim ktorzy popadali mysle ze z nas juz nie beda sie smiali joł;D panowie 70k~ na +! |
Cytuj:
edit; Guild Left You have left the guild. |
bongo bongo co przeplata
troche mass logow,troche w kopalniatach combo sd na RZYDA wala i od tego H lvle padaja chodz niektorzy mysla ze dadza rade czesta gryza ziemie przez ta parade ladne loty nieraz spadaja bo sie pikowane nuupki nie uhaja ! albo jak naprzyklad rl Neztasa woli uciec na dwarfy i zginac niz wejsc w trapa ! kuchin kuchin kiedys sie przeliczysz bo szarzujesz jak kangur w dziczy jeden raz ci sie udalo i co sie cieszysz ty palo ! Ludzie ludzie dawac loty bo czeba kupic uhy,sd,mf a jak nie to beda klopoty!! Fajny Freestyl ?plsss powiedzcie ze tak !! plssss :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Torca w Arc nono magia i armor -10 morale -18 fragi dla Invi+5 czy ile ich tam weszlo;p 23:43 Vaspari [14]: beda 23:43 Vaspari [14]: sprawdzac 23:43 Vaspari [14]: czy min niema 2 3:43 Vaspari [14]: na ob |
Arcanium ćwiczy przed OB:
http://youtube.com/watch?v=97lxvrKC-nI Invincible mają imprezę: http://youtube.com/watch?v=OIc4VHxU7iM (Mewtu ten z siekierką, a Vincento Vampire popisuje się solówką na skrzypcach) |
Hahahahahahahahahahahahhahaha Spanisz Team Po Mnie Wpadl Na Bb Wyspe Ahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahaha S*******am Do Czeczenii Hahahahahahahaha Xdddddd
|
kuchin pned
|
Invited Characters
Name Invitation Date Jarodinho Dec 05 2007 lol;w15p;52;1p54;21pp5p2;5pt547p;ppp |
looooooooool jaro w arc... haahahahaha koniec świata?
bo zaprawde powiadam wam, nie jeden juz do nich dołaczyl, lecz nikt z nich nie mial tyle sianka w głowie co jaro, facet co sie smyra po rowie HAIL ARKANJUM !:cup: (whos next? moze shelion'a invitną ;d;d;d;d) |
and if it made your day
i just have to say it made mine aswell nie byłbym soba jakbym nie walnal srogiego poezjosza |
Wise men listen and laugh while fools talk.
|
Cytuj:
a ty gruhard zamknij ryj smieciu |
Gruhard kłamczuchu nie umiesz się przyznać nawet że kupiłeś postać?
|
Cytuj:
Nie znacie go juz/jeszcze , wiec nie udzielac sie :) Jaro <3 |
forlann, feav
word ;d |
Wy lepiej popatrzcie kogo zaprosiliscie do inv, i wtedy gadajcie
|
przynajmniej wreszcie moze cos sie bardziej ozywi chociaz lepsze te pojedyncze fragi niz zadne
|
[CHAR]Mimm[/CHAR]:
Dec 06 2007, 19:56:04 CET Killed at Level 144 by Don Toro and by Jeriel Zulok |
lol...... xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |