Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

skuug 15-08-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruku18 (Post 2229846)
Widzisz, a wcale nie chodzilo mi o to zeby było smutne ;p bardziej smieszne ;)

smieszne tez nie jest ;]

ameryki nie odkryłeś, nie tylko vu robi pa

Zioomz 15-08-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruku18 (Post 2229835)
Aug 15 2008, 07:15:25 CEST Killed at Level ** by Redeo

LOL niewiedziałem ze VU jest az takie biedne zeby robic PA na 40 lvlach.

Dostałem paymenta 10k xD

Nie wiem po co Ci te gwiazdki powiedz odrazu ze jestes Zaglebiesc...

kruku18 15-08-2008 19:11

w00w! Jak na to wpadłeś?? Gz.

Sck 16-08-2008 13:26

Redeo juz nic nie zrobi...

PS: Dziekuje za jego pieniadze i itemy :c Niech zbiera na drugi payment, tym razem pogra moze xD

Nebulafighter 16-08-2008 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kazimierz_Tchorzliwy (Post 2227605)
Wtedy jak nie będzie szwedów i 60% waszych sorców. Inaczej nie chcemy.

Widac ze jak bozia mozg rozdawala to stales o cos innego, zalosna banda szczeniakow z scka na czele, Pokazcie mi akcja na ktorej chociaz raz vu mialo 40(50?) osob? Wy macie tyle na kazdej akcji, sck jestes tak beznadziejnym komanderem ze szwedzi musza wami dowodzic poprostu banda zerwocu ktora nie ptrafi garc swoimi charami, szwedzi biegaja na waszych charach,a main ownerzy na noob charach biegaja, pozdro pocwiczcie i w ogole elo lamusy

BOtter 17-08-2008 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2231693)
Widac ze jak bozia mozg rozdawala to stales o cos innego, zalosna banda szczeniakow z scka na czele, Pokazcie mi akcja na ktorej chociaz raz vu mialo 40(50?) osob? Wy macie tyle na kazdej akcji, sck jestes tak beznadziejnym komanderem ze szwedzi musza wami dowodzic poprostu banda zerwocu ktora nie ptrafi garc swoimi charami, szwedzi biegaja na waszych charach,a main ownerzy na noob charach biegaja, pozdro pocwiczcie i w ogole elo lamusy

Czyli rzeczywiście mają na to wyjebane :confused:

Sck 17-08-2008 03:18

Cytuj:

'ok', ide plakac

Kazimierz_Tchorzliwy 17-08-2008 04:52

Cytuj:

Kolego, ja jestem po twojej stronie. Po 40-50 osób mamy na każdym openie, wiec to jest fakt, oni mają trochę wiecej, ale nie ma co się dziwić jak Phoenix biegał po nocach i bohy z ludzi ściągał, że nas nebula nie lubi. Muszę z Phoenixem pogadac, żeby takiego PA nie robił. Chociaż w sumie, skąd wtedy weźmiemy na blessy? Cholera, jak sam widzisz rola komandera najlepszej gildii na Nebuli wcale nie jest taka prosta. I tak dla twojej informacji sam chciałem Szwedów załatwić, ale kilku gości stanowczo mi to odradziło, w sumie jak Nodois czy Wina Romex ledwo po polsku potrafią mówić, to wymaganie od nich by nauczyli się słuchać dowództwa po angielsku byłoby ostatnim gwoździem do trumny naszej gildii. Oni biegaja na noobcharach? Podaj mi przynajmniej 3 nicki noobcharów na ktorych biegali ci co dali passy szwedom? Nawet nasz szpieg w VO nie był w stanie potwierdzić takiej informacji, więc co ty za herezje prawisz.

I tak wygramy, co z tego, ze Redeo sie dziś wypłacił, że od tygodnia nie zrobiliśmy nic, a oni expią - to my jesteśmy VIRIBOTUS UNITIS i to my zwyciężymy.

Nebulafighter 18-08-2008 02:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kazimierz_Tchorzliwy (Post 2231884)
Kolego, ja jestem po twojej stronie. Po 40-50 osób mamy na każdym openie, wiec to jest fakt, oni mają trochę wiecej, ale nie ma co się dziwić jak Phoenix biegał po nocach i bohy z ludzi ściągał, że nas nebula nie lubi. Muszę z Phoenixem pogadac, żeby takiego PA nie robił. Chociaż w sumie, skąd wtedy weźmiemy na blessy? Cholera, jak sam widzisz rola komandera najlepszej gildii na Nebuli wcale nie jest taka prosta. I tak dla twojej informacji sam chciałem Szwedów załatwić, ale kilku gości stanowczo mi to odradziło, w sumie jak Nodois czy Wina Romex ledwo po polsku potrafią mówić, to wymaganie od nich by nauczyli się słuchać dowództwa po angielsku byłoby ostatnim gwoździem do trumny naszej gildii. Oni biegaja na noobcharach? Podaj mi przynajmniej 3 nicki noobcharów na ktorych biegali ci co dali passy szwedom? Nawet nasz szpieg w VO nie był w stanie potwierdzić takiej informacji, więc co ty za herezje prawisz.

I tak wygramy, co z tego, ze Redeo sie dziś wypłacił, że od tygodnia nie zrobiliśmy nic, a oni expią - to my jesteśmy VIRIBOTUS UNITIS i to my zwyciężymy.

To jest wlasnie wszystko na co stac vo, banda dzieciakow ktorap otarfi sie podszywac pod innych ludzi, napinac na forum i udawac ze sa fajni, a no i oczywiscie oni nie sa no liferami. bo przeciez sck wyszedl ostatni raz z domu 3 meichy temu jak robil kurs na prawo jazdy, ile juz podejsc miales?
Zbiorowisko wiesniakow, grubasow(pozdro kolecek xendosa), przyglupow i innego gowna z calego serva ktora lasnuje sie jacy to oni sa elo i w ogole, no oczywiscie nie zpaomnialem o waszych forum trolach wiszra cybe anth elaney i inne gowna ktore mysla ze maja najlepsze pvp w tibi a oddaja passy do swoich charow ludzom z innych serverow, nie dziwie sie ze nikt z vu nie dyskutuje z wami na forum, bo nie ma sensu znizac sie do poziomu takiego gowna jak wy, pozdrawiam dzieciaki

Maksym89 18-08-2008 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2233125)
To jest wlasnie wszystko na co stac vo, banda dzieciakow ktorap otarfi sie podszywac pod innych ludzi, napinac na forum i udawac ze sa fajni, a no i oczywiscie oni nie sa no liferami. bo przeciez sck wyszedl ostatni raz z domu 3 meichy temu jak robil kurs na prawo jazdy, ile juz podejsc miales?
Zbiorowisko wiesniakow, grubasow(pozdro kolecek xendosa), przyglupow i innego gowna z calego serva ktora lasnuje sie jacy to oni sa elo i w ogole, no oczywiscie nie zpaomnialem o waszych forum trolach wiszra cybe anth elaney i inne gowna ktore mysla ze maja najlepsze pvp w tibi a oddaja passy do swoich charow ludzom z innych serverow, nie dziwie sie ze nikt z vu nie dyskutuje z wami na forum, bo nie ma sensu znizac sie do poziomu takiego gowna jak wy, pozdrawiam dzieciaki

Tak wiem przegrana boli :(

Ty jesteś zajebisty , ty nie podszywasz się pod innych , ty nie spamujesz forum idiotycznymi postami i ty nie oddajesz passow Azurze...

Tak zgadzam się z tobą VO to cioty xD

Sck 18-08-2008 11:03

Cytuj:

Nie no bez przesady, w czerwcu mialem zakonczenie roku to poszedlem :/

Bosy_Wiesniak 18-08-2008 12:10

Cytuj:

Naprawde musisz sie zle czuc przegrywajac wojne z kims takim jak my...

skuug 18-08-2008 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2233398)
Marchewka!

Cytuj:

banda dzieciakow ktorap otarfi sie podszywac pod innych ludzi, napinac na forum

powiedzial ten co sie nie napina_/

Sarin 18-08-2008 12:35

Cytuj:

Ej siemka.
Sory, ale nie jestem z VO to po pierwsze. Po drugie nie pierdol, ze nie dyskutuja bo nie chce im sie z nami gadac. Nie gadaja bo nie umieja. Proste, nie? To ty jestes predzej trollem bo masz tu wiecej postow napisanych ode mnie i jestem pewien, ze na tibia.com tez piszesz, jestes albo ten 30 druid, ktory spamuje kazdy temat albo inny hói. I nawet sie boisz przedstawic, zeby sie z ciebie nie wysmiewali pozniej nie?; > Tak jak omega wbila sie do nas na vt, kazdy cwaniak powyzywac umial, ale juz sie nie przedstawil. Czesc.

/troll

Adikeen 18-08-2008 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 2229404)
Co do expienia, to nie mowcie mi tu o RL, skoro wasi przed wojną też ostro expili. Prawda jest taka, ze to nie expienie na pewno dobrze wam nie wychodzi. Mówicie "co za roznica czy ktos wbije pare leveli", w takim razie pogadamy jak 60-70 magowie z VO powbijają 90+. Poza tym Tana wbił 20 leveli przez wojne około, podobnie Stonecutter, Xaemus też z 5-6 wbił, Calh też coś koło 20 wbił, Wolgler 8, Knaak 10, Masa z 20, takich przykładów jest od groma i można by wymieniac do rana.

W wojnie bezposrednio udzialu nie biore, ale opisuje to co widze.

Tak bilismy lvle, ale czesci sie odechcialo... np. mi sie znudzilo expienie po 1.5 miesiaca pgowania :(
Widac to po tym ze spedzilem polowe swojego zywota w pz :) i sie tego nie wstydze...
Jednak wole sie bic niz expic :D
Lepiej isc sie bic albo jakiegos questa zrobic.. bo expienie nudne sie staje po jakims czasie... patrz ja, tana, celandia, tert i wiele innych z VO :)

Seredo 19-08-2008 00:10

Hidek witaj w nowej low lvlowej wojnie xD

Lovah 19-08-2008 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2234360)
Hidek witaj w nowej low lvlowej wojnie xD

Mam nadzieje, że będzie jakiś open battle.

Sarin 19-08-2008 01:10

Nie bedzie opena.

Maksym89 19-08-2008 01:16

Opena nie bedzie , Kazikowi wypadła grypa.

Seredo 19-08-2008 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 2234418)
Mam nadzieje, że będzie jakiś open battle.

jak zwerbujemy więcej sorkow i druidów. Narazie musicie się zadowolić snejkami

Lovah 19-08-2008 01:43

Może na razie zajmijcie sie tą ekipą co macie, bo paru już nam oferowało szpiegowanie za wolność ;;

JaSprite 19-08-2008 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adikeen (Post 2233765)
Tak bilismy lvle, ale czesci sie odechcialo... np. mi sie znudzilo expienie po 1.5 miesiaca pgowania :(
Widac to po tym ze spedzilem polowe swojego zywota w pz :) i sie tego nie wstydze...
Jednak wole sie bic niz expic :D
Lepiej isc sie bic albo jakiegos questa zrobic.. bo expienie nudne sie staje po jakims czasie... patrz ja, tana, celandia, tert i wiele innych z VO :)

Mi tez expienie sie znudzilo ;> mysle sobie a co mi tam pojde jako noob char xD iBum xD

Mietek919 20-08-2008 00:07

Nie zawsze się wygrywa.

Sushirs 20-08-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mietek919 (Post 2235810)
Nie zawsze się wygrywa.

Archer of Fear [154]: Rzycie

Sushirs 20-08-2008 01:42

vu nie daje rady ze musi dawac commanderowanie dl Furory ?

DLACZEGO DAJECIE CHARY DLA FURORY ? co sami nie umiecie ?

jechaliscie po VO ze dawali chary dla swe, teraz oni bd jechac po was bardziej,
easy.

zal pyLY

Thunderbolt 20-08-2008 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sushirs (Post 2235959)

easy.

zal pyLY

VU pomagaja Polacy, a VO - szwedory, bashuntery i inne.

Safe 20-08-2008 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sushirs (Post 2235959)

easy.

zal pyLY

nie ponizaj nas, do poziomu vu, bo hunta wylapiesz :)

Sushirs 20-08-2008 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2235970)
nie ponizaj nas, do poziomu vu, bo hunta wylapiesz :)

po 1: nie ponizam nikogo tylko stwierdzam fakt
po 2: nie wnikam w pixele
po 3: Thunderbolt - co za roznica czy szwedzi czy polacy, wazne ze na charze nie graja "orgnial memberzy"

pozdro

Lovah 20-08-2008 02:07

Nie wiem co za gość grał na Phoenixie, ale zabił na UJ mojego noobchara + jeszcze jakiegos kolesia, jak to był Katrila, to cała ta legenda o jego pvp idzie w ch*j. Potem jeszcze zabił mnie Honusu (102 RP) też na UJ. Niezłe frajerzyny.

Najsmieszniejsze jest jednak to, ze pare dni wczesniej flame'y "BO WY DAJECIE HARY DLA SFE I DLATEGO PSHEGRYWAMY, NO MY SIE HCEMY BAWIĆ I NIE DAJEMY NIKOMU HARUW NOOBY. HAIL VU", a dzisiaj na wszystkich charach VU biegały jakies polaczki z furory. Żeby wyjśc na opena Viribusy potrzebują cały skład oprócz kilku osób (Vura, Silver, Kazikowy, Tinti, Sfoqs i chyba jeszcze Winy brakło), tydzień ogarniać bota u każdego + furora musi grac na 80% charow. Cała prawda o tej gildii.

Thunderbolt 20-08-2008 02:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 2235979)
Nie wiem co za gość grał na Phoenixie, ale zabił na UJ mojego noobchara + jeszcze jakiegos kolesia, jak to był Katrila, to cała ta legenda o jego pvp idzie w ch*j. Potem jeszcze zabił mnie Honusu (102 RP) też na UJ. Niezłe frajerzyny.

Najsmieszniejsze jest jednak to, ze pare dni wczesniej flame'y "BO WY DAJECIE HARY DLA SFE I DLATEGO PSHEGRYWAMY, NO MY SIE HCEMY BAWIĆ I NIE DAJEMY NIKOMU HARUW NOOBY. HAIL VU", a dzisiaj na wszystkich charach VU biegały jakies polaczki z furory. Żeby wyjśc na opena Viribusy potrzebują cały skład oprócz kilku osób (Vura, Silver, Kazikowy, Tinti, Sfoqs i chyba jeszcze Winy brakło), tydzień ogarniać bota u każdego + furora musi grac na 80% charow. Cała prawda o tej gildii.

Gowno wiesz, gowno widziales i tak samo ci naimie. Na phoenixie gral wlasciciel, nie wiem czy obecnosc Furory wynosila 10%. pozdro

Lovah 20-08-2008 02:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2235988)
Gowno wiesz, gowno widziales i tak samo ci naimie. Na phoenixie gral wlasciciel, nie wiem czy obecnosc Furory wynosila 10%. pozdro

Troche wiem, w PZcie byłem, Viribus widziałem i Hidek mi na imie.

A co do phoenixa, to patrz na post Czersi'ego.

Safe 20-08-2008 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 2235979)

Silvera,Kazia,Tintiego,Sfoqsa(?) i kilku innych nie zobaczymy juz niestety na zadnym battlu, z tego co szlyszalem... jezlei to prawda, to naprawde, zadziwili mnie, ze potrafili postawic na swoim i odejsc, a nie podporzadkowywac sie doa phoenixa, dla mnie sa tak naprawde wygranymi jezlei to zrobili i po czesci zwracam im honor.
Co do opena, prawda jest taka, ze oni szykowali sie od tygodnia, nie chce tutaj wychodzic na wiribósa i wymieniac po koleji, ze mieli noob chary, ze furora na nich grala, ze zup[a byla zaslona itd. no ale napewno mieli full sklad (Ci co mieli byc, byli) + noob chary z furory/aldory. Trudno, my nie placzemy, VU wiecej starcilo niz zyskalo, my na blessy mamy + lvle odrobimy, wynik byl 15;10 wiec biorac pod uwage, to, ze od nas nie bylo bardzo duzej ilosci osob (typu magus,tert,xaem,brave) itd i, ze vu mialo wszytsko przygotowane nei wyszlo tak zle. Do tego jezeli vu starcilo kazika,silvera to na walki na nebuli mozemy liczyc co tydzien - jak bedzie furora, full sklad, a jak wiadomo furora ma swoj swiat+aldore+kyre i kilka innych. Podsumowywujac, z VU tylko Kuba,Kazik mogli ogarnac ten chlew jakim jest zbieranina, ktora odziedziczyla nazwe "Viribus Unitis".
Sami sobie nawazyliscie piwa, teraz musicie je wypic.

Lovah 20-08-2008 02:35

@up
Ano, też tak słyszałem z Kazikiem, Tintim, Sfoqsem i Silverem. Z resztą trudno sie nie zgodzic, z perspektywy osoby niewalczacej musze ci przyznac racje. Dziś wszyscy ci, ktorzy pisali, ze VO ma 50 osób na kazdym openie, ze VO daje passy szwedom, powinni popatrzec na VU, ktore robi dokladnie to samo.

Frags done by VO, jak sie komus chce liczyc te dla VU to niech to zrobi ;p

Nimrais
Aug 19 2008, 22:42:26 CEST Killed at Level 96 by Riverato
and by Vaphoor

Sztama
Aug 19 2008, 22:44:40 CEST Killed at Level 104 by Inspyk

Yugimu
Aug 19 2008, 22:39:57 CEST Killed at Level 94 by Rider Eddi
and by Masakratus

Andrenos
Aug 19 2008, 22:45:30 CEST Killed at Level 87 by Xenturion Avenger
and by Estana

Chudzierlok
Aug 19 2008, 22:44:05 CEST Killed at Level 186 by Xenturion Avenger
and by Aren Sago

Grosiu
Aug 19 2008, 22:45:13 CEST Killed at Level 160 by Xenturion Avenger
and by Fajny Ludek

Redeo
Aug 19 2008, 22:38:43 CEST Killed at Level 114 by Leendras
and by Estana

Phoboos
Aug 19 2008, 22:38:26 CEST Killed at Level 105 by Leendras
and by Aren Sago

Pewnie o kims zapomnialem jeszcze.

Safe 20-08-2008 02:45

@up
Grimmijow Juggernout czy jakos tak~
i Zevie Siltron bez blessow ;p

z vo 15 osob z czego 3ech 150+

Czersi 20-08-2008 10:05

@do pana Lovah

Z tym phoenixem chodzilo mi o to ze Andi ogarnia go na openie czyli commanderuje VU a nie ze na nim akurat gral ! ! !

Seredo 21-08-2008 00:35

No to dzisiaj Pan Hidek ładnie przyurował. No wielkie GYZYZYZYZYZY dla twojej guild ;P i to jak od nas już all pogubili pz pobiegaliśmy sobie po Ab znudziło nam się 3/4 dało loga to akurat wyszliście z pzta i już kozaki ;) I jeszcze dojebaliście z Darifem :) u nas same 60 lvl albo i mniejsze a wy sobie darifa dojebaliście. Co sracie po gaciach bo jak narazie to my was klepiemy :/ Dzisiaj wpadliśmy po snikaza to depo grzal. Dziwne x( A późniejsza akcja gdzie byłem ja i Repherosis a was ze 4 osoby tez byla pokazem Master pvp ;) a i podobno za to że nam pomagają 3 osoby z Vu nobami bo mamy o połowę mniej shoterów to wam ma pomagać Vo mainami ??

Lovah 21-08-2008 02:48

Panie Seredo, primo to dzisiaj bylo tego wszystkiego troche za duzo, najpierw wy zebraliscie dosyc duzy sklad, a my mielismy 4-5 osób, potem jeszcze klotnia z gauwarttem, wiec serio dzis troche sporo sie dzialo i ciezko bylo jakos ogarnac te dwie sprawy, ale jesli liczycie, ze sie umowicie na jakas godzine, zalogujecie 10 osób i my w 3-5 osób pobiegniemy bić się na wasz teren, to jestescie w błędzie.

Pinty'ith 21-08-2008 21:51

Patrzac na opisy gg mr ajemdebest aka egziliun przerzucil sie na cod4 ;<

Mietek919 21-08-2008 22:13

Gdyby grał w cod2 odważyłbym się nazwać go bratem!

Seredo 22-08-2008 01:27

3h czekania na żydostwo które wraz nie wyszło z depo. Hrhrhr :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26.