![]() |
Cytuj:
ameryki nie odkryłeś, nie tylko vu robi pa |
Cytuj:
|
w00w! Jak na to wpadłeś?? Gz.
|
Redeo juz nic nie zrobi...
PS: Dziekuje za jego pieniadze i itemy :c Niech zbiera na drugi payment, tym razem pogra moze xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
'ok', ide plakac |
Cytuj:
I tak wygramy, co z tego, ze Redeo sie dziś wypłacił, że od tygodnia nie zrobiliśmy nic, a oni expią - to my jesteśmy VIRIBOTUS UNITIS i to my zwyciężymy. |
Cytuj:
Zbiorowisko wiesniakow, grubasow(pozdro kolecek xendosa), przyglupow i innego gowna z calego serva ktora lasnuje sie jacy to oni sa elo i w ogole, no oczywiscie nie zpaomnialem o waszych forum trolach wiszra cybe anth elaney i inne gowna ktore mysla ze maja najlepsze pvp w tibi a oddaja passy do swoich charow ludzom z innych serverow, nie dziwie sie ze nikt z vu nie dyskutuje z wami na forum, bo nie ma sensu znizac sie do poziomu takiego gowna jak wy, pozdrawiam dzieciaki |
Cytuj:
Tak wiem przegrana boli :( Ty jesteś zajebisty , ty nie podszywasz się pod innych , ty nie spamujesz forum idiotycznymi postami i ty nie oddajesz passow Azurze... Tak zgadzam się z tobą VO to cioty xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Sory, ale nie jestem z VO to po pierwsze. Po drugie nie pierdol, ze nie dyskutuja bo nie chce im sie z nami gadac. Nie gadaja bo nie umieja. Proste, nie? To ty jestes predzej trollem bo masz tu wiecej postow napisanych ode mnie i jestem pewien, ze na tibia.com tez piszesz, jestes albo ten 30 druid, ktory spamuje kazdy temat albo inny hói. I nawet sie boisz przedstawic, zeby sie z ciebie nie wysmiewali pozniej nie?; > Tak jak omega wbila sie do nas na vt, kazdy cwaniak powyzywac umial, ale juz sie nie przedstawil. Czesc. /troll |
Cytuj:
Widac to po tym ze spedzilem polowe swojego zywota w pz :) i sie tego nie wstydze... Jednak wole sie bic niz expic :D Lepiej isc sie bic albo jakiegos questa zrobic.. bo expienie nudne sie staje po jakims czasie... patrz ja, tana, celandia, tert i wiele innych z VO :) |
Hidek witaj w nowej low lvlowej wojnie xD
|
Cytuj:
|
Nie bedzie opena.
|
Opena nie bedzie , Kazikowi wypadła grypa.
|
Cytuj:
|
Może na razie zajmijcie sie tą ekipą co macie, bo paru już nam oferowało szpiegowanie za wolność ;;
|
Cytuj:
|
Nie zawsze się wygrywa.
|
Cytuj:
|
vu nie daje rady ze musi dawac commanderowanie dl Furory ?
DLACZEGO DAJECIE CHARY DLA FURORY ? co sami nie umiecie ? jechaliscie po VO ze dawali chary dla swe, teraz oni bd jechac po was bardziej, easy. zal pyLY |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2: nie wnikam w pixele po 3: Thunderbolt - co za roznica czy szwedzi czy polacy, wazne ze na charze nie graja "orgnial memberzy" pozdro |
Nie wiem co za gość grał na Phoenixie, ale zabił na UJ mojego noobchara + jeszcze jakiegos kolesia, jak to był Katrila, to cała ta legenda o jego pvp idzie w ch*j. Potem jeszcze zabił mnie Honusu (102 RP) też na UJ. Niezłe frajerzyny.
Najsmieszniejsze jest jednak to, ze pare dni wczesniej flame'y "BO WY DAJECIE HARY DLA SFE I DLATEGO PSHEGRYWAMY, NO MY SIE HCEMY BAWIĆ I NIE DAJEMY NIKOMU HARUW NOOBY. HAIL VU", a dzisiaj na wszystkich charach VU biegały jakies polaczki z furory. Żeby wyjśc na opena Viribusy potrzebują cały skład oprócz kilku osób (Vura, Silver, Kazikowy, Tinti, Sfoqs i chyba jeszcze Winy brakło), tydzień ogarniać bota u każdego + furora musi grac na 80% charow. Cała prawda o tej gildii. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do phoenixa, to patrz na post Czersi'ego. |
Cytuj:
Silvera,Kazia,Tintiego,Sfoqsa(?) i kilku innych nie zobaczymy juz niestety na zadnym battlu, z tego co szlyszalem... jezlei to prawda, to naprawde, zadziwili mnie, ze potrafili postawic na swoim i odejsc, a nie podporzadkowywac sie doa phoenixa, dla mnie sa tak naprawde wygranymi jezlei to zrobili i po czesci zwracam im honor. Co do opena, prawda jest taka, ze oni szykowali sie od tygodnia, nie chce tutaj wychodzic na wiribósa i wymieniac po koleji, ze mieli noob chary, ze furora na nich grala, ze zup[a byla zaslona itd. no ale napewno mieli full sklad (Ci co mieli byc, byli) + noob chary z furory/aldory. Trudno, my nie placzemy, VU wiecej starcilo niz zyskalo, my na blessy mamy + lvle odrobimy, wynik byl 15;10 wiec biorac pod uwage, to, ze od nas nie bylo bardzo duzej ilosci osob (typu magus,tert,xaem,brave) itd i, ze vu mialo wszytsko przygotowane nei wyszlo tak zle. Do tego jezeli vu starcilo kazika,silvera to na walki na nebuli mozemy liczyc co tydzien - jak bedzie furora, full sklad, a jak wiadomo furora ma swoj swiat+aldore+kyre i kilka innych. Podsumowywujac, z VU tylko Kuba,Kazik mogli ogarnac ten chlew jakim jest zbieranina, ktora odziedziczyla nazwe "Viribus Unitis". Sami sobie nawazyliscie piwa, teraz musicie je wypic. |
@up
Ano, też tak słyszałem z Kazikiem, Tintim, Sfoqsem i Silverem. Z resztą trudno sie nie zgodzic, z perspektywy osoby niewalczacej musze ci przyznac racje. Dziś wszyscy ci, ktorzy pisali, ze VO ma 50 osób na kazdym openie, ze VO daje passy szwedom, powinni popatrzec na VU, ktore robi dokladnie to samo. Frags done by VO, jak sie komus chce liczyc te dla VU to niech to zrobi ;p Nimrais Aug 19 2008, 22:42:26 CEST Killed at Level 96 by Riverato and by Vaphoor Sztama Aug 19 2008, 22:44:40 CEST Killed at Level 104 by Inspyk Yugimu Aug 19 2008, 22:39:57 CEST Killed at Level 94 by Rider Eddi and by Masakratus Andrenos Aug 19 2008, 22:45:30 CEST Killed at Level 87 by Xenturion Avenger and by Estana Chudzierlok Aug 19 2008, 22:44:05 CEST Killed at Level 186 by Xenturion Avenger and by Aren Sago Grosiu Aug 19 2008, 22:45:13 CEST Killed at Level 160 by Xenturion Avenger and by Fajny Ludek Redeo Aug 19 2008, 22:38:43 CEST Killed at Level 114 by Leendras and by Estana Phoboos Aug 19 2008, 22:38:26 CEST Killed at Level 105 by Leendras and by Aren Sago Pewnie o kims zapomnialem jeszcze. |
@up
Grimmijow Juggernout czy jakos tak~ i Zevie Siltron bez blessow ;p z vo 15 osob z czego 3ech 150+ |
@do pana Lovah
Z tym phoenixem chodzilo mi o to ze Andi ogarnia go na openie czyli commanderuje VU a nie ze na nim akurat gral ! ! ! |
No to dzisiaj Pan Hidek ładnie przyurował. No wielkie GYZYZYZYZYZY dla twojej guild ;P i to jak od nas już all pogubili pz pobiegaliśmy sobie po Ab znudziło nam się 3/4 dało loga to akurat wyszliście z pzta i już kozaki ;) I jeszcze dojebaliście z Darifem :) u nas same 60 lvl albo i mniejsze a wy sobie darifa dojebaliście. Co sracie po gaciach bo jak narazie to my was klepiemy :/ Dzisiaj wpadliśmy po snikaza to depo grzal. Dziwne x( A późniejsza akcja gdzie byłem ja i Repherosis a was ze 4 osoby tez byla pokazem Master pvp ;) a i podobno za to że nam pomagają 3 osoby z Vu nobami bo mamy o połowę mniej shoterów to wam ma pomagać Vo mainami ??
|
Panie Seredo, primo to dzisiaj bylo tego wszystkiego troche za duzo, najpierw wy zebraliscie dosyc duzy sklad, a my mielismy 4-5 osób, potem jeszcze klotnia z gauwarttem, wiec serio dzis troche sporo sie dzialo i ciezko bylo jakos ogarnac te dwie sprawy, ale jesli liczycie, ze sie umowicie na jakas godzine, zalogujecie 10 osób i my w 3-5 osób pobiegniemy bić się na wasz teren, to jestescie w błędzie.
|
Patrzac na opisy gg mr ajemdebest aka egziliun przerzucil sie na cod4 ;<
|
Gdyby grał w cod2 odważyłbym się nazwać go bratem!
|
3h czekania na żydostwo które wraz nie wyszło z depo. Hrhrhr :/
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |