![]() |
No i tu potwierdze... Koga recznie expi, ale zeby bylo smieszniej to nawet kina expil recznie LOL8o:cup:
|
respect! koga
|
Wszelkie braternitasy i iluminatsy stały sie retired od 2 dni:>
Juz nie kampią na ancientach jupii |
Cytuj:
ciekawe czemu nie sa online ;p |
jestem...
elfa+black |
Zbanowali mi 2 z 7 premiowanych kont. Jedno z tych 2 nie bylo pratycznie uzywane. Wiec nie mam pojecia na jakiej podstawie banowali. Kumpel np, zarabia sprzedajac kase na allegro, nie przesadzajac botuje na conajmniej 20 accach i co? 0 bana. a kumpel uzywal ng tylko do tzw "trzymania" skacząc na demonach up/down i wylapal deleted na 200rp † :( ogolnie widze ze na elysii malo banow w porownaniu do innych swiatow, wiec nie jest tak zle z ta elysia :)
@Decade wedlug Ciebie iluminatsy sa od fraternitasów : )? |
|
Cytuj:
''They can't stop us, let'EM try, for Chosen ones, we will die " oO napisze na aldorze ; ) |
jajajaja, Gekke i Zalinaz mają bana, hahahahahaha, Grzesiu ładnie Cię proszę - pozdrów ich ode mnie, danke schon! :D
Cytuj:
|
Cytuj:
jaki masz nick na aldorze? |
No i nasi kochani szwedzi zas pokazali ze potrafia trzymac sie zasad ktore ustalili ;] Jussti z Myrandwonikiem zajebali typa ktory mial rs i bil ich znajomego (pk) po zajebaniu wpadl keto i hirre i zaczeli bic Jussti lecz to nie on mial pz tylko Myrandownik no co wiaze sie z jego dedem -.-X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem ale jak wpadne do Fizola to poplaczemy razem xd |
Cytuj:
|
chyba cie tata zbił mocniej niz zawsze
|
ale mnie pocisnol :(
Rodivol Feb 02 2009, 17:03:57 CET Killed at Level 131 by Heriss Evri and by Bobek Zgnieciuch Feb 01 2009, 17:25:09 CET Killed at Level 132 by Klavisz Guard and by Dritas Irosa oco b ? ale selena wymiata na elysi ;] |
Cytuj:
Dziękuję za uwagę. |
ehh LovePa(ła) weź najlepiej sam to forum opuść... nie chce mi się nawet rozpisywać czemu etc... btw. nie mam matury, bo mam 17lat xD
|
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=144683
haha ale ob xd rodivol ladnie sie leczyl widac ze pro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
trzymasz ze scarabem wielkim ?
|
Cytuj:
|
jak on kozak jest
|
Cytuj:
01:10 Kuba Skarab Wielki [119]: twoja stara jest jak ketchup, kazdy moczy w niej parowke |
kupa śmiechu a zegar cyka
@Gonzo ile razy dziennie zmieniasz avatar i sygnature?? |
nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ale mozesz w ten sposob dostac banna, panie pro hakiv.
|
no ban na tym forum to gorzej niz delete w tibii ?:S
|
No pewnie,gorszy jest tylko ban na hunted.pl xD
|
Cytuj:
omg plis no ban on tibja pyly @Grzesiek no powiedz mi co się stało z Kafesem bo nie moge spać po nocach :/ |
Cytuj:
|
zapomnial pasow a recka pies mu zjadl
|
Cytuj:
|
Moge cię prosić o nie cytowanie tego debila? naprawde niechce czytać jego postów.
|
to nie czytaj looooooooool
|
no staram się nie czytać, ale jakaś cześc mnie dalej by chciała zobaczyć jak naprawde głupi jest LowePA
|
Zeby wypowiadac sie o tym swiecie pasiłoby sobie zrobic chara ktory cos widzial i cos wie a sie nie domysla, no i sie do niego przyznac. dlatego siedze cicho. trolowi proponuje to samo
otarlem sie 2 razy o delete w ciagu tygodnia ale zawsze bede mial konto na tibia.pl! |
a moze ja wiem co sie dzieje na tym swiecie dupku ?
i to ty tutaj naj mniej wiesz |
Irme Assassin
Feb 08 2009, 15:58:48 CET Killed at Level 190 by Xziz deathmaster and by Klavisz Guard ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |