Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

LadyCipuszka 19-12-2009 02:53

Szczególna gzgz dla Triu Verixa, ktory zamiast na 170 paladynie, ktorym mozna bylo latwo fragowac, poszedl na noob charze, oraz dla Haosrullera, ktory jak zwykle trzymal sie ostatniej linii.

spirit-of-bicho 19-12-2009 10:33

szkoda tylko ze na triu ma rs

OgarniaczAzury 19-12-2009 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2705894)
Ciekawe jak to bedzie,jak impact przeniesie na azure tyle osob,ile zamierzają,i rozpoczną wojnę.Wtedy nephilism bedzie musiało walczyć na 2 frontach,bo wanted i impact nie mają zamiaru być na jednym vt.Nawet by się nie pomieścili nawiasem mówiąc

Niewiniatko

Dec 18 2009, 19:13:30 CET Crushed at Level 139 by Bife Cru, Delvit, Duch Zla, Histle Wyrmsbane, Horozco, Nox Bloodseeker, Rerex, Sphyros, Tass on Lucera and Uniatrix.

Nie żeby coś ale: Bife Cru, Delvit, Horozco, Nox Bloodseeker, Sphyros, Tass on Lucera i Uniatrix są z Impactu; pozostali gracze którzy mają fragi to 49-71 msy z Rush Them; albo po prostu supporterzy bez gildii.

3 strony konfliktu? Byłoby ciekawie.

Sherlock_Holmes 19-12-2009 11:59

Puchy Wizak tez mial rsa, a jakos sie pojawil.

@Ogarniacz
To bylo przez przypadek, Brazolom sie cos pomylilo, chociaz nie wiem w jaki sposob, skoro chyba widac, ze jest w gildii. Ale pomimo tego juz mu oddali za blessy.

Edit: Najlepszy to byl Tyromysal Zana, ktory po akcji w Yalahar (4:0) zaczal pisac teksty typu "hahaha do pza, ku*wy". Najwiekszy ogarniacz przemowil, bez vt, bez gildii, a szczeka najwiecej..

OgarniaczAzury 19-12-2009 12:11

Tak czy innaczej, ta openka o niczym nie znaczyła. To dopiero początek, wszystko rozstrzygnie się w kilku następnych dniach.

Ale to niezłe ogary z Brazylijczyków, jeśli ściągneli go właściwie sami i z tego co wiem to nie bili go chwili ale dość długo...

Puchy się pojawił i padł przez to że mieli go przypilnować, bo afkował, a tu nagle wpadła deduwa.

Tak czy innaczej z 3ma stronami konfliktu byłoby ciekawiej :P. Tylko Brazylijczyków coś mało na razie jest...

Widziałem też że ktoś na forum tibia.com zaproponował żeby Impact wypowiedziało też war moda. Ale jakiej gildii?

eldar 19-12-2009 12:17

trzeba byc idiota zeby afkowac na ob, i jesli afkowal to jakim cudem sie leczyl? ;o a jesli chodzi o brow to zaloze sie ze wynik bylby jeszcze korzystniejszy jesliby ich na ob nie bylo

\/ ubili niewiniatko, moze kogos jeszcze, a jak my probowalismy kogos ubic juz na skula, jak neph bylo na defie, to nas tez zaczeli bic i musielismy uciec xd

jesli chodzi o puchego, to nie wiem za bardzo o co ci chodzi, probujesz go bronic czy co? dal sie strapowac w pierwszych sekundach ob na utamo tempo sanie 50 lvlom; moim zdaniem olanie go bylo calkowicie trafna decyzja, po co ryzykowac dla takiego noba?

OgarniaczAzury 19-12-2009 12:20

A, jeżeli się leczył to znaczy że po prostu go zostawili.

Jak mógłby być jeszcze korzystniejszy skoro tak samo jak Wy blokowali Neph?

Coś mi się to nie widzi.

Znasz go w ogóle jeżeli uważasz że jest "takim nobem"?

Nienawidze ludzi którzy wypowiadają się na temat innych nie mając o nich nawet krzty pojęcia.

eldar 19-12-2009 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka (Post 2705953)
Szczególna gzgz dla Triu Verixa, ktory zamiast na 170 paladynie, ktorym mozna bylo latwo fragowac, poszedl na noob charze, oraz dla Haosrullera, ktory jak zwykle trzymal sie ostatniej linii.

moim zdaniem na nic by sie nie przydal bez venta, prawdopodobnie dlatego byl na nobie

Eloth' 19-12-2009 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OgarniaczAzury (Post 2706055)
Tak czy innaczej, ta openka o niczym nie znaczyła. To dopiero początek, wszystko rozstrzygnie się w kilku następnych dniach.

Dlaczego nie znaczyla? Bylo widac kto na poczatku 'ogarnia lepiej nowy system wojen'

ansekabanse 19-12-2009 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2705925)
tobie sie wydaje ze br beda z wami do konca azury ?

Napewno czesc zostanie,a czesc odejdzie.Jesli wygramy wojne wspolnymi silami z impact,to nie bedzie wam łatwo sie "podniesc" nawet gdyby wszyscy wrocili na lucere. 3/4 osob od was sie wyplaci,i juz nie beda chcieli brac udzialu w zadnej wojnie

Ciri the Witcher 19-12-2009 14:38

16:0, gratulujemy

Sherlock_Holmes 19-12-2009 14:59

No wlasnie, gratulujemy. Polowa osob afk, zawsze podczas akcji. Kilka siedzi w dp z niewiadomych przyczyn [?]. A reszta, czytaj 16 osob na stacku w Yalahar, po czym wszyscy padaja... Gratulacje, ze ludzie boja sie nawet przyjsc i schowac naszych membersow na stacku, ktorzy maja pz.

A i dodam, gratulacje za blokowanie blessowni po raz setny.

Eloth' 19-12-2009 15:27

Marjola movie :
http://www.speedy.share.com/files/19...unnybattle.cam

Gargee movie :
http://www.speedy.share.com/files/19...alaharstak.cam

From Tibia de

EDIT:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sherlock_Holmes (Post 2706148)
Polowa osob afk, zawsze podczas akcji.

Kto byl afk? Bo po camie widac, ze polowa osob nie byla.

AdiZgOlekk 19-12-2009 15:33

to po co wyszliscie jak polowa byla afk? wlasnie to mnie zastanawia bo tylko przez to tracicie fragi w glupi sposob

Sherlock_Holmes 19-12-2009 15:49

Bo normalni gracze, czyt. odwazni, nie bojacy sie o dedy w grze ida walczyc, a lamusy stoja w pz i placza. Jednym slowem boja sie stracic lvla, pieniazkow... Albo udaja, ze sa afk zawsze podczas akcji, a 10 min wczesniej az sie lampka swieci jak gadaja z innymi graczami na innych kanalach.

Ciri the Witcher 19-12-2009 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sherlock_Holmes (Post 2706173)
Bo normalni gracze, czyt. odwazni, nie bojacy sie o dedy w grze ida walczyc, a lamusy stoja w pz i placza. Jednym slowem boja sie stracic lvla, pieniazkow... Albo udaja, ze sa afk zawsze podczas akcji, a 10 min wczesniej az sie lampka swieci jak gadaja z innymi graczami na innych kanalach.

patrz: DoF

PussyWizak 19-12-2009 16:06

15:58 Sterquilinus [125]: wysuwac pedalow ze stacka?

Jak to jest, że najmniejsze psy zawsze najgłośniej szczekają ? ;o
Zawsze tak jest, bitwa, a na niej jakiś Sterqulinius, Tyromysal, Coria, Teterian czy inny shit - największe pionki, które nic nie znaczą dla tej wojny, a na bitwach są najbardziej wycwanieni. Dziwne.

Ale chciałem was uświadomić, że ani nas, ani Marjanka nie obchodzi ani nie imponuje to, że potraficie stanąć za jego placami i nas wyzywać.

AdiZgOlekk 19-12-2009 16:10

taka juz jest rola pionków,nic na to nie zaradzisz.

LadyCipuszka 19-12-2009 16:12

Nephy są dobre w podchodach, bawieniu się na stacku, przepychaniu sie i staniu szesc godzin w trapie, Wanted w prawdziwych bitwach, jak za starych dobrych czasów.

Sherlock_Holmes 19-12-2009 16:18

I tu wlasnie sie zgadzam w 100%. Tak sie sklada, ze akurat nikt na to nie ma wplywu, psy jak szczekaly tak szczekaja i beda szczekac. Ale to mnie najbardziej smieszy, gdy pozniej widze na akcjach jak jakies leszcze bez vt, bez gildii, no dobra moze co po niektorzy wylizali rowa i sa w gildii lub maja vt, ale jak glosno szczekaja. Przychodza na akcje i tylko, co drugie slowo to bluzgi w nasza strone. Widzieliscie kiedys zeby ktos z Wanted tak szczekal jak wasze przydupasy bez vt, gildii ? Chlopak nie ma pojecia o sprawie przychodzi i jak jest juz po akcji to tylko potrafi wysmiac i pocisnac od zydow i nie wiadomo, kogo jeszcze pocisnac jakie to jestesmy pizdy, itp. a sam najwiecej zrobil w tej wojnie, haha. No bo jak kazdy tutaj wie, najlepiej to jest przyjsc na gotowe, nie padac, nie tracic kasy, poexpic i cisnac wszystkim z przeciwnej gildii na okolo. Ale coz niektorzy nigdy nie dorosna.. esh..

Edit: Sa lepsi w podchodach to wiadome, trudno zeby nie skoro maja wszystkie skrypty do takich zabaw, czyt. auto-push, mwall timer, robak-gp, auto-atk i te sprawy nie wspominajac tu o uzywaniu dasza cale zycie..

Johny Cross 19-12-2009 16:59

zalosne xd

wyjdzcie bez niklasa czy dempaha i zobaczymy potege wanted na openkach w dzisiejszych dniach :]

\/ retard XD

Kiniol 19-12-2009 17:03

Panowie, swietymi tez nie jestescie. Az milo bylo patrzec jak ten Wasz combo bot latal na ob.;) Gdy uslyszelismy ,ze pomimo tego ,iz macie 4/5 liderow , wynajeliscie sobie Niklasa ,Dempaha i jeszcze z 3+ osoby na chary to banan momentalnie pojawia sie na buzi.

Tak wiec kontynuujac swoja wypowiedz w tym radosnym klimacie ,pytam Was z nadzieja "POWALCZYMY JESZCZE?".

What 19-12-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka (Post 2706186)
Nephy są dobre w podchodach, bawieniu się na stacku, przepychaniu sie i staniu szesc godzin w trapie, Wanted w prawdziwych bitwach, jak za starych dobrych czasów.

Co byś nie zrobił akcji gdzie nie macie "ogarniaczy z innych serverów" jest więcej od ustawianych Openek. I to one zadecydują o wygraniu wojny.

--- What dodał 2 minut i 30 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sherlock_Holmes (Post 2706191)
Edit: Sa lepsi w podchodach to wiadome, trudno zeby nie skoro maja wszystkie skrypty do takich zabaw, czyt. auto-push, mwall timer, robak-gp, auto-atk i te sprawy nie wspominajac tu o uzywaniu dasza cale zycie..

Broni wam ktoś używać bota i tych skryptów?

PussyWizak 19-12-2009 17:25

Hahahahaha, nie rozpie*dalajcie mnie dudes ;dd

@Kosiarzu
Wy przez całą wojneę oszukujecie używając bota, na openie najprzydatniejszy jest dash, patrz ile musieliśmy się męczyć by złapać Sheriona, a Precika to już w ogóle się nie udało. A teraz raz my ściągnęliśmy sobie małą pomoc i już od razu płacz. Załosneeee.

Zdobywacie w nielegalny sposób nad nami przewagę, to musi jakoś zareagować i to wyrównać. Z tym, że my możemy tak zrobić tylko na OB, na którą wy macie odwagę wyjśće raz na pół roku, a wy oszukujecie codziennie.

Ale i tak najepszy jest Limehit - comba bot MUHAAHAHUAHUAUHAA, a żeś dojebał! :D:D

Nie wiem kto ci takich bajek naopowiadał, ale chyba cię zrobił w... balona. Chyba, że sam to wykminiłeś, to gz!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Where
Broni wam ktoś używać bota i tych skryptów?

Broni wam ktoś załatwić sobie Niklasa?

OgarniaczAzury 19-12-2009 17:25

Sherlock, tak Ci sie tylko zdaje, że od Wanted nie ma gości latających po dp i krzyczących "haha wygraliśmy haha noby wygraliśmy z Wami hahaha"

Po wczorajszej opence w dp venore wpadł Magiczny Umbrella (87 lvl z deduwy) i pierwsze co zaczął krzyczeć to "HAHAHAHAH NEPHNUBS WE WIN HAHAHA NEPH NUBS RETARDS YOU WILL NOT WIN HAHAHAA".

Jestem pewien że Turcy czy Brazylijczycy w Wanted też mają takie polewy i ciskania, tyle że w swoim języku. I my tego nie rozumiemy.

Poza tym strona w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia. Są gracze fair po obydwóch stronach, ale znajdą się też noby typu "haha wygraliśmy noby p****olone nie macie szans jusz serwer jest nasz".

>.<

PussyWizak 19-12-2009 17:35

@UP

A widzisz coś złego w cieszeniu się po wygranej akcji, a bezinteresownym wyzywaniu i obrażaniu ludzi? Chyba, że nie odróżniasz tych dwóch rzeczy.

W cieszeniu się "hahahaha, wygraliśmy! :p" nie ma nic złego.

We wpadaniu w środku akcji z tekstem "Wojcik, któremy pedałowi wyjebać?!!", "orać Żydów, haha, macie wpierdol!!", "yo zjebane ryje" czy "muahaha, zajebalismy Wanted ****om!! PSY PSYYYY" jest.

Na serio, nie wiem czemu muszę tutaj za każdym razem szczegółowo tłumaczyć takie oczywiste rzeczy. Głowę macie nie tylko od noszenia czapki.

OgarniaczAzury 19-12-2009 18:05

Też wyzywał, tylko nie napisałem tego w poście. Co za różnica jak Wanted daje vt każdemu a neph nie?

Kiniol 19-12-2009 18:34

Taka ,ze pozniej placza "PRZEGRALISMY PRZEZ SZPIEGA".

ansekabanse 19-12-2009 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2706270)
Taka ,ze pozniej placza "PRZEGRALISMY PRZEZ SZPIEGA".

Juz nie bede mowil kto dzis bedzie płakać hahahah xD

suehsbzewd123 19-12-2009 19:25

LOL Limehit 5x ded juz nie ma 200 hah

What 19-12-2009 19:48

Padał bo ma wyjebane w Tibia i gra żeby się bawić.

Jednak największą ogaryną był ZUTHER Z ATLETĄ

Tak mówili na vencie.

Marjola : Zuther mów (bo marjan padł)
Zuther : Ja nie wiem co mam mówić Atleta ty mów !!!
Atleta: A ja co mam mowić hyyyy?

Jednak Limehit z Precikiem ogarneli sytuacje do czasu powrotu Marjoli.

Fajna walka była.

Kiniol 19-12-2009 19:51

Padlem 5x ale wybilem 10 z Was! 5:0 dla mnie!

Eloth' 19-12-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2706213)
Panowie, swietymi tez nie jestescie. Az milo bylo patrzec jak ten Wasz combo bot latal na ob.;) Gdy uslyszelismy ,ze pomimo tego ,iz macie 4/5 liderow , wynajeliscie sobie Niklasa ,Dempaha i jeszcze z 3+ osoby na chary to banan momentalnie pojawia sie na buzi.

Tak wiec kontynuujac swoja wypowiedz w tym radosnym klimacie ,pytam Was z nadzieja "POWALCZYMY JESZCZE?".

Ale skoro moga skorzystac z ich pomocy to napisz mi dlaczego by mieli nie skorzystac?

Reloop 19-12-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez What (Post 2706313)
Padał bo ma wyjebane w Tibia i gra żeby się bawić.

Jednak największą ogaryną był ZUTHER Z ATLETĄ

Tak mówili na vencie.

Marjola : Zuther mów (bo marjan padł)
Zuther : Ja nie wiem co mam mówić Atleta ty mów !!!
Atleta: A ja co mam mowić hyyyy?

Jednak Limehit z Precikiem ogarneli sytuacje do czasu powrotu Marjoli.

Fajna walka była.

po co mam mowic po polsku jak 50% osob to obcokrajowcy i kazdy wie ze moj ang nie jest dobry, tak wiec sie nie w*******am w to. a teraz panie kolego moze napiszesz do mnie na vent, czy sie zesrales ?

LadyCipuszka 19-12-2009 22:03

I teraz mamy poważny dylemat - wygrać tą 7-dniową wojnę i powrócić do nuub pvp systemu, czy przegrać, żebyście się nie bali podpisać na dłużej. =/

Bo przecież to widać, że morale spadły o 100 po dwoch przegranych OB, chociaż we fragach jest tylko 7 różnicy, ale z doświadczenia wiem, że jak Nephy nie lubią np tracić 10 ludzi by 10 zabić od nas. Tzn walki oko za oko, frag za frag, trzeba wygrać 20-stoma fragami, bo inaczej MAADDDDDD :baby:

Acriati 19-12-2009 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldar (Post 2706058)
trzeba byc idiota zeby afkowac na ob, i jesli afkowal to jakim cudem sie leczyl?[...]

proste...ELFBOT... na bank ma nawet leczenie ustawione :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Cross (Post 2706210)
zalosne xd

wyjdzcie bez niklasa czy dempaha i zobaczymy potege wanted na openkach w dzisiejszych dniach :]

\/ retard XD

Jak dobrze pamiętam to w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, nigdy wam to nie przeszkadzało a teraz posty ze smigamy na dashu? i wielki placz kto lideruje????

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OgarniaczAzury (Post 2706055)
Tak czy innaczej, ta openka o niczym nie znaczyła. To dopiero początek

Druga wygrana coś znaczy? Jak nie to którą uznasz za stosowną daj znać, pewnie to bedzie taka w której wygracie przynajmniej 1 fragiem :)

tajemniczy111 19-12-2009 22:18

Ktos tu podal przyklad jak my sie cieszymy z wygranej akcji, a patrzcie co ludzie z nephilims pisza do Niklasa :( :
21:59 Abu Loppez [185]: you gonna die irl niklas
21:59 Abu Loppez [185]: i promise you

Nie jest to fake, jak ktos chce moge dac filmik :) Chyba powoli ktos nie wytrzymuje ;)
Btw. nie rozumiem co wam przeszkadza w tym iz graja u nas dempah i niklas, na dodatek jeden z nich ma tu swojego chara a 2 dostaje i tyle. A po drugie ani niklas ani dempah jeszcze ani razu nie lidowali, wszystki akcje sa ogarniane w wiekszosci przez mahoone. Wiec juz skonczcie pierdolic bo mnie krew zalewa.
Temat bota powinnien byc skonczony bo zarowno jak i u was, jak i u nas sa osoby co go uzywaja.
Ale to co Michal powiedzial iz wczoraj na OB mielismy combo bota to mnie rozjebalo do reszty ;] Daj sobie spokoj z wypisywanie takich rzeczy. A co do wyniku twojego 10-5 dla mnie zawsze moze tak byc jezeli ofc wygramy ;] Bo po dzisiejszym twoje konto znacznie sie uszczuplilo, co nie?

Zel 19-12-2009 23:11

Chłopaki razicie mnie w oczy!

Acriati tutaj pierwszy mądrala pt: 'ale was pierzemy' a ja pytam czemu nie jesteś w war systemie?

wasz leader w ankh Vasco 240ek też bez war mode gz po raz 2

i ofc ławica savanów i bananów przeplatając się przez ob to jest tooo

walcze na tyle ile potrafie a wy na tyle żeby wygrać więc ja proponuje następny war mode podpisać z 3 gildiami na raz bo to do dupy nie podobne

;]

zjadlemcukierka 19-12-2009 23:21

ahhaha emocje emocje :D

Niklas wiedział co robi idąc na Kyre !!!
Ciekawe czyje lewele na Azurze bedą tak spadać jak tam. Tam to masakra np. w 3 dni 250 ek do 230.

Jak obstawiacie kto najwięcej lvli starci ? ja obstawiam Marjana hahaha :p

@kamyxx co sądzisz o tym OB? dlaczego przegrywacie ? przecież taka zgrana z was ekipa ? a Wanted dopiero co team sklecili :p

Reloop 19-12-2009 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2706367)
Ktos tu podal przyklad jak my sie cieszymy z wygranej akcji, a patrzcie co ludzie z nephilims pisza do Niklasa :( :
21:59 Abu Loppez [185]: you gonna die irl niklas
21:59 Abu Loppez [185]: i promise you

Nie jest to fake, jak ktos chce moge dac filmik :) Chyba powoli ktos nie wytrzymuje ;)
Btw. nie rozumiem co wam przeszkadza w tym iz graja u nas dempah i niklas, na dodatek jeden z nich ma tu swojego chara a 2 dostaje i tyle. A po drugie ani niklas ani dempah jeszcze ani razu nie lidowali, wszystki akcje sa ogarniane w wiekszosci przez mahoone. Wiec juz skonczcie pierdolic bo mnie krew zalewa.
Temat bota powinnien byc skonczony bo zarowno jak i u was, jak i u nas sa osoby co go uzywaja.
Ale to co Michal powiedzial iz wczoraj na OB mielismy combo bota to mnie rozjebalo do reszty ;] Daj sobie spokoj z wypisywanie takich rzeczy. A co do wyniku twojego 10-5 dla mnie zawsze moze tak byc jezeli ofc wygramy ;] Bo po dzisiejszym twoje konto znacznie sie uszczuplilo, co nie?

jacus drago to samo pisal do niklasa jak padl 2x jak go spingowali, a teraz chara oddaje czyz to nie piekne ?: D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41.