Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Yoh Asakura 10-07-2011 00:01

Po prostu słaby jesteś, "wież"? :D

Koszyk 10-07-2011 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2813050)
A nowym must ban champem na ranku będzie Kayle po zmianach.

Ale że niby co?

_WrD_ 10-07-2011 02:10

Nie lubię bombek Zielana. Zielan mnie wkurza. Zły Zielan.

Koszyk 10-07-2011 03:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2813065)
Nie lubię bombek Zielana. Zielan mnie wkurza. Zły Zielan.

Bombki, bombkami, revive irytuje na potęgę.

_WrD_ 10-07-2011 12:11

@up
Nie załapałeś ironii dot. niepoprawnie napisanej nazwy champa przez Lukersa :P

Yoh Asakura 10-07-2011 12:48

To raczej powinno być "Zielan mnie wkósza, wież?"

ruszek 10-07-2011 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2813060)
Po prostu słaby jesteś, "wież"? :D

Naśmiewanie się ze słabej ortografii Lukersa było fajne rok temu, wiesz? Ciekaw jestem jak ty byś pisał jakbyś spędził X lat w Anglii : )

Fajnie mi się Yorickiem gra, tylko jego duszki mogłyby być immune na ataki przez jakiś czas.

Yoh Asakura 10-07-2011 13:53

Nie obchodzi mnie to, ile lat spędził na obczyźnie. Takich rzeczy się nie zapomina. Jest Polakiem, pisze na polskim forum.

ruszek 10-07-2011 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2813104)
Nie obchodzi mnie to, ile lat spędził na obczyźnie. Takich rzeczy się nie zapomina. Jest Polakiem, pisze na polskim forum.

Takich rzeczy się nie zapomina? Hahahahaha, nc : d Jestem ciekawy czy pamiętasz wszystkie daty koronacji królów Polski i czy potrafisz ich wymienić, bo wiesz, jesteś Polakiem, a takich rzeczy się nie zapomina ; /

Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia, pokaż mi osobę która spędziła więcej niż 2 lata w innym kraju i po powrocie mówi i pisze bezbłędnie po Polsku.

Pepeszka. 10-07-2011 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2813110)
Takich rzeczy się nie zapomina? Hahahahaha, nc : d Jestem ciekawy czy pamiętasz wszystkie daty koronacji królów Polski i czy potrafisz ich wymienić, bo wiesz, jesteś Polakiem, a takich rzeczy się nie zapomina ; /

Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia, pokaż mi osobę która spędziła więcej niż 2 lata w innym kraju i po powrocie mówi i pisze bezbłędnie po Polsku.

Yoh ma mature i wie wszystko a nawet jeszcze więcej.

Luker's 10-07-2011 14:57

Chłopaki nie trzeba.

Co do Yoha to ty mnie nie obchodzisz... Jesteś żałosny i niech tak zostanie , już każdy się do tego przyzwyczaił tak samo jak do mojej pisowni... Pozdrawiam cie 31% Maturzysto

Yoh Asakura 10-07-2011 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luker's (Post 2813116)
Chłopaki nie trzeba.

Co do Yoha to ty mnie nie obchodzisz... Jesteś żałosny i niech tak zostanie , już każdy się do tego przyzwyczaił tak samo jak do mojej pisowni... Pozdrawiam cie 31% Maturzysto

Pozdrowię cię z UW, pracowniku kafejki bez przyszłości :D

eerion 10-07-2011 15:45

O kurwa on będzie na UW!

Luker's 10-07-2011 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2813124)

Dobra lecz kompleksy , lecz... :D

PS*
Chodzi ci o Unie Wolności?

ruszek 10-07-2011 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2813124)

Kasa w Tesco czeka!

Yoh Asakura 10-07-2011 16:35

W Tesco rozdają pieniądze?

Widzisz Ruszek, nawet w takich okolicznościach będę mógł powiedzieć, w przeciwieństwie do ciebie, że jestem przy kasie :D

_WrD_ 10-07-2011 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2813110)

No lol, a co ma piernik do wiatraka? Przecież poprawna pisownia a bezużyteczna znajomość dat to dwie zupełnie inne rzeczy, lol. Ja mieszkam w Polsce, umiem pisać, a dat nie znam bo mam wyjebane na historię i jest mi to najzwyczajniej w świecie niepotrzebne. A to że "wypada znać" to problem tych, którzy to wypowiadają.
Mam kumpla, z którym miałem chodzić razem do klasy w liceum, ale jego tata znalazł pracę w Anglii i musiał wyjechać. Jest tam dwa lata, nadal z nim piszę na gg co jakiś czas i on pisze poprawnie. Akurat tutaj Yoh ma rację, takich rzeczy się nie zapomina. Zresztą cała ta dysortografia to bullshit, pokaż mi jedną osobę która czyta książki, a która ma problemy z ortografią. Nie pokażesz, bo taka osoba NIE ISTNIEJE.

Luker's 10-07-2011 17:20

Wiecie. Mam dosyć... Ma dosyć tego wszystkiego...

Mam dość tego że jestem poniżany przez ludzi którzy nawet mnie nie znają. Wiedzą lepiej wszystko o wszystkim.
Które w internecie są koksami a w życiu prywatnym są nikim.

I na koniec Yoh to że masz problemy w życiu i musisz trolować to twoja sprawa , możesz być sobie prosem w LoL. Że grałeś z naj. , itp. Ja idę do swojego "bez przyszłościowego życia". Bo wież co? Mam życie , życie prywatne...

Koniec , bawcie się sami... Ja kończę

Wiec do chłopaków z którymi można normalnie pogadać żegnam i wiecie gdzie mnie szukać , ja już nie mam zamiaru grać w gry niektórych.

Yoh Asakura 10-07-2011 17:30

Powiedz człowiekowi, który nie zna ortografii, że nie zna ortografii, to powie, że jesteś żałosny, nie masz życia i ma dość bycia poniżanym.

Hej, Lukers, jak to jest mieć IQ niższe niż przeciętne?

Maldoryz 10-07-2011 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luker's (Post 2813149)
Wiecie. Mam dosyć... Ma dosyć tego wszystkiego...

Mam dość tego że jestem poniżany przez ludzi którzy nawet mnie nie znają. Wiedzą lepiej wszystko o wszystkim.
Które w internecie są koksami a w życiu prywatnym są nikim.

I na koniec Yoh to że masz problemy w życiu i musisz trolować to twoja sprawa (...)

http://cache.ohinternet.com/images/9...HA,_OH_WOW.jpg
Czy tylko ja lubie Yoha? : DD

ruszek 10-07-2011 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2813146)
No lol, a co ma piernik do wiatraka? Przecież poprawna pisownia a bezużyteczna znajomość dat to dwie zupełnie inne rzeczy, lol. Ja mieszkam w Polsce, umiem pisać, a dat nie znam bo mam wyjebane na historię i jest mi to najzwyczajniej w świecie niepotrzebne. A to że "wypada znać" to problem tych, którzy to wypowiadają.
Mam kumpla, z którym miałem chodzić razem do klasy w liceum, ale jego tata znalazł pracę w Anglii i musiał wyjechać. Jest tam dwa lata, nadal z nim piszę na gg co jakiś czas i on pisze poprawnie. Akurat tutaj Yoh ma rację, takich rzeczy się nie zapomina. Zresztą cała ta dysortografia to bullshit, pokaż mi jedną osobę która czyta książki, a która ma problemy z ortografią. Nie pokażesz, bo taka osoba NIE ISTNIEJE.

A co ma piernik do wiatraka ? Też uważam że cała ta dys<tutajwstawobojętniecobylebytomądrzebrzmiało> to bullshit, jednak nie rozmawialiśmy chyba o tym?
Po 2. GG poprawia błędy :D
Po 3. Mówie o osobach które nie miały kontaktu - lub miały, ale znikomy, z rodakami :)

--- ruszek dodał 3 minut i 6 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2813150)
Powiedz człowiekowi, który nie zna ortografii, że nie zna ortografii, to powie, że jesteś żałosny, nie masz życia i ma dość bycia poniżanym.

Hej, Lukers, jak to jest mieć IQ niższe niż przeciętne?

Z tym że ty nie powiedziałeś mu że nie zna ortografii, tylko zwyczajnie go wyśmiałeś, a to co innego.

Po 2. Ty powinieneś wiedzieć jak to jest :) Fajnie wysuwać oskarżenia do osoby której się kompletnie nie zna, nie ? Myślisz że idziesz na UW i jesteś teraz taki zajebisty i yntelygentny?

Erverse 10-07-2011 18:47

Yoh, zazdrościsz. Fajnie by było mieć kasę za granie w lola przez większość czasu, i raz na jakiś czas wziąć od gościa kasę za to że sobie posiedzi na kompie, co? Znajdź sobie inny temat na szydzenie z niego, bo ortografia już chyba znudziła się każdemu prócz Ciebie. I uwierz mi, że on nie przejmie się twoimi słowami bo MA życie prywatne(taki life tier 1), Ci natomiast zależy tylko na opinii w internecie, bo to chyba twój jedyny świat ;o powodzenia w podrywaniu dup "cze jestem liambrady, 1600+ elo, pogramy razem w lola?"

Yoh Asakura 10-07-2011 19:26

Cytuj:

Czy tylko ja lubie Yoha? : DD
Nie, jeszcze Wardzioch jest moim fanboyem!

Rybzor 10-07-2011 20:20

Joh to kupa gówna. Zdawał w tym roku maturę z matmy na 40% i myśli, że czeka go jakakolwiek przyszłość na jakiejkolwiek dobrej uczelni. Niestety wchodzi w ten etap w życiu, gdzie jego screenshoty z LoLa gówno pomogą i kolesie w dziekanacie będą mieli w dupie to jakie ma ELO, a będzie ich interesowało tylko to, dlaczego jest takim frajerem.

W sumie dopisałbym, że współczuje grupie joha, ale tak naprawdę to współczuje jemu. To będzie musiało być dla niego straszne.

Quezacoatl 10-07-2011 20:33

Cytuj:

A owszem, zapomina sie. Argument typu "mam kumpla" sobie wsadz, i pogadaj jak sam sobie posiedzisz na obczyznie kilka lat. I Mowiac "na obczyznie" mam na mysli nie uzywanie jezyka polskiego praktycznie wcale przez ten czas.
Przyznam ze nie potrafie sobie wyobrazic jak mozna zle napisac "wiesz", ale z doswiadczenia wiem, i gwarantuje, ze nie jedno slowko czy zwrot ci wypadnie. Czesto cos pomysle, po angielsku, a potem mam problem to wypowiedziec po polsku.

Ja zapomnialem wiele, ale mysle ze nie wale takich bledow. A pisze ze spellcheckiem angielskim tez, a nie polskim.

A przy okazji
Cytuj:

Pozdrowię cię z UW, pracowniku kafejki bez przyszłości
Na obecnym rynku pracy papierkiem z UW bedziesz sie mogl co najwyzel podetrzec jak cie rozwolnienie dopadnie.

A tak na koniec. Moze skonczmy offtop, i pogadajmy o tym LoLu znow?

Ktos kupuje Leone?

Jestem nia troche zawiedziony. 2 stuny brzmia troche OP na tanku. Czy tylko ja uwazam ze jej ult zamiast slowa powinien dawac blind? Blind wystepuje teraz tylko w 2 champach w grze.

Erverse 10-07-2011 20:57

Slow jest na ogół przydatniejszy niż blind, aczkolwiek ze strony fabularnej o wiele lepiej pasowałby blind, ze względu na to słońce.

_WrD_ 10-07-2011 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2813161)
Nie, jeszcze Wardzioch jest moim fanboyem!

Chyba cie pojebalo dziewczynko, to że akurat tu miałeś racje to nie znaczy że jestem twoim fanboyem, gtfo.

Yoh Asakura 10-07-2011 22:59

Już się nie wypieraj misiu

Pepeszka. 10-07-2011 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2813159)
powodzenia w podrywaniu dup "cze jestem liambrady, 1600+ elo, pogramy razem w lola?"

Jebłem :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2813165)

A tak na koniec. Moze skonczmy offtop, i pogadajmy o tym LoLu znow?

Ktos kupuje Leone?

Jestem nia troche zawiedziony. 2 stuny brzmia troche OP na tanku. Czy tylko ja uwazam ze jej ult zamiast slowa powinien dawac blind? Blind wystepuje teraz tylko w 2 champach w grze.

Jeżeli będzie się nią dało junglować to ją kupie. (ofc jak mi neta założą ;()

Erverse 10-07-2011 23:49

http://www.youtube.com/watch?v=MnVLWKsO6CQ

0:55 yoh dzwoni do riotu

Koszyk 11-07-2011 01:03

Panowie koniec offtopu, kolejne posty o ortografii Luker'sa, "wymondżania" się Yoh'a będą nagradzane odpowiednimi punktami, a jeśli ktoś przegnie to podliczę każdy post i ban poleci. "ohoho Koszyk ma moda i się kozaczy ohohoho" (Tak kozacze się bo od czegoś tu jestem - tak, już uprzedzam wypowiedzi Yoh'a, Ryby dot. tematu jaki to ze mnie moderator)

@Down

Meysher. Myślałem że każdy to już wie :o

i takie tam btw. "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" :D

Yoh Asakura 11-07-2011 01:43

Koszyk daj nick w lolu!!!!!!

foczkassj 11-07-2011 11:46

Jeśli ktoś miał by ochotę pograć , niech piszę - mój nick to "Foczasek"
Zapraszam do gry =]

robek 11-07-2011 12:50

joh jaki loose streak o_O

Kicek 11-07-2011 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2813159)
Yoh, zazdrościsz. Fajnie by było mieć kasę za granie w lola przez większość czasu, i raz na jakiś czas wziąć od gościa kasę za to że sobie posiedzi na kompie, co? Znajdź sobie inny temat na szydzenie z niego, bo ortografia już chyba znudziła się każdemu prócz Ciebie. I uwierz mi, że on nie przejmie się twoimi słowami bo MA życie prywatne(taki life tier 1), Ci natomiast zależy tylko na opinii w internecie, bo to chyba twój jedyny świat ;o powodzenia w podrywaniu dup "cze jestem liambrady, 1600+ elo, pogramy razem w lola?"

Czytałeś poprzedni 'płacz' post lukersa? Nie wyglądało mi to na 'nie przejmie się Twoimi słowami'

=.=

@topic

6.3k Ip nazbierane, kogo polecacie? (tylko malze i kennena mam za 6.3k)

CytrynowySorbet 11-07-2011 20:59

Facerollowanie Vayne jest Fayne (hihi) do czasu aż jej znów nie znerfią. Karthus może być funowy.

Wspomniałem o tych 2 chempionach, bo właśnie się zastanawiam, którego kupić. Jakieś rady? : >

Knight Patryk 11-07-2011 21:18

B rand

Erverse 11-07-2011 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kicek (Post 2813273)
Czytałeś poprzedni 'płacz' post lukersa? Nie wyglądało mi to na 'nie przejmie się Twoimi słowami'

=.=

@topic

6.3k Ip nazbierane, kogo polecacie? (tylko malze i kennena mam za 6.3k)

Uhm. Napisanie, że ma się tego dość nie oznacza 'płaczu'.

irelia, mf,vayne

Yoh Asakura 11-07-2011 21:41

Za 6k Ezreal. Jak nauczysz się grać Ezem i będziesz nim carrował, to możesz powiedzieć, że jesteś naprawdę dobrym graczem.

Quezacoatl 11-07-2011 21:44

Ja ostatnio kupilem tez champa za 6k. Ale zamiast Vayne, Eza, Kennena, czy cait, kupilem Corkiego. Jakiegos dobrego famr carry trzeba miec.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17.