![]() |
Po prostu słaby jesteś, "wież"? :D
|
Cytuj:
|
Nie lubię bombek Zielana. Zielan mnie wkurza. Zły Zielan.
|
Cytuj:
|
@up
Nie załapałeś ironii dot. niepoprawnie napisanej nazwy champa przez Lukersa :P |
To raczej powinno być "Zielan mnie wkósza, wież?"
|
Cytuj:
Fajnie mi się Yorickiem gra, tylko jego duszki mogłyby być immune na ataki przez jakiś czas. |
Nie obchodzi mnie to, ile lat spędził na obczyźnie. Takich rzeczy się nie zapomina. Jest Polakiem, pisze na polskim forum.
|
Cytuj:
Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia, pokaż mi osobę która spędziła więcej niż 2 lata w innym kraju i po powrocie mówi i pisze bezbłędnie po Polsku. |
Cytuj:
Yoh ma mature i wie wszystko a nawet jeszcze więcej. |
Chłopaki nie trzeba.
Co do Yoha to ty mnie nie obchodzisz... Jesteś żałosny i niech tak zostanie , już każdy się do tego przyzwyczaił tak samo jak do mojej pisowni... Pozdrawiam cie 31% Maturzysto |
Cytuj:
|
O kurwa on będzie na UW!
|
Cytuj:
PS* Chodzi ci o Unie Wolności? |
Cytuj:
|
W Tesco rozdają pieniądze?
Widzisz Ruszek, nawet w takich okolicznościach będę mógł powiedzieć, w przeciwieństwie do ciebie, że jestem przy kasie :D |
Cytuj:
Mam kumpla, z którym miałem chodzić razem do klasy w liceum, ale jego tata znalazł pracę w Anglii i musiał wyjechać. Jest tam dwa lata, nadal z nim piszę na gg co jakiś czas i on pisze poprawnie. Akurat tutaj Yoh ma rację, takich rzeczy się nie zapomina. Zresztą cała ta dysortografia to bullshit, pokaż mi jedną osobę która czyta książki, a która ma problemy z ortografią. Nie pokażesz, bo taka osoba NIE ISTNIEJE. |
Wiecie. Mam dosyć... Ma dosyć tego wszystkiego...
Mam dość tego że jestem poniżany przez ludzi którzy nawet mnie nie znają. Wiedzą lepiej wszystko o wszystkim. Które w internecie są koksami a w życiu prywatnym są nikim. I na koniec Yoh to że masz problemy w życiu i musisz trolować to twoja sprawa , możesz być sobie prosem w LoL. Że grałeś z naj. , itp. Ja idę do swojego "bez przyszłościowego życia". Bo wież co? Mam życie , życie prywatne... Koniec , bawcie się sami... Ja kończę Wiec do chłopaków z którymi można normalnie pogadać żegnam i wiecie gdzie mnie szukać , ja już nie mam zamiaru grać w gry niektórych. |
Powiedz człowiekowi, który nie zna ortografii, że nie zna ortografii, to powie, że jesteś żałosny, nie masz życia i ma dość bycia poniżanym.
Hej, Lukers, jak to jest mieć IQ niższe niż przeciętne? |
Cytuj:
Czy tylko ja lubie Yoha? : DD |
Cytuj:
A co ma piernik do wiatraka ? Też uważam że cała ta dys<tutajwstawobojętniecobylebytomądrzebrzmiało> to bullshit, jednak nie rozmawialiśmy chyba o tym? Po 2. GG poprawia błędy :D Po 3. Mówie o osobach które nie miały kontaktu - lub miały, ale znikomy, z rodakami :) --- ruszek dodał 3 minut i 6 sekund później --- Cytuj:
Z tym że ty nie powiedziałeś mu że nie zna ortografii, tylko zwyczajnie go wyśmiałeś, a to co innego. Po 2. Ty powinieneś wiedzieć jak to jest :) Fajnie wysuwać oskarżenia do osoby której się kompletnie nie zna, nie ? Myślisz że idziesz na UW i jesteś teraz taki zajebisty i yntelygentny? |
Yoh, zazdrościsz. Fajnie by było mieć kasę za granie w lola przez większość czasu, i raz na jakiś czas wziąć od gościa kasę za to że sobie posiedzi na kompie, co? Znajdź sobie inny temat na szydzenie z niego, bo ortografia już chyba znudziła się każdemu prócz Ciebie. I uwierz mi, że on nie przejmie się twoimi słowami bo MA życie prywatne(taki life tier 1), Ci natomiast zależy tylko na opinii w internecie, bo to chyba twój jedyny świat ;o powodzenia w podrywaniu dup "cze jestem liambrady, 1600+ elo, pogramy razem w lola?"
|
Cytuj:
|
Joh to kupa gówna. Zdawał w tym roku maturę z matmy na 40% i myśli, że czeka go jakakolwiek przyszłość na jakiejkolwiek dobrej uczelni. Niestety wchodzi w ten etap w życiu, gdzie jego screenshoty z LoLa gówno pomogą i kolesie w dziekanacie będą mieli w dupie to jakie ma ELO, a będzie ich interesowało tylko to, dlaczego jest takim frajerem.
W sumie dopisałbym, że współczuje grupie joha, ale tak naprawdę to współczuje jemu. To będzie musiało być dla niego straszne. |
Cytuj:
Przyznam ze nie potrafie sobie wyobrazic jak mozna zle napisac "wiesz", ale z doswiadczenia wiem, i gwarantuje, ze nie jedno slowko czy zwrot ci wypadnie. Czesto cos pomysle, po angielsku, a potem mam problem to wypowiedziec po polsku. Ja zapomnialem wiele, ale mysle ze nie wale takich bledow. A pisze ze spellcheckiem angielskim tez, a nie polskim. A przy okazji Cytuj:
A tak na koniec. Moze skonczmy offtop, i pogadajmy o tym LoLu znow? Ktos kupuje Leone? Jestem nia troche zawiedziony. 2 stuny brzmia troche OP na tanku. Czy tylko ja uwazam ze jej ult zamiast slowa powinien dawac blind? Blind wystepuje teraz tylko w 2 champach w grze. |
Slow jest na ogół przydatniejszy niż blind, aczkolwiek ze strony fabularnej o wiele lepiej pasowałby blind, ze względu na to słońce.
|
Cytuj:
|
Już się nie wypieraj misiu
|
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Panowie koniec offtopu, kolejne posty o ortografii Luker'sa, "wymondżania" się Yoh'a będą nagradzane odpowiednimi punktami, a jeśli ktoś przegnie to podliczę każdy post i ban poleci. "ohoho Koszyk ma moda i się kozaczy ohohoho" (Tak kozacze się bo od czegoś tu jestem - tak, już uprzedzam wypowiedzi Yoh'a, Ryby dot. tematu jaki to ze mnie moderator)
@Down Meysher. Myślałem że każdy to już wie :o i takie tam btw. "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" :D |
Koszyk daj nick w lolu!!!!!!
|
Jeśli ktoś miał by ochotę pograć , niech piszę - mój nick to "Foczasek"
Zapraszam do gry =] |
joh jaki loose streak o_O
|
Cytuj:
=.= @topic 6.3k Ip nazbierane, kogo polecacie? (tylko malze i kennena mam za 6.3k) |
Facerollowanie Vayne jest Fayne (hihi) do czasu aż jej znów nie znerfią. Karthus może być funowy.
Wspomniałem o tych 2 chempionach, bo właśnie się zastanawiam, którego kupić. Jakieś rady? : > |
B rand
|
Cytuj:
irelia, mf,vayne |
Za 6k Ezreal. Jak nauczysz się grać Ezem i będziesz nim carrował, to możesz powiedzieć, że jesteś naprawdę dobrym graczem.
|
Ja ostatnio kupilem tez champa za 6k. Ale zamiast Vayne, Eza, Kennena, czy cait, kupilem Corkiego. Jakiegos dobrego famr carry trzeba miec.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17. |