![]() |
Ile ten Tolek zrobi sobie jeszcze kont do ciężkiej anielki? Aew.
Emcess. |
afaik za to powinny byc bany.
|
Cytuj:
/gallar ;d |
Cytuj:
|
@up
Ya, rly. Emcess. |
Dzięki, że mi powiedziałeś, bo bym nie zgadł ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Bardzo ladne zdjecie Kattinka, ale moze.. sie ubierz? Konkurs miss juz za nami.
|
Kattinka , sweet czuje w powietrzu ozywienie tematu hah :)
@Slythia czepiasz sie :P |
Sry Slythia, troche goraco :)
|
Cytuj:
@Exodus No wiem i o to chodzi. @down To trafisz w gusta forumowych 12-latkow ;P. |
A jakże. To stylizacja a'la Miss Forum Tibii.pl :)
@Exodus ty :p @up Racja, pominelam to... |
Cytuj:
|
Uaaa znowu się zleci banda dzieciaczków-adoratorów (absztyfikantów jak to określa mój nauczyciel fizyki :D).
|
sorry Ireeth ale zdecyduj sie kim jestes
"Oxy To całkiem niezły pomysł... ale jest jeden... Oxy To całkiem niezły pomysł... ale jest jeden problem ;( Trójkąt nie może się składać z dwóch kątów rozwartych ;( Tu Ireeth, sry, ze z innego konta ;S" |
Tutaj lepiej nie robić kontrowersji ;P Sam się o tym przekonałem i nie polecam ;)
|
Cytuj:
? |
Bedzie dym
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kattinka ładne zdjęcia:)
jak się ma co pokazać to się pokazuje:) tak trzymać:) |
Cytuj:
To pisałam ja - starsza pani emerytka. |
Atimcia, dzieki za poparcie ;)
@Murderer =ooo o kur.. de |
Huh, hah teraz się pogryziecie, o zdjęcie? Jajć... takie dała - jej sprawa, chcesz trafiać w gusta 12 łatkuff jej sprawa, jeśli ktoś nie dostaje orgazmu na widok zdjęcia, to jemu raczej nie będzie przeszkadzać czy tego stroju jest mniej czy więcej ;)
|
Cytuj:
teraz czekam az Tana cos wrzuci,gdyz jej wypowiedz mocno mnie zainteresowala ;p |
Cytuj:
|
@All
Dziwi mnie tylko, że WYŁACZNIE osobniki płci żeńskiej krytykują moje zdjecia ;> A może jednak nie do końca mnie to dziwi... |
każdy ma swoje zdanie, i na tyle to forum jest "wolne", że każdy może się wypowiedzieć:) póki nie ma wulgaryzmów:)
mi się katii zdjęcia podobają:) innym wcale nie muszą:) Tana: chyba aż taka "stara" to nie jesteś;) |
Hm.. Mam nadzieje, ze mam prawo miec wlasne zdanie? I sie wypowiadac?
Dziekuje ;) @up Dziekuje atimciu za rozwianie moich watpliwosci. I aby byla jasnosc - nie mam zadnych kompleksow, po prostu nie podobaja mi sie niektore rzeczy. To wszystko. |
@Slythia
Przeciez juz to robisz ;) Tobie wolno sie wypowiadac - mi wolno wstawiac zdjecia, jakie mi sie podobaja ;) Nawet jak nie jestem na nich w 100 % ubrana... Widziałam twoje zdjecie i doszłam do wniosku, ze chyba nie masz nic przeciwko rekawom ? ;> |
Cytuj:
oczywiście, każdy ma takie prawo:) mi się może podobać biały a Tobie czarny, czy to oznacza,że zaraz ludzie powinni się kłócić? oczywiście,że nie;) |
Cytuj:
|
@Kattinka
No nie, bo mi zawsze zimno :P. A to, wbrew pozorom, pomaga... @Atimcia Wiem, ze to przyklad, ale bialy tez lubie :P. A tak wogole to jesli kogos urazilam to przepraszam. Cos mi odbija... (potrzebuje odpoczynku... ma ktos domek na bezludnej wyspie?) |
Cytuj:
|
Cytuj:
dobra już nie dobijajcie Katti;) a Ty kobieto tak się nie przejmuj:) |
Cytuj:
|
Atimcia
Spoko, nie przejmuje sie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |