![]() |
Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić. Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny:p Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta. Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek Sorry za double post :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda? Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara Więc jak można to odebrać? |
Cytuj:
|
HAHAHAHAHAHHA YAvibavi blysnal nie po raz pierwszy.
CHlopak mlody jest i sie szybko denerwuje ,rzuca banami na lewo i prawo a juz z 10 stron temu klal na wszystkich uzywajac slow bardzo niecenzuralnych,gdzie nawet w najwiekszej melinie bym takich nie uslyszal no ale coz nasz dzielny moderator jak zwykle zaspal.JAkby ktos co zle mowi na Dof takie glupoty i przeklenstawa pisal juz dawno by byl ban. Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie ludzie z Dofu sa dorosli i jaki on sam jest. Zadufany i zakochany w sobie gnojek ktory nic nie ma oprocz chara i swoich 100/100 skilli.Yavibava wyjdz czasem z domu przewietrz sie wyczysc okularki i daj odpoczac twojemu umyslowi od komputera bo calkiem sie zatracasz.Acha i nie zapomni zawolac Gm'a ze ktos lamie zasady ty dwulicowy pyszalku. Czekam teraz na liste niewybrednych przeklenstw od ciebie matolku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek |
@Zeus
Jesli SirKiks to Najwyzsza prawda to nie wiedzialem ze wyzywa komus matke, bo to ze 'dobrze gada' bylo do Najwyzszej prawdy ;-) Lubie karmic trolle ;> |
ja nadal czekam az Pan Najwyzsza Prawda udowodni mi w czym jest lepszy ode mnie. Skoro odwazyl publicznie oczernic moja Matke, Ojca, moj wyglad i inteligencje niech przedstawi dowod jego wyzszosci. Jesli tego nie zrobi, niech zostanie najwiekszym frajerem jakiego opinie kiedykolwiek czytalem
|
Cytuj:
Pozdrawiam, zapatrzony w doskonałość najwyższej prawdy, nędzny i uległy swemu panu, Fiszbin. |
DOF to dzieci neostrady
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siemka Dawno nieczytalem tego Tematu Moze mi Ktos przyblizyc Kto Aktualnie Wygrywa??
PozdroB) Hail Alliance Of Light <Spahira>:D |
Cytuj:
Mnie Wanted huntowalo za to ze znam satana na RL wiec wiesz ;p. Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late..... i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF. Sory panowie za wszystkie problemy zwiazane ze mna..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdrawiam Jacek |
Po pierwsze :Yawi jedyna osoba w tym temacie do bana to jestes TY . Przeginasz troche.
Po drugie : nie jestem Sirkiks,ani zadna Najwyzsza prawda nie jestes Sirkiksem, jestem Sir Kiks i to sa dwie rozne osoby, wiec nie wiem po pier**** takie bzdury skoro wiesz dokladnie kto kim jest. A po 2 jeszcze nikomu stad nie wyzywalem rodzicow, jezeli sie myla prosze pokaz mi to. Po trzecie : Rozpier**** mnie tekst jak pewien osobnik chcial wejsc do DoFu -Sathanek powiedzial, ze jak chce wejsc to musi zaplacic 20 k ;-) Po czwarte: Przy wspolnych pojazdach na rodzicow zachowojcie odrobine kultury, bo zachowujecie sie jak dzieci. Pozdro Sir kiks :* Cytuj:
|
Cytuj:
Btw Mr. Krasnal pisze się Sulechów |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak sie pisze Sólehuw to ja wiem ! @Fiszbin lol... Pokaz mi gdzie obrazilem czyichs rodzicow ? |
Cytuj:
|
A czy ludzie z dofu nie czuja co sie swieci? chodzi mi o wojne ;>
ja nie gram a wiem! :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: cała "akcja" rozgrywa sie na stronach 288-289 |
Cytuj:
ja tego nie wiedzialem ---...---:( lol2 |
Cytuj:
|
sir kiks czy jak ci tam pozdroffka dla brata w szczyrku sie fajowo z nim pilo ;P
@pojazdy pojazd na starych to chamstwo na maxa jezeli przy przykladzie tajemniczego111 mowicie przyganial kociolgarnkowi to biezcie przyklad zemnie, ani razu rodzicow kogos niepojechalem.... |
@up
tajemniczy111 napisał żeby" zachować kulturę" W poście w którym napisałem "przyganiał..." nawiązałem do jego poprzednich postów, w których często brakowało właśnie kultury. To że ktoś nigdy nie obrażał rodziców innych osób powinno być czymś normalnym, a nie powodem do wielkiej dumy, ehh takie czasy. Cytuj:
@ down A moim zdaniem nie powinieneś ;p<zapewne moje zdanie mało cię obchodzi> |
Cytuj:
i jestem z tego dumny( bo jestem normalny buahuahaua <lol>) |
Cytuj:
Ale macie chore jazdy looknijcie se "Dzień Świra" tam tez sie kucą jak debile kto ma racje. A pozatym...."..Wyzwiska powiedz mi to z bliska poczujeszz jak sie grubo pizga..." |
Oj Gogo niezapominaj ze mialem pokoj obok ciebie...a kim jestem pomysl;P
Nierycz Gammbler nierycz Twoje łzy leca mi na outfit z napisem,,Drazharm servera mistrz" Ja na Azurze moge wszystko... Juz ci mowilem Gammbler nierycz mam w sobie dziskosc do jasnej cholery Gdy ja Pay armor zrobie wtedy niedaj boze Ja jestem Drazharm Azury mistrz Podobrym zielsku pizze rozwoze Ja jestem Drazharm mistrz Azury.... Wena mnie naszla przed spaniem ;P |
zeby tylko Urb sie nie zalamal
Sep 07 2006, 12:44:02 CEST Died at Level 178 by a green djinn |
Cytuj:
|
Dawno mnie tu nie bylo. Po 4 dniach nie czytania forum o Azurze chcialem zobaczyc jak tam nasz "ukochany" swiat. Czytam te okolo 30 stron i cyrwa NIC sie nie dowiedzialem oprocz jechania po wszystkich. Stworzcie nowy temat "Wyzwiska z Azury" i tam sie wyzywajcie. W koncu to "wydarzenia z Azury" -.-'. Chcialem to tylko napisac...
Po 2, moze zaczniecie wkoncu cos dzialac, a nie sie klocic z desperowanym 13-latku po haku ,ktory po wylootowaniu serpent sworda z draga ma orgazm (Najwyzsza Prawda). Pozdro. |
Cytuj:
Pozdrawiam i rączki całuje Fisz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |