![]() |
|
Cytuj:
|
Gdzie mogę w miarę dobrze expić 16lvl Sorcer, mlvl 9, eq:Noble Armor, Plate Legi, Dark Helmet, Leather Boots, Tusk Shield??
|
?! Gdzie expic ?
A więc tak , od dłuższego czasu gnębi mnie pytanie :
Gdzie expić ? A więc tak : Profesja : Paladyn Level : 38 Skille : 71/60 Status : Free Account (FACC) Eq : -Devil Helmet -Blue Robe -Plate legs -Demon shield -boots of haste -royal spear'sy Z góry Dzięki :)B)B)B)B)B)B):):):):):cup: Sory wiedzialem ze czegos nie napisalem 38 lvl. |
Cytuj:
|
Gdzie bym mógł expić 30 ed z icicle i avalanche żeby był dobry exp:p
@down Mintwallin, Guardy DC |
Dla tego wyzej ;p
Tomby w ank .
albo cyce na edron --- Mareasquan dodał 0 minut i 55 sekund później --- A więc tak , od dłuższego czasu gnębi mnie pytanie : Gdzie expić ? A więc tak : Profesja : Paladyn Level : 38 Skille : 71/60 Status : Free Account (FACC) Eq : -Devil Helmet -Blue Robe -Plate legs -Demon shield -boots of haste -royal spear'sy Z góry Dzięki |
Gdzie mógłbym expić poza dragonami w Yalahar?
Profesja : Royal Paladin Lvl : 45 Skille : 71/51 ( wiem ze slabe ale nie chce marnowac pacc ) EQ : Crown helmet Pala Armor Vampire Shield Blue Legs Bohy Platinum amulet Rsy lub Enchanted Chodzi mi o nawet spory exp ( coś min. 45k/h ) ale zeby byl profit : ] |
Cytuj:
Dwarf Guardy (najlepiej labirynt badz kolo Crus helmet) Hellgate (ale musisz znac respa) POH (bez Gsów) Dragon Lair Venore (tylko dragi ale czesto zajete) Obrzeża ORC FORTRESS |
Taa dzieki ...
dzieki tobie przezwyciezylem swoj strach i poszedlem na d lair .. expie na dragach i mam juz 39 lvl :D 39 wpadl mi w jakies 1h-1,5h |
GDZIE expic knightem
skile 72/69 EQ: rh mms dsm k legs stell bots Heroic Axe duzo kasy chce nazbierac i przy okazji pallek 60 77/60 plate set rownierz duzo kasy |
56 Knight 72/71 eq zaoan armor crown shield steel helmet boh
TYLKO NA PACC! |
@up
Mutated humany, żółwie, dragi, elfy na pacc, cyce na pacc, piraty na nargor ^^ @topic 50 palek, 14 mlvl, 77+2 dist ~~200k na waste Dh, P ammy, Paly armor, b legi, demonka, b legi, boh/softy, rs/e spears Facc. Interesuje mnie minimum 40k/h Moze byc waste... Co więc polecacie ^^? |
Cytuj:
D lair venore Orc Fortress w srodku (czasami Hardcore ale jak umiesz grac ogarniesz) Hellgate Facc Tomba pod Mount sternum (resp 3 x dragon + poziom wyzej crypty) czyli to co wszyscy znaja nic nowego nie wymyslimy niestety na FACC |
Cytuj:
|
Cytuj:
a czemu nie poleciłeś Mi DL-i ?? :P:P:P... nawet czasem Latam na Barbarianach dla kasy :P:P.. |
Cytuj:
|
UP: Proponuje takie miejsce na Magician Quarter-Dark Magiciany, Dark Apperentice, Mad Scientisty itp. DUZO kasy i exp wiekszy niz 50k/h, albo mutated humany na alchemist quarter. Popracuj nad skillami ;s
|
takie pytanko:
gdzie na n-pvp (optional czy jak to sie tam tera nazywa) expić taką postacią: palek 25lv skille 56/36, zara 57/37 eq: plate arm, plate legi, dwarvenka, steel helmet, bije ze zwykłych spearów chodzi mi głównie o to żeby exp był w miarę na poziomie i żeby dużo kasy sypało |
Cytuj:
Na vdl expie, ale w ch*** ludzi... Na pohu chwilowo karałem z e spearami, lecz spróbuje :) Of ogarniam całego (na -2 niekiedy hardcore, rzadziej tam wchodze). Hellgate jeszcze nie odwiedziłem, lecz napewno obczaje. Facc tomba, nawet ciekawe miejsce (biorąc razem z dragami), lecz ludzi podobnie jak na vdl. Dziekuje za szybką odpowiedz cya ;* @up. Facc tomb do -3, soldy, guardy pojedynczo, cyce na mount, ef. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |
|