![]() |
|
Gratuluje Noobie i juz nieafkuj na Jugerrnautoch zato bo lvl numer 100 xD
|
100 lvl
|
Coś tam.
|
..........
|
Nie no luuz ...
Wielkie podziękowania dla polskich piłkarzy! :D Zagraliście po prostu świetnie! :P Całe eliminacje! Jak to Murawski powiedział na przerwie meczu z Irlandia: "gramy świetnie!" - Słowa były powalające! :D Grajcie tak dalej nasi ... grajcie grajcie ... na pewno daleko zajdziecie ... -.- BYE BYE AFRIKOOO !! =* BYLO MILO ALE SIE ZMIŁOOOO !! :D |
dżemdoby hahaha jak wam sie powodzi hahahah co forumiaczki :P:P:P:P:P kochani wy moi :P teszknie za wani
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A na temat ludzi ktorzy graja na ots to zamilcz jak nie wiesz.U nich te godziny gry to bot bo kto normalny bedzie expil recznie na ots.Widzisz ? ty musisz expic recznie na rl.I to cie boli ;] A i sory ze slowa takie jak "Ciebie" itp nie pisalem z duzej litery ale nie zaslugujesz na ten zaszczyt ;] Tyle odemnie. @Budyn jak tam alkoholiku rosniesz cos ?:p @Pszczola maniaku polatala bys po chlopakach a nie po pikselach :p http://i261.photobucket.com/albums/i...att1990/sd.jpg ~Robin |
@Otto
Widzisz dla niektorych ludzi ta gra sie skonczyla, jest szkola, dziewczyny i inne normalnie rzeczy a nie expienie w pikselach. A co do no-life to tylko idiota przy zepsutym kompie loguje sie co kilkanascie minut na tibie sprawdzic czy boss jest, bo nie moze normalnie expic. Nawet goscie z Inso mowia mi ze jestes leszczem. Takze, ogarnij bajerke chlopak. Bez odbioru Szyna~ |
|
why piszecie o mnie jak nic nie wiecie ? tylko tyle co z forum a tak naprawde nie wiecie co robie czynm sie zajmuje itp dobra cial odezwe sie kiedys AAAaaaaa
|
Gratulacje PZPn'ie! :)
-------------ZAPALMY ZNICZ POLSKIEJ KADRZE NARODOWEJ !!! :D------------ [*][*][*][*][*] AKCJA PUSTE STADIONY ! JEBAĆ PZPN ! BOJKOT AŻ DO SKUTKU ! NIECH TE SZCZURY ZBANKRUTUJĄ ! |
Otto bo sprawiasz wrażenie takiego jebanego ciecia co Ci poradzę :P
|
Zamknij tą pizde ,Idz kurwa sama lepiej zagraj . Albo wpierdol sie do PZP-na ;p
To jest forum o tibi gdzie mozna ss wklejać a nie pierdolić glupoty o pilce noznej , znajdz sobei jakies tam piłkarskie;p Bez odbioru . |
@Tide ty sie tak nie napinaj bo ci jeszcze zyly pekna i stracisz te resztki szarych komorek :D
@Jose baleronku co tam u Ciebie slychac Grubasie :D ~Robin |
http://img43.imageshack.us/img43/2426/polkix.jpg
Cala prawda o POLKACH i Polakach i danerze ^^ @Otto Widzisz wiem wiecej niz ci sie wydaje ;) I nie mow mi ze to co napisalem we wczesniejszym poscie jest klamstwem. Nie obchodzi mnie co robisz, tylko co soba reprezentujesz na tym forumie idioto. Sorry znow sie nastukalem, a mialem juz tego nie robic i tu nie spamic. Szyna~ |
http://i329.photobucket.com/albums/l...habdas/100.jpg
Sprzedam 105 EK za gp or rl kase "Prawie" nie ma hunta :D Private |
Cytuj:
<1111111111111) |
Tide
W sumie jak sie zadaje z dziewczynami na poziomie "Elian" które nie maja nic więcej do powiedzenia niż żal i twoja stara to tak już niestety sie pierdoli w bańce a zapomniałem ze jesteś jebanym pedałem . Jak Ci nie pasuje co pisze popierdolcu to tu nie właz bo nie zasłużyłeś na to jebany pucybucie br :) PA :* Robinek Leż tam pedziu ;D U mnie bardzo dobrze nie siedzę jak niektórzy i nie wyżywam się na kobietach ale co zrobisz nie dojdziesz za zjebasami ;):baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |