![]() |
|
Cytuj:
|
Co z narutoooooooooooo?! Bo chciałbym już obczaić, ciekawe walki mają być :<
|
Cytuj:
|
Zapewne będą kazali nam długo czekać na taką dobrą kreskę :( A szkoda, bo bym sobie pooglądał. (Szczególnie jakąś powtórkę z historii al'a 6 ep)
|
DTB 3 Oh yeah
Code geass Lelouch of the haj skul rebellion? WTF?? I po co cos takiego??????? Ja chce bokoku no akito (nowy CG) |
Zacząłem oglądać sobie Gai-rei: Zero. Dwa pierwsze odcinki: dużo krwi. xD
|
Jak tam ten wrocławski konwent? Eerion chciał mnie ściągnąć, ale trafił na kiepski czas.
|
Socjalnie było fajnie, paneli też kilka odwiedziłem. Znajomy twierdzi, że było z tych słabszych (ale on jeździ na masę konwentów, a ja nie :P) więc pewnie wiele nie straciłeś ;)
Poza ujrzeniem mnie ofc ^^ |
@Lista
Nowy Gurren Lagann dwa słowa: SPIIIIIRAAAAAAALLLLLLL BROOOOOOOOOOFFFFIIIIIISSSSTTTTTT! Trapeze! zauroczony 1wszą serię niecierpliwe będę czekał na drugą : 3 Deadman Wonderland - Kolorowanie niezłe , choć ciekawi mnie kwestia krwi |
Czy tylko ja odniosłem dziwne wrażenie, że poprawili kreskę w Wybielaczu?
|
Na taki odcinek zdawałoby się, że wymagana byłaby lepsza kreska :) No to teraz zaczną arc z mangi czy też ujrzymy filer arc :D Stawiam na masę filerów.
|
Żadnych fillerów! Pozabijam jak będą fillery!
|
Będą fillery, i to rychło :P
|
Jak zrobią jak w naruto to chyba się obrażę na nich :P
|
Hura, animowane mugetsu : D
|
Szybko skończyła sie walka ichigo z aizenem, teraz jeszcze 1 czy 2 odcinki z mangi i parę miesięcy fillerow ;/
|
No też miałem nadzieję na lepszą walkę, tzn. dłuższą. No ale co poradzić... teraz pewnie będzie o tym że wszystko wróci do normy a Ichi +miliard do respektu za uratowanie galaktyki.
|
Właśnie teraz będzie sraczucha na maxa nawet w mandze :> powinni na tym zakończyć w końcu ichi stracił moce.
|
Proponuje używać [hide]
Btw. oglądał ktoś Comartie High School? HAHA zajebiste anime, na youtubie macie odcinki Z DUBBINGIEM(!), który jest zajebisty(!!!). Polecam, można się pośmiać. Coś jak Lucky Star, ale bardziej dla facetów : D |
Cromartie z dubbingiem? Nigdy w życiu, oryginał lepszy :D
A seria jest krzywa. A bardziej klimatycznie niż do Lucky Stara to bym ją połączył z Excel Sagą. Choć to też średnio na jeża |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |
|