![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@
No tak, facc tomb i cyclopy są naprawdę mało zabocone :confused: |
36 ed, 41 m lvl, focus cape, hotm, b legi, bohy, p ammy, spellbook +1 m lvl
gdzie szybko dobic 45? mam 100k na waste |
culty yalahar
|
Cytuj:
#RedFOg i poskilluj troche |
Gdzie expic ?
prof : royal pall
skile 72/60 lvl 40 status : pacc eq : boh , b robka , plate legi , crown helmet , guard sield . dzieki :) |
Ponawiam pytanie.
|
41 Elder Druid
40 mlvl z itemami Eq: Hotm Focus Cape Bohs Spellbook of enlightenment Hailstorm rod ;d P legi Mam kase na poty, interesuje mnie jakaś miejscówka gdzie mógłbym poexpić jak i zarobić (żeby się zwracało za potiony i kilka K na/h + najlepiej <ze 2-3k> Mutanty odpadają bo wiecznie pełne nie licząc poranków (7 rano tak do 10), może jakiś tomb? ew. coś innego Czekam na odpowiedzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co ma jedno do drugiego ? Kolejny ziąą który nie wie co to ironia, pjiona \o Gościu pytał o mało zabocone, więc po co mu podajesz zabocone ? Weź lepiej powiedz że takiego na FACCu nie ma, a nie się kłocisz >.> Mario23 Jak ogarniasz to dasz rade, ale pojedynczo, nie wyeb się w cuś. |
Cytuj:
Wiesz kumpel tam expil w tamtym tygodniu to mial exp nawet do 30k/h+ 20 pallkiem co na facc na npvp jest nie najgorszym wynikiem. I z kasa tez nie bylo najgorzej. Wiec najpierw pomysl 2 razy zanim cos napiszesz. Bez odbioru |
Witam!
90MS z 62 magic levelem -Yalahar mask -Sety + focus cape -Softy Gdzie expic samemu i w grupie z blokerem? :) proszę o miejsca do wastowania i zarabiania pieniędzy! (prosze o pare innych propozycji niz workery i watery) |
76 Royal Pall
89+2/76 Eq: - Crus helmet - Pall arm - Golden legi - mms - Bohy Gdzie expic samemu, zeby exp byl bardzo zadowalajacy :)? |
Gdzie moge expic?
Witam . Niewiem gdzie mam expic o to informacje mojego konta :
Lvl:11 Prof:Sorc Mlvl:5 Status :PREMIUM ACCOUNT NIe mowiac o larwach i rotach na darashhi :) DZiekuje ! xD |
34 elder druid
Bohy, p legi, focus cape, halistorm rod, spell book +1 mlvl Gdzie expić żeby się zwracało za poty i żebym mógł mieć kase na następny huncik ? :] |
Cytuj:
Trolle edron, gobliny edron. |
65 EK 74/72 skile eq g legs mms rh zaoan armor boh heroic axe
Gdzie wyciagne najwiecej expa zeby waste nie bylo :) |
Gdzie iść na opłacalny exp 44MSem ;d jbc gdzieś gdzie łatwo do pz ; p i niema waste plx ;] najlepiej procz: dragi darashia ..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |
|