![]() |
|
Cytuj:
|
Mam do ciebie Seetho pytanie. Kim ty jesteś? Używałem tego użytkownika(Seetho, niegdyś znany jako Skryba Seetho aka Włatca Demonuff) dobre pół roku temu, jednak przestałem grać w tibię i na niego nie wchodziłem. Skąd masz tego użytkownika? Pisz sobie pisz, bo mnie on nie interesuje, tylko chcę wiedzieć, czy jesteś którymś z kolegów. Odpowiedź daj na pw/tutaj, mi to obojętne.
|
bedzie wpierdziel :D
|
Youen opowiedz nam cos o zabijaniu ziomkow z timu ?
|
Wiadomość usunięta przez użytkownika.
|
Cytuj:
Nie jesteś śmieszny..... |
17:29 Oro [2]: 17:28 Chinata [91]: SELL PACC! 17:29 Statement of Chinata reported.
chyba ktos bedzie mial bana :D |
Tu RealSeetho. Tamten frajer co wcześniej pisał z tego (nie swojego) konta nie będzie już was męczył (przynajmniej tym kontem). Właśnie usuwam wiadomości, które ten baran napisał.
|
Belyssis [195]: exevo vis hur
HAHAHAHAAHHA morczny jestes !!!! |
Cytuj:
Bardziej to przeżywacie niż sam zwidek |
gdzie byl fiszkela ? xespoz byl na 45 sorcu no ale fiszkeli nie bylo :<
|
boozar vs Youen 0:1
zwidek vs Youen 0:1 |
Karol, 2:0 ? Nie wklejaj tego :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaorane :D
|
Kolejny masslog na furorze:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=olk1zdt6sbekxi7l Troche fragow sie posypalo. |
A był ktoś może na Pergoli? Było na co popatrzeć ;]
|
Cytuj:
Co do pokazu to trzeba przyznać, że był wyje***y. Ogólnie myślałem, że będzie tylko woda na kolorowo, ale te animacje na strumieniu wody.... ja ci nie piernicze, to trzeba zobaczyć. (Chociaż mieli 8-10 min. opóźnienia). Ogólnie to przekozacki był pokaz fajerwerków ''w tle?'', oraz ten hologram niedzwiedzia... no totalny obłęd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |
|