![]() |
|
71 EK skile 75/72 Eq Heroic axe MMS G legs RH Zaoan Armor BOH
|
170 ek, 96+2/90, full set
|
Cytuj:
Żółwie śmiało do 45/50 levela i od 50 możesz iść na Barbariany :):) --- Sequenzo dodał 0 minut i 34 sekund później --- Cytuj:
--- Sequenzo dodał 0 minut i 41 sekund później --- Cytuj:
|
76ek
80/81 rh dsm g legi night shield bohy/softy cos innego niz malpy lizardy barby dragi ? tylko gdzie ;p |
@up
dragi w ank, edron... :p |
Cytuj:
@Seq huncić to wiem, co mogę, ale chodzi mi o exp solo, więc demony raczej odpadają |
Jestem nowy i nie wiem jak sie dodaje posty ;/ ktos pomoze?
|
jak to nie wiesz jak sie dodaje posty? przecierz wlasnie to zrbobiles:]
|
35lvl RP, 76/53, Pacc. Waste nie mile widziane ^.^
|
mutated humany. kupa kasy, niezły exp. możesz też spróbować na zombie iść.
no i cyclopsy na mistrock |
Nom możesz tam poświrować :):)... albo żółwie ?? Barbariany??
Ja Palkiem jak grałem to od 30 do 50 levela siedziałem na żółwiach, a później Barbariany.. do 65 :):) i zaczęły się Dragi itd... :):) |
Cytuj:
Dragi na 65 ? Ja na 50+ miałem profit i dobry exp. Cytuj:
Po 50 lvl: Taski mutated raty/water elementale, culty lb/yalahar, zombie, dragi darashia, yalahar |
42 rp, 80/65, bez kosmicznego waste i z pozytywnym expem?
|
Cytuj:
|
A więc tak:
Penisula Tomb-2 = 28k/h Żółwie Fenrock = 20k/h ( strasznie dużo botów ) Cyclops Mistrock = 23k/h Mutated Human = nawet nie sprawdziłem expa, bo tyle tam 70+ EK, że mijało się to z celem, żeby tam siedzieć. Z tego co wyżej napisałem to najlepszy exp w tombie, jak myślicie, dam rade w tym tombie za tp ? Może jakieś inne expowisko polecacie? I jak będzie mniej więcej z ilością expa na Helheim ? |
odkopałem stare konto i zastanawiam się gdzie expić (nie miałem styczności z ed od dobrych 2-3 lat;d)
128 ed, 69 mlev |
Akurat wtedy jak Ja tam siedziałem i ogólnie grałem paladynem, to Boty nie były bardzo Popularne... Nie wiem jak jest teraz :).. ale Ja i tak bym spróbował tam.. Bota Można trapnąć :):).. a co do Tych dragów, to zależy co kto lubi :).. Ja na przykład teraz Knightem wolę posiedzieć na Dragon Lordach i mieć Waste niż na Dragach użerać się w 2 czy 3 na jednym Expie... Alternatywą jest Mintwallin (zbieram na Full Ass~ addon) i wyganiam Ludzi :).. no a jak tam zajęte to Barbariany i Profit Jest Zawsze Wielki :):)..
|
gdzie expic
39lvl knight facc
eq: devil helmet, blue robe, beholder shield, plate legs, noble axe leather boots skille 66\64 |
43lvl rp
skile: 80/69 eq: crusader helmet, blue robe, plate legs, boh, dragon shield i rs. Więc aktualnie siedzę w Yalahar. Niestety bardzo rzadko można tam dobić się na spawn mutaded humanów/mutaded ratów, zombie spawn czy necro spawn. Na dhijny questa jeszcze nie zacząłem, więc tam nie wejde. Na cultach mam waste, te mocniejsze walą hity +100 co turę :-/. Macie jakieś porady gdzie expić? Na yalahar opłaca się siedzieć tylko w nocy, a w dzień wszystko przepełnione i pełno boterów. Rozglądam się za expem gdzie wychodziłbym na + i osiągał średnio 50k/h. Przed zakupem Pacca osiągałem tyle na ofie, lecz prosiłbym o nie podawanie miejscówek na FACC area, chiałbym wykorzystać paca;p Pozdrawiam ;) |
Cytuj:
Blue Robe założyłeś na Rycerza ?:confused: Hmm.. Polecam Mintwallin :) ale musisz uważać :) bo można tam szybko paść.. --- Sequenzo dodał 1 minut i 38 sekund później --- Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |
|