![]() |
siema siema wam :P
ja wrocilem do gry po 3? latach. ale nie gram na danerce lecz na askarze. gram tylko ja i maszin xP oraz ludzie ode mnie z miasta xO jakby ktos chcial to zapraszam :D jesli nie to spoko xP Vattum Ciebie to podziwiam xP chyba ze lagow nie masz xP ale ja lagi tam ciagle mam xD pozdro teeey od starego wyjadacza psychy xD |
Co sie z Wami stało ziomki? Geo and Vattum doesn't exist? Zbyszek kowalski też już nie istnieje. Wtf. Kiedyś to forum tryskało życiem. Teraz żadnego postu przez lata ;d
Gdzie się wszyscy podzialiście? Legendarne Sixth Sense i Old Danera Powah? Nebula? Co do gildii teraz rządzą już niepodzielnie brazole. Nie ma SWAT, ale jest jebane Insomniacs. Z dawnych czasów zostało już chyba tylko Crimson Chaos. W każdym razie pozdrawiam wszystkich z dawnych czasów. Dzięki Wam ta gra była lepsza. Było warto grać. Szczególne pozdro dla Porkiego i PSyche! |
Witajcie chłopaki :)
Siedzi ktoś tu jeszcze? gracie w tą gre jeszcze ? :) Pozdrawiam wszystkich :) Raven |
Gra jeszcze ktoś z old times na Danerze? Bo z tego co widzę, to na serwerze sama Brazylia :P
ALDO!!! Jeśli to jakimś cudem czytasz, to odezwij się na priv, bo wczoraj jak pisałeś do mnie na Tibii, to char na bocie latał :) |
Thais Carlin!
|
siema ludki :D
ktos tu zaglada? co sie z wami ciekawego dzieje? juz dorosli ludzie z nas co? ktos sie jeszcze utrzymuje w tej grze? z tego co widze to sie niezly ots z tibii zrobil ;p pozdrawiam wszystkich |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |