![]() |
|
Cytuj:
Widzę że masz pacc po tym że jesteś RP więc proponuje cyclopolis. |
Cytuj:
ponawiam i prosze o odp |
Gdzie expic sorcerem na 35 lvl pacc. Najlepiej jakis fajny tomb
|
tarpid -2 ........
|
10 druid, facc,
eq: p. set, soldier helmet, spellbook, snakebite rod Chcę wbić szybko 13 poziom, by pozbyć się "ziemnej" różdżki i żeby trochę kaski wpadło na nową różdżkę i eq. |
Cytuj:
A jeśli chcesz miec więcej kasy to ic na Folde :) |
Gdzie mam expic zeby szybki exp byl
55 ed 47 mlvl eq dobre Pacc oczywiście |
Cytuj:
|
Witam!
Bardzo prosze o jakas podpowiedz gdzie warto expic. Poziom:70 Profesja:EK Skille : 80/80 Ekwipunek: RH,BOH,DSM,MMS,G Legs,Dwarven Axe, Rodzaj serwera: PvP Inne: PACC, Może być male waste :p, Ewentulanie możliwosc postawienia na bocie. Z gory dzieki za odp. |
41 Knight (facc) , server PVP
Skille 85/85 Eq : Vamp Shield / C armor / K legs / Noble Axe / Crusader helmet Gdzie moglbym expic? Waste : Profit : |
Cytuj:
Polecam Guardy labirynt Orc Fortress (w srodku) omijac Warlordy Dragon lair venore z 2h (tylko smoki) Tomby Facc (2 najnizesz poziomy a wiec smoki i wyzsze pietro z nieumarlymi) Elf Fortress (niezla kasa) |
Guardy Labirynt? Gdzie to jest? Expiłem do tej pory w DC ale znudziło mi się. Więc? Jak dostać się do tych Dwarfow, do labiryntu?
|
Cytuj:
|
A mógłbyś doradzic coś w wypadku jakbym na 50lvlu kupił pacc i mam około 200k?
|
Sorcerer 20lvl Facc
Eq: Steel Helmet, Spirit Cloak, Dwarven Shield, Plate Legs. Mlvl: 21 z Spirit Cloak Moge wydac 2k, jednak chce żeby się parokrotnie zwróciło. Amazon Camp odrzucam... wybijam caly resp w 10-15minut przy dużym waste. Gdzie mógłbym expic niedaleko Venore... nie chce też masy pk'erów. Z góry dzięki za odpowiedź... Ach, przy okazji. Czy moge wybrac się na pk na folde z lvl 16 palladynem? |
@up
Może fibula roty / carriony . Mount Sternum - cyce. Tomb facc? To moje propozycje. |
Cytuj:
Jesli chodzi o Pacc to jakies Tomby z Vampirami (zaopatrz sie w blessed wooden stake bo vampir dusty sa poszukiwane) np Stone Tomb za teleportem.Jest tam troche vampirow jesli znasz respa to dasz rade ale to na 50 lvl + Mozesz tez isc na Yalahar zombie poziom 0 (jest tam tez 1 x necro ,kilka nighstalerow i 1 x Lich) Dragi na yalahar (pod elfami ale nie poziom z hydra czy serpentem) z bronia 2 h Lizardy na PH czy malpy (exp sredni ale kasy i kamieni spada sporo) jest wiele miejscowek trzeba dobrac sobie tylko odpowiednia ;) |
RP 28lvl
76/63 W sumie myślę aby na -3 tomby iść ale może ktoś mi podsunie coś lepszego i bardziej opłacalnego ? I coś na czym mogę siedzieć długo :) |
Cytuj:
Zobacze na cycach, dziekuje za odpowiedź. |
Możesz też spróbować Guardy (tylko nie masowo a pojedynczo). Co o tym myślisz? Dziękuje za doradzania koledze 2x@up. Pozdrawiam Toxa Kareld =)!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |
|