![]() |
|
Cytuj:
http://img188.imageshack.us/img188/7882/becia.jpg |
Takich jak Delirium_89 czy Becia trzeba sie wystrzegac..Ich glupota i pisanie ciagle przeklenstw czy jechanie po innych swiadczy ze zazdroszcza albo ze sa poprostu chorzy xd
|
no name prowadzi konwersację z no name, a jak już no name 1 ujawni swoją tożsamość to jest zbluzgany
Furora power yoen byles na metallice w niemczech;c? ja bylem na Olympiahalle w Monachium i nie zaluje \,,/ |
przycial w chuja koles ktory mial bilet wyslac i zwrocili mi pieniadze z nawiazka, szczerze zaluje :/
|
Cytuj:
|
Jesli juz o tym temat to byl ktos w wawie?
Slipknot,Trivium i devildriver :P mi tam sie podobalo =D |
ja tam gustuje w metallica/system ewentualnie, queens of the stone age tez sie poslucha i nirvane
z polskich to dezerter coma xd i te sprawy; d gitarke elektryka mam i na*******am; D btw czytal ktos ksiazke queens of the stone age PIEŚNI DLA GŁUCHYCH? dla mnie oro |
Osobiście nie czytałem ,ale jak mówisz ,że jest dobra ,to się za nią wezmę;)
|
@2x up
nie lubie czytac wiec poczytaj mi;d |
Jaka ciiisza :P
|
przed burza :D ?
|
Zoodix
Ta wiadomość została usunięta przez Duch Niespokojny. Powód: Wulgaryzmy aff boze napisalem tylko 1 wulgaryzm a ja tu ludzie pisza to nie maja lipy |
Widzisz. Nie wolno przeklinać nonono !
|
Cytuj:
|
Wytłumaczcie mi jedno ,powód:Flame.
O co chodzi?:o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
raczej chciałeś napisać : "twoje proby obrazenia mnie nie maja sensu bo .. znowu cos glupiego napisze, obraze kogos i dostane w twarzopodobna czesc ciala pejczem z haczykami ktore wkreca mi sie w moje krecone pejsy" (wersja lite)
|
@up
next fail dawaj dalej moze mnie rozloscisz i moje krencone pejsy <ironia> |
w coś twarzopodobnego aka oczojebnego _/
taaaaaak wlaze ci w dupe <siorb> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|