![]() |
Boshe... na h*j tyle offtopów ? Co ma to związek z tematem ? Vision vs Duskiness? Jak macie pisać jakieś gówna to wogóle nie piszcie bo żal ...
|
Cytuj:
Molesta - Tak Mialo Byc (Feat. Jamal) |
Cytuj:
|
Guild Members
Rank Name and Title Joining Date Taifun Taifun Devilry (Czarodziejka) Aug 13 2005 Inactive Charonsi Apr 26 2007 Fenix'Gru (Lazy dog) Feb 15 2007 Jibav on Furora May 12 2007 Sasho Pansa Mar 26 2007 Rivitor'Rain on Furora Jun 02 2007 Roger Sunrise on Furora (Love of Avril) Apr 25 2007 Vaxard (Mywybyli) zawsze było tak Dusków mało? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Twoje posty staja sie coraz bardziej irytujace, czy Twoim zyciowym celem jest wlazenie w dupe vision ? |
Cytuj:
Ale zrozum ze chyba nie tylko mnie w*****aja posty nie na temat.. np zdjęcie Khazula |
Cytuj:
|
Działo się coś?
|
Chomik mi umarl :<
a po za tym nic |
Cytuj:
Anubis R.I.P[*] Furora R.I.P[*] A o furorze nic nie pisze bo i tak nic się nie dzieje, zajmę się swoją wojną na Pandorce; D |
[char]Laen Loys[/char]
Jun 23 2007, 20:08:15 CEST Killed at Level 154 by [char]Zwidek[/char] and by [char]Has Thon[/char] -/ |
Zobaczcie na erig.net ile osob z top 300 expi ... na palacach jednej reki by policzyl ... Niestety furora chyli sie ku upadkowi :( Kto pamieta jeszcze te czasy kiedy na servie gralo o tej porze 850 osob ... Buuu :( Szkoda ze nie wroca juz czasy Sunblade :(
|
Cytuj:
kim jestes?[BL][GUILD] Kod HTML:
[left][b][i][/i][/b][/left] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Furora rządzona przez Polaków - za błędy się płaci. |
^
Możesz nieco przybliżyć jak on padł? Mile widziany rec, ss. |
Hmm... Wbilem ponad 500k expa, a gdy mialem 5% do lvla zalogowalo mi 5 noob charow pod Mort Hurem, po czym byl mass log Vision. Trzymalem sie ponad 8min biegajac gora dol po schodkach no ale nie wyszlo. Zabili mnie gdy nasza gildia byla juz na pierwszym mostku jak sie idzie na hydry. Gdyby nie to ze dobil mnie jakis 50 lvl to zapewne Vision by zostalo zownowane no ale cóż... ja stracilem troszke ale odrobie, niestety Vision nie bedzie mialo takiej mozliwosci:) Za to Taifun wbil ponad 1kk expa na demonach ze Spaawem i zarobili sporo kaski a Montura wbil lvl :) wiec ogolnie jestesmy na + bo ja stracilem tylko 40%
|
Cytuj:
Zobacz ile lvl zrobilo Vision na wojnie , a ile Dusskines straciło. :) |
O ile sie nie myle to Laen Loys podczas wojny urósl o jakies 40lvli, Spaaw o jakies 30 itd. Ale sa tez niektorzy ktorzy potracili. No cóz bywa. Magiq tez mial 95lvl a ma 104 chyba
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |